Makis_Vl
Δραστήριο μέλος
Σημερα διαβάζω 3ο κεφ Ιστορία και Βιολογία γενικής το μισό 2ο!
10 μέρες ακόμη
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nikos Sitys
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rainbowarrior
Διάσημο μέλος
Λατινικά 21-34
Λογοτεχνία όλος ο Ιωάννου
(και αν μείνει χρόνος -που δεν το βλέπω- θα χώσω Αρχαία)
Άσχετο: τι ώρα κοιμάστε και τι ώρα ξυπνάτε;
εγώ κοιμήθηκα 5 και ξύπνησα 11.30
ούτε ξυπνητήρι άκουσα, ούτε τίποτα!
Χαρουλιτα
Διάσημο μέλος
Πως κανετε επαναληψη στα μαθηματικα και πως σκοπευεται να τα διαβασετε απο δω και περα???
Νικο, σορρυ που δεν σου εστειλα απαντησεις, αλλα αυτος ο τροπος που μου τα εστειλες... δεν τα πολυκαταλαβαινω...
drosos
Πολύ δραστήριο μέλος
Επειδη κατι ρωτησε η χριστινα, δες απο το σχολικο τις ασκησεις Γ ομαδας απο ολοκληρωματα και παραγωγους γιατι παιζει να βαλουν κατι παρομοιο(αν δεις τις εξετασεις ομογενων ενα θεμα ηταν ολοιδιο απο το σχολικο με ενα επιπλεον ερωτημα)
christina123
Δραστήριο μέλος
μαθηματικα εγω για αυτες τις μερες(οσες μενουν)κανω τις επαναληπτικες του μπαρλα -τα θεματα που εχει στο τελος-(εχω κανει περιπου τα μισα) και θα κοιταξω καποιες ασκησεις απο Ε.Μ.Ε..και θεωρια κανονικα απο το βιβλιο(εχω φτασει μεχρι bolzano)και μια ματια τι εχουν βαλει 1ο θεμα μεχρι στιγμης .αυτα.Ρε παιδια, θελω να ρωτησω κατι, αλλα θελω πολλες αποψεις!
Πως κανετε επαναληψη στα μαθηματικα και πως σκοπευεται να τα διαβασετε απο δω και περα???
Χαρουλιτα
Διάσημο μέλος
Και ο μαθηματικος μου απαγορευσε να λυνω ασκησεις μεχρι να μαθω τελεια την θεωρια...
christina123
Δραστήριο μέλος
απο το σχολικο η θεωρια, κοιτας τι εχει πεσει μεχρι στιγμης 1ο θεμα και αρκετα Σ-Λ.εγω αυτα κανω.Και απο θεωρια??? Δεν την εχω μαθει ακομα!
Και ο μαθηματικος μου απαγορευσε να λυνω ασκησεις μεχρι να μαθω τελεια την θεωρια...
Χαρουλιτα
Διάσημο μέλος
Δεν ξερω πως πρεπει να διαβασω...
Cherie
Δραστήριο μέλος
Ρε παιδια, θελω να ρωτησω κατι, αλλα θελω πολλες αποψεις!
Νικο, σορρυ που δεν σου εστειλα απαντησεις, αλλα αυτος ο τροπος που μου τα εστειλες... δεν τα πολυκαταλαβαινω...
Θεωρία πρέπει να ξεσκιστώ, δεν την έχω διαβάσει ποτέ ολόκληρη. Στο φροντ, έχουμε ένα τετράδιο με μεθοδολογίες και πρότυπες ασκήσεις. Κοιτάω αυτές και μετά Μπάρλα. Αν δεν καταλαβαίνω τίποτα, θεωρία ή ασκήσεις, έχω και του Παπαδάκη που τα λέει πολύ απλά. Θέλω να κοιτάξω και τα ΕΜΕ αλλά δεν προλαβαίνω. Λύνω και οεφέδες παράλληλα.. Είναι άπειρα..!
Άσχετο: τι ώρα κοιμάστε και τι ώρα ξυπνάτε;
εγώ κοιμήθηκα 5 και ξύπνησα 11.30
ούτε ξυπνητήρι άκουσα, ούτε τίποτα!
Ε μα βρε χαρώτο αν κοιμάσαι στις 5 και θες να ξυπνήσεις στις 9, είναι λίγο δύσκολο.. Χρειαζόμαστε τουλάχιστον 7-8 ώρες ύπνο. Έχω κάνει και γω πατατιές με τον ύπνο αλλά τουλάχιστον ένα 6ωρο το κοιμάμαι. Αυτές τις μέρες κοιμάμαι 1-2 και ξυπνάω 8-9.
christina123
Δραστήριο μέλος
εγω σε συμβουλευω να τα κανεις ταυτοχρονα.καταρχας μην αφησεις τη θεωρια το τελευταιο σ/κ.και καμια αποδειξη να μη ξερεις αν ξεκινησεις απο τωρα τη βγαζεις ανετα μια φορα μεχρι πριν το τελυταιο σ/κ.και τοτε μια δευτερη επαναληψη και εισαι οκ.παντως εγω πιστευω οτι καλυτερο ειναι να τα κανεις ταυτοχρονα.6-7 ασκησεις "ωραιες" την ημερα και 2-3 αποδειξεις παραλληλα και εισαι μια χαρα.Ναι, το ερωτημα ειναι να την αφησω για το τελευταιο ΣΚ ή να την κανω τωρα και να παραλειψω τις ασκησεις???
Δεν ξερω πως πρεπει να διαβασω...
Χαρουλιτα
Διάσημο μέλος
christina123
Δραστήριο μέλος
για μενα ειναι ωραιες.για καποιον αλλο μπορει να ειναι αλλες.κοιτα τες και δες εσυ αν σου ειναι ευκολες δυσκολες και αναλογα πραξε.Αυτες τις ωραιες ασκησεις θα της βρω στην εμε και στα θεματα του Μπαρλα???
Χαρουλιτα
Διάσημο μέλος
christina123
Δραστήριο μέλος
τις εχεις κοιταξει;;Μερικες ευκολες, μερικες δυσκολες και μερικες.... παλουκια...
Χαρουλιτα
Διάσημο μέλος
christina123
Δραστήριο μέλος
δεν καταλαβα.τι 8 και 10;Λιγες απο το 8 και αρκετες απο το 10!
Χαρουλιτα
Διάσημο μέλος
Εχεις δικιο! Δεν ειπα απο που...
antwwwnis
Διάσημο μέλος
Χαρουλιτα
Διάσημο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 28 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 24 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.