natasoula...
Πολύ δραστήριο μέλος
Εχμμ...Ό,τι θες!Αλλαξαν τα δεδομενα δυστηχως..ειναι καλα μεν.Απλα στο θεμα διασκεδασης δεν ειναι καθολου καλα...θες να σου πω??
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nikos Sitys
Πολύ δραστήριο μέλος
Θα δουλεψω βοηθος σερβιτορου σεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε....μπουζουκια..Εχμμ...Ό,τι θες!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natasoula...
Πολύ δραστήριο μέλος
Κι εσύ αυτό το λες χωρίς διασκέδαση??!!Θα δουλεψω βοηθος σερβιτορου σεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε....μπουζουκια..
Έλα,πέρα απ' την πλάκα τώρα..Ντάξει,μια χαρά είναι,σκέψου ότι οι περισσότεροι ψάχνουμε και δε βρίσκουμε....Κι εγώ παίζω να..ξενιτευτώ για να δουλέψω το καλοκαίρι...Προς Σαντορίνη μεριά,αν κάτσει...
elinaki49
Νεοφερμένος
wolfe4ever
Διάσημο μέλος
Σερβιτόρος δεν το 'χω, αφού είμαι πολύ ατσούμπαλη
και ούτε σε κανά ταμείο μπορώ να κάτσω, γιατί η σχέση μου είναι τραγική με τα μαθηματικά.
Και δεν υπάρχει κάτι άλλο. =/
Αλλά... Ας πάω να τελειώσω τα αρχαία μου.
Nikos Sitys
Πολύ δραστήριο μέλος
Nαι ωραια διασκεδαση να σχολαω στις 7 η ωρα το πρωι να κοιμαμαι μεχρι τις 2-3 η ωρα ετσι οπως το κοβω να τρωω να ξανακοιμαμαι για να φυγω ξανα παλι για ξενυχτι...και αυτο θα γινεται καθημερινα δευτερα τριτη τεταρτη πεμπτη παρασκευη σαββατο κυριακη...τι εχεις να πεις τωρα?? Διασκεδαση ε????????????????????????/Που θα κουτουλαω στους τοιχους Παντως 800 ευρωπουλα τον μηνα + τα τυχερα ειναι καλο μαιδιοΚι εσύ αυτό το λες χωρίς διασκέδαση??!!
Έλα,πέρα απ' την πλάκα τώρα..Ντάξει,μια χαρά είναι,σκέψου ότι οι περισσότεροι ψάχνουμε και δε βρίσκουμε....Κι εγώ παίζω να..ξενιτευτώ για να δουλέψω το καλοκαίρι...Προς Σαντορίνη μεριά,αν κάτσει...
natasoula...
Πολύ δραστήριο μέλος
Εεε ορίστε!!Το καλύτερο το άφησες για το τέλος!!Nαι ωραια διασκεδαση να σχολαω στις 7 η ωρα το πρωι να κοιμαμαι μεχρι τις 2-3 η ωρα ετσι οπως το κοβω να τρωω να ξανακοιμαμαι για να φυγω ξανα παλι για ξενυχτι...και αυτο θα γινεται καθημερινα δευτερα τριτη τεταρτη πεμπτη παρασκευη σαββατο κυριακη...τι εχεις να πεις τωρα?? Διασκεδαση ε????????????????????????/Που θα κουτουλαω στους τοιχους Παντως 800 ευρωπουλα τον μηνα + τα τυχερα ειναι καλο μαιδιο
Άλλωστε,ντάξει,θα ταλαιπωρηθείς λίγο,αλλά νέο παιδί είσαι!!Θα 'ναι ενδιαφέρουσα εμπειρία!
Nikos Sitys
Πολύ δραστήριο μέλος
Χαχααχααχα να δεις εμπειρια με τις λουλουδουδες να σε χουφτωνουν τον πισινο γιατι ειναι στερημενες μην πωωω...ωραιες εμπειριες αυτες.Γενικα δεν μου αρεσουν τα φασαριοζικα κεντρα διασκεδασης.ΕΙΔΙΚΑ οταν τραγουδαει ενας παραφωνος ακυρος τραγουδιστης.Εγω εχω κολπο παντως οτοασπιδες και αγιος ο θεος!Εεε ορίστε!!Το καλύτερο το άφησες για το τέλος!!
Άλλωστε,ντάξει,θα ταλαιπωρηθείς λίγο,αλλά νέο παιδί είσαι!!Θα 'ναι ενδιαφέρουσα εμπειρία!
antwwwnis
Διάσημο μέλος
natasoula...
Πολύ δραστήριο μέλος
Χαχαχα....Ε καλά,δεν πιστεύω να σε βιάσουν κιόλας!Ναι,και θα φωνάζουν οι θαμώνες "Ψιτ,παιδί!" και θα νομίζουν ότι είσαι περήφανος...Χαχααχααχα να δεις εμπειρια με τις λουλουδουδες να σε χουφτωνουν τον πισινο γιατι ειναι στερημενες μην πωωω...ωραιες εμπειριες αυτες.Γενικα δεν μου αρεσουν τα φασαριοζικα κεντρα διασκεδασης.ΕΙΔΙΚΑ οταν τραγουδαει ενας παραφωνος ακυρος τραγουδιστης.Εγω εχω κολπο παντως οτοασπιδες και αγιος ο θεος!
Όντως,ας πάνε όλα καλά πρώτα με τις εξετάσεις και βλέπουμε τι θα κάνουμε το καλοκαίρι!
Nikos Sitys
Πολύ δραστήριο μέλος
Αααα ασε που θα ειμαι θεσσαλονικη για 10 μερες τον ιουνιο για να δωσω κατι χαρτια και να μεινω λιγο εκει σε εναν φιλο να περασουμε λιγο καλα...αυτο ξεχασα να το παραλειψω.Οποε αν ειναι να κανουμε κανενα meeting after panellinies ειμαι μεσα αν λαχει θα το οργανωσω εγωΧαχαχα....Ε καλά,δεν πιστεύω να σε βιάσουν κιόλας!Ναι,και θα φωνάζουν οι θαμώνες "Ψιτ,παιδί!" και θα νομίζουν ότι είσαι περήφανος...
Όντως,ας πάνε όλα καλά πρώτα με τις εξετάσεις και βλέπουμε τι θα κάνουμε το καλοκαίρι!
natasoula...
Πολύ δραστήριο μέλος
Nikos Sitys
Πολύ δραστήριο μέλος
Aαααατε καλα.Θα οργανωσω δυο covention.Ενα αθηνα για να ερθουνε και οι πατρινοι και ενα θεσσαλονικη τι λετε???Μετα τις ενδοσχολικες σας φυσικα.Θεσσαλονίκη???Ελάαατε ρε παιδιά....Πώς θα ανέβουμε...?
stathis1214
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χαχαχα....Ε καλά,δεν πιστεύω να σε βιάσουν κιόλας!Ναι,και θα φωνάζουν οι θαμώνες "Ψιτ,παιδί!" και θα νομίζουν ότι είσαι περήφανος...
Aυτο με τις λουλουδουδες και τα χουφτωματα που γινεται??? Νατασα παμε???
Nikos Sitys
Πολύ δραστήριο μέλος
Rhodes Island my friend.Ελα να νιωσεις χουφτωμα στα μπουζουκια!Aυτο με τις λουλουδουδες και τα χουφτωματα που γινεται??? Νατασα παμε???
loco13
Εκκολαπτόμενο μέλος
πωωω.....πρεπει να κανω κ εκθεση αυριο....ππφφφφ................αντε να τελειωνουμε!!!εν τω μεταξυ εχουν ερθει ολοι οι φοιτητες λογω εκλογων και ζηλευω που τους βλεπω τοσο χαλαρους...!!!
και εγώ!! διάβασμα δεν έχετε ΡΕΕΕ?
stathis1214
Εκκολαπτόμενο μέλος
Rhodes Island my friend.Ελα να νιωσεις χουφτωμα στα μπουζουκια!
μην το λες για πλακα.... Ειναι πιθανος προορισμος μας με την παρεα μου... Τωρα που εμαθα οτι εχει και αξιοθεατα συγχρονου πολιτισμου....
natasoula...
Πολύ δραστήριο μέλος
Τώρα μιλάς σωστά!Aαααατε καλα.Θα οργανωσω δυο covention.Ενα αθηνα για να ερθουνε και οι πατρινοι και ενα θεσσαλονικη τι λετε???Μετα τις ενδοσχολικες σας φυσικα.
Όπου θες εσύ παιδί μου!!Aυτο με τις λουλουδουδες και τα χουφτωματα που γινεται??? Νατασα παμε???
(Η Ρόδος είναι προορισμός??Γιατί εγώ αλλού είχα μείνει....)
stathis1214
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τώρα μιλάς σωστά!
Όπου θες εσύ παιδί μου!!
Τωρα μιλας σωστα
E τι ενα μερος θα μας μονοπωλησει??? Ετσι κι αλλιως η αποθηκη σου ειναι τσαμπα
veroniCa^
Νεοφερμένος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.