Guest 278211
Επισκέπτης
Κι εμένα!
έτσι! να μαζευόμαστε σιγά σιγά! Dmitso να προμηθευτείς καμιά ταμπελίτσα που γράφει tour here
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαριαα χανια
Νεοφερμένος
Ενα τραγουδι αφιερωμενο σε ολους σε λιγο η ζωη θα φωναζει εδω μας θέλει!!! μετα απο κοπους θυσιες κλαματα και αυπνιες μετα....αχ αυτο το μετα...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
BLaZy8
Δραστήριο μέλος
Ωωωωωωωω ΣΕ ΑΓΑΠΩ!!!ΒΙΟΛΟΓΙΑ ΔΑΓΚΩΤΟ...και εχουμε και το ιδιο ονομα...τι συμπτωση???? τι ζωδιο εισαι??χαχαχαχα
Μοσχάρι είμαι (Ταύρος)... έχω και γενέθλια αύριο
Χαρουλιτα
Διάσημο μέλος
Τελος για σημερα το διαβασμα! Αυριο παλι!
BLaZy8
Δραστήριο μέλος
Χαρουλίτα μου σε ευχαριστώ πολύAληθεια??? Να τα εκατοστησεις βρε! Αντε και του χρονου στο Βιολογικο!
Τελος για σημερα το διαβασμα! Αυριο παλι!
Αυτά είναι... Βιολογικό-Χημικό Φορεβερ
WoodyWoodperker
Νεοφερμένος
Χαρουλιτα
Διάσημο μέλος
Μου αρεσει πολυ η ερευνα!Χαρουλιτα με τι περιπου θες να ασχοληθεις στο χημικο?
Θα δειξει πως θα εξελιχθουν τα πραγματα...
WoodyWoodperker
Νεοφερμένος
MetalChest
Δραστήριο μέλος
*την επόμενη μερα* "Δεν ξέρω τίποτα " ???
qwerty111
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγώ όχι.
Χαρουλιτα
Διάσημο μέλος
Nikos Sitys
Πολύ δραστήριο μέλος
Μαθηματικα ολιγον τι για να μην τα ξεχασουμε και τελειως να κραταμε μια επαφη ειπαμε.
Φυσικη να λυσω κανενα 3ο και ενα 4ο!
Βιολογια
Εκθεση
Αυταααα....
Johnny15
Επιφανές μέλος
Δαλιδά
Περιβόητο μέλος
Πήραμε βαθμούς σήμερα!
dimijim
Διάσημο μέλος
Τίποτε...Η έκθεση πως πάει, τι ακριβώς κάνετε αυτόν τον καιρό?
Για την ακρίβεια θα κάνω 1.5ώρα μάθημα το απόγευμα αλλά αν δεν τελειώσω με οικολογία και ιοντισμό δεν υπάρχει περίπτωση να πιάσω στα χέρια μου Έκθεση.
Από Παρασκευή απόγευμα πιστεύω πως θα μπορέσω...
antwwwnis
Διάσημο μέλος
Aν μου έδιναν μια δεκάρα για κάθε φορά που έλεγες πως θα σταματήσεις να μπαίνεις στο ischool, θα είχα αρκετές δεκάρες*.Από Παρασκευή πάλι. Το πρόγραμμα έχει λιώσιμο στην ιστορία, λογοτεχνία, αρχαία, μετά μαθηματικά την πέμπτη και παρασκευή μαζί με έκθεση. Τα διαβάζω κλιμακωτά ανάλογα με τη θέση του μαθήματος στο πρόγραμμα.
Πήραμε βαθμούς σήμερα!
*Η απόδειξη παραλείπεται.
Πώς τα πήγες;
Nikos Sitys
Πολύ δραστήριο μέλος
Oταν εννοεις οικολογια εννοεις στην Βιολογια Γεν η εχει και στην Βιολογια Κατ.Γιατι εισαι και θετικος παναθεμα σε μας μπερδευεις!Τίποτε...
Για την ακρίβεια θα κάνω 1.5ώρα μάθημα το απόγευμα αλλά αν δεν τελειώσω με οικολογία και ιοντισμό δεν υπάρχει περίπτωση να πιάσω στα χέρια μου Έκθεση.
Από Παρασκευή απόγευμα πιστεύω πως θα μπορέσω...
Εκθεση κανουμε θεωρια μαθαινουμε αυτες τις πιπες που λεε για τον λογο και κατι μπλα μπλα εεε κοιταμε και τιποτα λεξεις απο κανενα λεξικο το βραδυ πρν κοιμηθουμε αυτα..
Cherie
Δραστήριο μέλος
Πάει παιδιά τελειώσαμε, ένα χρατς είναι.. Τέλος μωρέ.
Bl@ck sw@n
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ότι την προηγούμενη βδομάδα πήγε μια φίλη μου να πάρει το δικό της και της είπαν το πήρες και δεν το θυμάσαι; Και όχι.Δεν το είχε πάρει κανένας.Ούτε κηδεμόνας ούτε φίλος ούτε προφανώς η ίδια.Πήγε άνετα κάποιος άσχετος,πήρε το καρτελάκι της και έβαλε και υπογραφή δίπλα στο όνομά της!
Αν ΑΥΤΟ δεν είναι οργανωμένο σχολείο τότε τι είναι;
dimijim
Διάσημο μέλος
Oταν εννοεις οικολογια εννοεις στην Βιολογια Γεν η εχει και στην Βιολογια Κατ.Γιατι εισαι και θετικος παναθεμα σε μας μπερδευεις!
Εκθεση κανουμε θεωρια μαθαινουμε αυτες τις πιπες που λεε για τον λογο και κατι μπλα μπλα εεε κοιταμε και τιποτα λεξεις απο κανενα λεξικο το βραδυ πρν κοιμηθουμε αυτα..
Νίκο η Βιολογία της κατεύθυνσης δεν έχει τέτοιες μεγάλες %$#@$^ που έχει η Βιολογία της Γενικής.
Άκου εκεί οικολογία μέσα στη μοριακή Βιολογία...
Η κατεύθυνση είναι γαμάτη, σούπερ, το καλύτερο και πιο ενδιαφέρον μάθημα σε όλο το σχολείο.
Η γενική με την οικολογία στη μέση καταντά βαρετή, ανούσια και χάσιμο χρόνου...
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 15 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 24 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.