iGiannis
Πολύ δραστήριο μέλος
Το ίδιο και σε εμάς.. Όλο 4ωρα.. Μόνο σήμερα μας έδωσαν πρόγραμμα για αύριο και αυτό είναι 4ωρο πάλι..Και εμείς ακόμα 4ωρα. Σήμερα μας ενημέρωσαν για πρώτη φορά πόσες ώρες θα έχουμε αύριο και με τι καθηγητές. 3 μέρες τώρα πηγαίναμε έτσι και περιμέναμε να μας πούνε πόσες ώρες θα έχουμε Ούτε μάθημα, ούτε τίποτα. Καινούριος διευθυντής βλέπετε.
Εντωμεταξύ, μας βάζουν συνέχεια φιλολόγους (θεωρητική βλέπεις) και όλοι λένε πως θα ίσως θα τους έχουμε.. Lol.. Είναι που δεν έχουμε και φιλοσοφία φέτος.. Μέχρι σήμερα έχουν περάσει σχεδόν όλοι οι φιλόλογοι και αύριο θα'ρθουν στο τμήμα μας οι υπόλοιποι.. Και κανένας δεν ξέρει αν θα μας κάνει και τι θα μας κάνει.. 4 καθηγητές θα μας κάνουν έκθεση, 2 ιστορία και 2 λατινικά..
Μόνο οι των θετικών είναι σίγουροι.. Δηλαδή, μαθηματικό και βιολόγο έχουμε σίγουρο απο'δώ και στο εξής.. Θεωρητικό είμαστε για θετικοτεχνολογικό;;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Elisavet21
Δραστήριο μέλος
Το ίδιο και σε εμάς.. Όλο 4ωρα.. Μόνο σήμερα μας έδωσαν πρόγραμμα για αύριο και αυτό είναι 4ωρο πάλι..
Εντωμεταξύ, μας βάζουν συνέχεια φιλολόγους (θεωρητική βλέπεις) και όλοι λένε πως θα ίσως θα τους έχουμε.. Lol.. Είναι που δεν έχουμε και φιλοσοφία φέτος.. Μέχρι σήμερα έχουν περάσει σχεδόν όλοι οι φιλόλογοι και αύριο θα'ρθουν στο τμήμα μας οι υπόλοιποι.. Και κανένας δεν ξέρει αν θα μας κάνει και τι θα μας κάνει.. 4 καθηγητές θα μας κάνουν έκθεση, 2 ιστορία και 2 λατινικά..
Μόνο οι των θετικών είναι σίγουροι.. Δηλαδή, μαθηματικό και βιολόγο έχουμε σίγουρο απο'δώ και στο εξής.. Θεωρητικό είμαστε για θετικοτεχνολογικό;;
Α εμείς κάναμε και κατεύθυνση σήμερα Μας ενημέρωσαν και ποιους καθηγητές θα έχουμε. Σε παρακαλώ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iGiannis
Πολύ δραστήριο μέλος
Και μερικοί καθηγητές δεν πάνε καλά.. Στο Γ2 (επίσης θεωρητικό) πήγε μια φιλόλογος και μόλις μπήκε μέσα τους μοίρασε άγνωστα και τους είπε ότι αν την έχουν τελικά να το κάνουν, αλλιώς..Α εμείς κάναμε και κατεύθυνση σήμερα Μας ενημέρωσαν και ποιους καθηγητές θα έχουμε. Σε παρακαλώ
Την έχω και εγώ αύριο αυτή και ελπίζω να μην βάλει και σε μας άγνωστο..
Λολ! Μετά από μία ώρα ακριβώς απάντησα..
natasoula...
Πολύ δραστήριο μέλος
Κανείς άλλος από δω στην κατεύθυνσή μου...??
Elisavet21
Δραστήριο μέλος
Και μερικοί καθηγητές δεν πάνε καλά.. Στο Γ2 (επίσης θεωρητικό) πήγε μια φιλόλογος και μόλις μπήκε μέσα τους μοίρασε άγνωστα και τους είπε ότι αν την έχουν τελικά να το κάνουν, αλλιώς..
Την έχω και εγώ αύριο αυτή και ελπίζω να μην βάλει και σε μας άγνωστο..
Λολ! Μετά από μία ώρα ακριβώς απάντησα..
Εμάς μας έβαλαν ασκήσεις λατινικά, μαθηματικά γενικής, ξεκινήσαμε το γνωστό !
Miss Brightside
Πολύ δραστήριο μέλος
Εμάς μας έβαλαν ασκήσεις λατινικά, μαθηματικά γενικής, ξεκινήσαμε το γνωστό !
Τι στο καλό, μόνο σε εμάς δεν είχαν βάλει ποτέ ασκήσεις?
Elisavet21
Δραστήριο μέλος
Τι στο καλό, μόνο σε εμάς δεν είχαν βάλει ποτέ ασκήσεις?
Και για πες, σε ποιο σχολείο πήγαινες ;
Χαρουλιτα
Διάσημο μέλος
Νηρηίς
Διάσημο μέλος
NicoleSlt
Νεοφερμένος
stathis1214
Εκκολαπτόμενο μέλος
Από σήμερα κι επίσημα είμαι στην Τ-1!!
Κανείς άλλος από δω στην κατεύθυνσή μου...??
Πηγες Τ-1???????
natasoula...
Πολύ δραστήριο μέλος
Ναι Στάθη....(έχασες τεύχη!)Πηγες Τ-1???????
wolfe4ever
Διάσημο μέλος
Στα Λατινικά την επόμενη φορά έχουμε τεστ.
Nikos Sitys
Πολύ δραστήριο μέλος
Pan0s21
Νεοφερμένος
να ρωτησω κατι?ξερει κανεις ποσο υψος χρειαζεται για την αστυνομια?
1,70- 1,72 δεν είμαι σίγουρος!!
Χαρουλιτα
Διάσημο μέλος
Polkiu
Πολύ δραστήριο μέλος
Σε εμένα φαίνεται απόλυτα φυσιολογικό αυτό!!!Ποσο ανωμαλια ειναι να δυσκολευεται κανεις σε βιολογια και να παιζει σχεδον στα δακτυλα την φυσικη???
Χαρουλιτα
Διάσημο μέλος
Elisavet21
Δραστήριο μέλος
Johnny15
Επιφανές μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.