Theoritikos
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δεν υπάρχει φιλολογία με 13k.
Η χαμηλότερη βάση είναι στην Κομοτηνή με 14.6k περίπου.
Μήπως εννοείς Ιστορία/Αρχαιολογία;
τουλάχιστον με το 14κ6 απλά κάπου είδα οτι ένα τμήμα φιλολογίας είχε κάπου τόσο δεν θυμάμαι πάντως ιστορία αρχαιολογία δεν θέλω
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Elisavet21
Δραστήριο μέλος
χαχα ναι έχω μάθει θεωρία και αποδείξεις μόνο στη στατιστική δεν έχω μάθει τους ορισμους στο κυκλικό διάγραμμα και στα ιστογράμματα Ίσως χειρότερα και από την εισαγωγή! εν όψει οεφε τα μαθα, ένα απόγεμα μου πήρε
Α είσαι καλή εσύ ! Πάω να συνεχίσω και εγώ τα μαθηματικά μου λοιπόν !
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DrHouse
Διάσημο μέλος
τουλάχιστον με το 14κ6 απλά κάπου είδα οτι ένα τμήμα φιλολογίας είχε κάπου τόσο δεν θυμάμαι πάντως ιστορία αρχαιολογία δεν θέλω
ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑΣ & ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΟΛ/ΚΩΝ ΑΓΑΘΩΝ ΠΕΛ/ΣΟΥ(ΚΑΛΑΜΑΤΑ) 13177
(ελληνικη φιλολογια δεν υπαρχει χαμηλοτερα)
Rainbowarrior
Διάσημο μέλος
Όχι, δεν παίζει! Το έχω εξαντλήσει όσο δεν πάει το θέμα με τις βάσεις - ιδίως της φιλολογίας, γιατί εκεί θέλω να περάσω.
Πάντως, και το Ιστορ./Αρχ. δεν είναι κακό - μόνο τα Λατινικά θα λείπουν από το πρόγραμμα.
Theoritikos
Εκκολαπτόμενο μέλος
Όχι, δεν παίζει! Το έχω εξαντλήσει όσο δεν πάει το θέμα με τις βάσεις - ιδίως της φιλολογίας, γιατί εκεί θέλω να περάσω.
Πάντως, και το Ιστορ./Αρχ. δεν είναι κακό - μόνο τα Λατινικά θα λείπουν από το πρόγραμμα.
ναι και γενικώς η φιλολογία έχει περισσότερα μαθήματα σχετικά με τα κείμενα και την έκθεση ενώ στο ιστορικό αρχαιολογικό υπάρχει μεγάλο κέντρο βάρους στην ιστορία , ο λόγος που θέλω φιλολογία κυρίως είναι τα αρχαία
DrHouse
Διάσημο μέλος
γιατί εκεί θέλω να περάσω
Σε ποια πολη?
Rainbowarrior
Διάσημο μέλος
ναι και γενικώς η φιλολογία έχει περισσότερα μαθήματα σχετικά με τα κείμενα και την έκθεση ενώ στο ιστορικό αρχαιολογικό υπάρχει μεγάλο κέντρο βάρους στην ιστορία , ο λόγος που θέλω φιλολογία κυρίως είναι τα αρχαία
Ε, τότε δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα να πας και στο Ιστ./Αρχ.
Κάνουνε πολλά αρχαία και εκεί.
Υ.Γ. Διώχνω κόσμο από τις φιλολογίες, για να εξασφαλίσω την πρόσβασή μου.
Theoritikos
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ε, τότε δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα να πας και στο Ιστ./Αρχ.
Κάνουνε πολλά αρχαία και εκεί.
Υ.Γ. Διώχνω κόσμο από τις φιλολογίες, για να εξασφαλίσω την πρόσβασή μου.
μην φοβάσαι υπάρχουν αρκετές θέσεις για όλους
Rainbowarrior
Διάσημο μέλος
μην φοβάσαι υπάρχουν αρκετές θέσεις για όλους
Πλάκα έκανα!
Theoritikos
Εκκολαπτόμενο μέλος
Rainbowarrior
Διάσημο μέλος
ναι εντάξει το κατάλαβα πάντως αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα εγώ η μάνα μου λεει οτι δεν πρόκειται να με αφήσει να πάω φιλολογία και δεν θα πληρώνει για το νοίκι θέλει ντε και καλά να πάω παιδαγωγικό λέει "η φιλολογία έκλεισε απο χρόνια" αυτη νομίζει οτι μόνο το δημόσιο υπάρχει δεν με νοιάζει ας χρειαστεί να δουλεύω για να βγάζω τα λεφτά για το σπίτι εγώ θα πάω φιλολογιά ούτως ή άλλως σήμερα όλα αντιμετωπίζουν κρίση
Αυτό είναι βλακεία ρε' συ. Εξήγησέ της τι παίζει.
Να ξέρεις: Ο κλάδος του παιδαγωγικού τα έφαγε τα ψωμιά του. Ό, τι πήρε, πήρε. Τώρα έχει βουλώσει.
Εξάλλου, υπενθυμίζω: οι δασκαλίσκοι παίρνουν μισθό πείνας: 600 κάτι ευρώ.
Πάνε αυτά που ξέραμε.
SparklingGrey
Διάσημο μέλος
Και η θεία μου, πριν από 20 κάτι χρόνια, πέρασε στη φιλολογία. Τα ίδια πράγματα άκουγε. Και λοιπόν; Άμα έχεις πάθος με το αντικείμενο πήγαινε!ναι εντάξει το κατάλαβα πάντως αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα εγώ η μάνα μου λεει οτι δεν πρόκειται να με αφήσει να πάω φιλολογία και δεν θα πληρώνει για το νοίκι θέλει ντε και καλά να πάω παιδαγωγικό λέει "η φιλολογία έκλεισε απο χρόνια" αυτη νομίζει οτι μόνο το δημόσιο υπάρχει δεν με νοιάζει ας χρειαστεί να δουλεύω για να βγάζω τα λεφτά για το σπίτι εγώ θα πάω φιλολογιά ούτως ή άλλως σήμερα όλα αντιμετωπίζουν κρίση
DrHouse
Διάσημο μέλος
ναι εντάξει το κατάλαβα πάντως αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα εγώ η μάνα μου λεει οτι δεν πρόκειται να με αφήσει να πάω φιλολογία και δεν θα πληρώνει για το νοίκι θέλει ντε και καλά να πάω παιδαγωγικό λέει "η φιλολογία έκλεισε απο χρόνια" αυτη νομίζει οτι μόνο το δημόσιο υπάρχει δεν με νοιάζει ας χρειαστεί να δουλεύω για να βγάζω τα λεφτά για το σπίτι εγώ θα πάω φιλολογιά ούτως ή άλλως σήμερα όλα αντιμετωπίζουν κρίση
Χαιρομαι που υπαρχουν ακομη τετοια ατομα,που δεν θελουν να βολευτουν αλλα να κανουν αυτο που τους αρεσει,με καθε συνεπεια και με αγωνιστικη διαθεση,και ετσι πρεπει.Μαζι σου φιλαρα
Εξαλλου εχουμε πει πολλες φορες,οτι αυτη η κοινωνικοοικονομικη διαθεση κριτικης των επαγγελματων ειναι εντελως λανθασμενη...εκτος του οτι ειναι παροδικη και στο μελλον σιγουρα θα υπαρξουν αυξομειωσεις,δεν εξυπηρετει και την κοινωνια,αλλα ουτε και το ατομο ως ατομο,αφου δεν σπουδαζει αυτο που θελει.
Theoritikos
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αυτό είναι βλακεία ρε' συ. Εξήγησέ της τι παίζει.
Να ξέρεις: Ο κλάδος του παιδαγωγικού τα έφαγε τα ψωμιά του. Ό, τι πήρε, πήρε. Τώρα έχει βουλώσει.
Εξάλλου, υπενθυμίζω: οι δασκαλίσκοι παίρνουν μισθό πείνας: 600 κάτι ευρώ.
Πάνε αυτά που ξέραμε.
ακριβώς αυτά τις λέω και δεν μ ακούει λέει τα πράγματα θα αλλάξουν αυτή η νοοτροπία του δημοσίου κατέστρεψε την Ελλάδα
Rainbowarrior
Διάσημο μέλος
Σε ποια πολη?
Σε εμένα πήγαινε το post ;
Το έχεις παραθέσει χωρίς όνομα
DrHouse
Διάσημο μέλος
Σε εμένα πήγαινε το post ;
Το έχεις παραθέσει χωρίς όνομα
Ναι,
Rainbowarrior
Διάσημο μέλος
DrHouse
Διάσημο μέλος
Δαλιδά
Περιβόητο μέλος
Βλέπω τη μάνα μου, που είναι σε δημοτικό κάνει αγγλικά τρελαίνεται να είναι στην τάξη, ξανανιώνει λέει.
Αν το θες κυνήγα το, λες και εμείς με τις άλλες σχολές έχουμε σίγουρη αποκατάσταση...
SparklingGrey
Διάσημο μέλος
Στο υπογραμμισμένο συμφωνώ. Μόνο από μακριά.Bravo σου! Καλέ αν γίνεις καλός στη δουλειά σου μετά θα ρθει και η οικονομική επιτυχία! Αν σ´αρέσει θα βρεις άκρη. Τα χω περάσει και εγώ αυτά... "τράβα να γίνεις δασκαλίτσα να είσαι στη δουλίτσα σου 8-2" μόνο τα τόσα υποκοριστικά αρκούν να με αποθαρρύνουν. Γιαγιάδες θείες όλες. Αν πήγαινα για δασκάλα θα τα έπνιγα τα μικρά. Δε θα είχα υπομονή για 20+ μικρά παιδάκια. Θέλει να το θες πολύ. Τέλος.
Βλέπω τη μάνα μου, που είναι σε δημοτικό κάνει αγγλικά τρελαίνεται να είναι στην τάξη, ξανανιώνει λέει.
Αν το θες κυνήγα το, λες και εμείς με τις άλλες σχολές έχουμε σίγουρη αποκατάσταση...
Εσύ φιλολογία δε θες να περάσεις;
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 43 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 24 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.