Nikos Sitys
Πολύ δραστήριο μέλος
Παιδια να σας κανω μια ερωτηση.Επειδη περυσι το εζησα.Αν ανεβαζετε σφυγμους και αγχνεστε απο τωρα.Την νυχτα πριν βγουν τα αποτελεσματα και την νυχτα πριν βγουν οι βασεις θα σας χασουμε ρε????Εγω??Που θελω να σας δω κιολας??!??!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
antwwwnis
Διάσημο μέλος
Ούτε εγώ έχω αγχωθεί, αν εξαιρέσεις πως αργώ να κοιμηθώ λιγάκι από υπερένταση. Αλλά πάντα είχα αυτό το θέμα με τον ύπνο.Ρε παιδια, δεν θελω να σας το παιξω εξυπνη, αλλα ακομα δεν εχω αρχισει να αγχωνομαι!
Κατι δεν παει καλα με μενα, αλλα δεν ξερω ακριβως τι...
Κοντευω στο σημειο να αγχωνομαι επειδη δεν αγχωνομαι! Σοβαρα!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χαρουλιτα
Διάσημο μέλος
Χαιρομαι που συμβαινει και σε αλλη κοπελα γιατι νομιζα πως ειμαι η μοναδικη!Χαρουλίτα,το ίδιο έχει πάθει και μια φίλη μου...Έχουμε φτάσει όλοι ν' ανεβάζουμε πίεση,κι αυτή άγχος καθόλου!!Αντί να σας τρομάζει αυτό,να νιώθετε τυχερές...
(Από σφυγμούς άλλο τίποτα!)
Πες μου οτι ειναι αυτη που θελει Χημικο και τι στον κοσμο!
Nikos Sitys
Πολύ δραστήριο μέλος
Eσυ ειπαμε εισαι μεγαλο αλανι για αυτο δεν αγχωνεσαι.Μπαινεις στο παρασυνθημα.XAΡΟΥΛΙΤΑ ΑΛΑΝΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ! :pΧαιρομαι που συμβαινει και σε αλλη κοπελα γιατι νομιζα πως ειμαι η μοναδικη!
fockos
Επιφανές μέλος
μη πας χημικό ιατρική πήγαινε και θα μισήσεις την χημείαΜολις μετρηθηκα!
Εχω 75 σφυγμους! Φυσιολογικο επιπεδο!
ArminVanBuuren
Εκκολαπτόμενο μέλος
natasoula...
Πολύ δραστήριο μέλος
Τι καλόοος..!!Παιδια να σας κανω μια ερωτηση.Επειδη περυσι το εζησα.Αν ανεβαζετε σφυγμους και αγχνεστε απο τωρα.Την νυχτα πριν βγουν τα αποτελεσματα και την νυχτα πριν βγουν οι βασεις θα σας χασουμε ρε????Εγω??Που θελω να σας δω κιολας??!??!
Χαχα!Κοίτα σύμπτωση!Όχι,δεν είναι αυτή που σου 'λεγα,αλλά κι αυτή που λέμε τώρα Χημικών μηχανικών ή χημικό θέλει...!Χαιρομαι που συμβαινει και σε αλλη κοπελα γιατι νομιζα πως ειμαι η μοναδικη!
Nikos Sitys
Πολύ δραστήριο μέλος
study4exams και kefalas γραψε το στο google θα σου το βγαλειπαιδια ξερετε κανα site με θεματα επαναληπτικων + λυσεις?
Εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε αν ειναι να μου πεθανετε απο το αγχος πειτε μου να ξερω να μην κανω covention Αθηνα! χαχαχαΤι καλόοος..!!
Χαρουλιτα
Διάσημο μέλος
Οχι, θα παω Χημικο γιατι λατρευω την Χημεια και αργοτερα για μεταπτυχιακο ισως κανω καμια ιατρικη Χημεια ή τιποτα παρομοιο!μη πας χημικό ιατρική πήγαινε και θα μισήσεις την χημεία
Θα δειξει!
Ιατρικη ομως δεν παω!
Χημικαρα μου, σου ρχομε!
Χαχα!Κοίτα σύμπτωση!Όχι,δεν είναι αυτή που σου 'λεγα,αλλά κι αυτή που λέμε τώρα Χημικών μηχανικών ή χημικό θέλει...!
Τελεια! Την περιμενω στο πανεπιστημιο!
Χαχαχαχαχαχα σωστος ο Νικολακης!Εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε αν ειναι να μου πεθανετε απο το αγχος πειτε μου να ξερω να μην κανω covention Αθηνα! χαχαχα
natasoula...
Πολύ δραστήριο μέλος
Ε,ντάξει μωρέ,πιστεύω να μην πεθάνουμε κιόλας...Το χάνουμε το ischool meeting??Εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε αν ειναι να μου πεθανετε απο το αγχος πειτε μου να ξερω να μην κανω covention Αθηνα! χαχαχα
(Το πολύ πολύ να μας χτυπήσει κανα εγκεφαλικό!)
Nikos Sitys
Πολύ δραστήριο μέλος
Αντι να τρωμε κανενα πιτογυρο μας βλεπω να τρωμε κολλυβα εις μνημην της νατασουλας της christina123Χαχαχαχαχαχα σωστος ο Νικολακης!
ArminVanBuuren
Εκκολαπτόμενο μέλος
study4exams και kefalas γραψε το στο google θα σου το βγαλει
kelafas ρε!!! το ηξερα αυτο αλλα ειναι down το site και δεν μπορω να περιμενω :/
Χαρουλιτα
Διάσημο μέλος
Σκληρο αντρακι, μην τα βαζεις με τα κοριτσια μου!Αντι να τρωμε κανενα πιτογυρο μας βλεπω να τρωμε κολλυβα εις μνημην της νατασουλας της christina123
Nikos Sitys
Πολύ δραστήριο μέλος
Kelafas?? εγω γιατι το διαβασα kefalas??? XAXAXAXAkelafas ρε!!! το ηξερα αυτο αλλα ειναι down το site και δεν μπορω να περιμενω :/
Βρεεεε τσουυυυυυυυυυυυ χημικαραΣκληρο αντρακι, μην τα βαζεις με τα κοριτσια μου!
natasoula...
Πολύ δραστήριο μέλος
Παλιογρουσούζη! (Προτιμώ πιτόγυρα,ασυζητητί....)Αντι να τρωμε κανενα πιτογυρο μας βλεπω να τρωμε κολλυβα εις μνημην της νατασουλας της christina123
Έτσι παιδί μου εσύ,υπερασπίσου μας!!Σκληρο αντρακι, μην τα βαζεις με τα κοριτσια μου!
Χαρουλιτα
Διάσημο μέλος
Kelafas?? εγω γιατι το διαβασα kefalas??? XAXAXAXA
Βρεεεε τσουυυυυυυυυυυυ χημικαρα
Αν και το εσωσες καπως στο τελος!
Nikos Sitys
Πολύ δραστήριο μέλος
Ωραια αφου προτιμας κιολας...πιστευω πως κερνας εσυ ενταξει εκλεισε!Και γουρουνοπουλο θα σουβλισουμε ΩΡΕ γιατι κρναει η νατασααααα χαχαχαχαχαχαχαΠαλιογρουσούζη! (Προτιμώ πιτόγυρα,ασυζητητί....)
Έτσι παιδί μου εσύ,υπερασπίσου μας!!
Μμμμ δεν το αντεληφθην σκληρο γυναικακι.Υπονοεις κατι με τα κουτουλιδια στους τοιχους...??? :O :O
Αν και το εσωσες καπως στο τελος!
fockos
Επιφανές μέλος
Οχι, θα παω Χημικο γιατι λατρευω την Χημεια και αργοτερα για μεταπτυχιακο ισως κανω καμια ιατρικη Χημεια ή τιποτα παρομοιο!
Θα δειξει!
Ιατρικη ομως δεν παω!
Χημικαρα μου, σου ρχομε!
Και εμένα μου αρεσε η χημεία όταν ήμουν μικρός ήθελα χημικό αλλά τελικό επέλεξα νοσηλευτική. Μετά όμως που μπήκα ιατρική με έκαναν να την μισήσω.
Το θεωρώ το χειροτερο μαθημα
natasoula...
Πολύ δραστήριο μέλος
Χαχαχα!!Ο Τζάμπας ζει??!Ωραια αφου προτιμας κιολας...πιστευω πως κερνας εσυ ενταξει εκλεισε!Και γουρουνοπουλο θα σουβλισουμε ΩΡΕ γιατι κρναει η νατασααααα χαχαχαχαχαχαχα
Μωρέ,ας περάσω γω εκεί που θέλω,και μετά όοοοο,τι θέλετε!!!
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
ετσι μπράβο αισιοδοξίαΟχι, θα παω Χημικο γιατι λατρευω την Χημεια και αργοτερα για μεταπτυχιακο ισως κανω καμια ιατρικη Χημεια ή τιποτα παρομοιο!
Θα δειξει!
Ιατρικη ομως δεν παω!
Χημικαρα μου, σου ρχομε!
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 45 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 24 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.