elinaki49
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mr.Blonde
Πολύ δραστήριο μέλος
Αλλα το 2ο ειναι το αγαπημενο μου.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elinaki49
Νεοφερμένος
stathis1214
Εκκολαπτόμενο μέλος
Eγω σιχαινομαι τις ασκησεις με γονιδιακες μεταλλαξεις.
Αλλα το 2ο ειναι το αγαπημενο μου.
κι εγω φιλε τις σιχαινομαι!! Βασικα ενω στη βιολγια ειναι παρα πολυ εωδιαφεροντα οσα εχουμε μαθει ο τροπος που πρεπει να τα μαθουμε δεν μου αρεσει πολυ... Πολυτεχνειο στοχευω αλλα απο ΑΟΔΕ ακομα πιστευω πως καλυτερα βιολογια γιατι τουλαχστον απαιτει παραπανω κριση ειναι 50 50 παπαγαλια-κατανοηση,
Χαρουλιτα
Διάσημο μέλος
Θα προτιμουσα Ηλεκτρολογια απο Βιολογια!
Σιγουρα!
stathis1214
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εχω μετανιωσει που δεν πηγα Τ1
Θα προτιμουσα Ηλεκτρολογια απο Βιολογια!
Σιγουρα!
Κι εγω!!! Η ηλεκτρολογια θα μου αρεσε πολυ κ γενικα λατρευω τη φυσικη. Εγω πηγα για τη χημεια θετικη καταρχην γιατι μου αρεσει και ενας στοχος μου ειναι και οι χημικοι μηχανικοι. Ομως στη λαμια που μενω μπορει Τ-1 να μην ειναι ουτε ενας φετος.
Χαρουλιτα
Διάσημο μέλος
Για αυτο μετανιωνω που βασανιζομαι με την Βιολογια, οχι επειδη δεν την καταλαβαινω, αλλα επειδη δεν μπορω να την παπαγαλισω με αποτελεσμα να τα ξερω αλλα με δικα μου λογια!
Ελπιζω τελικα να μην μου βγει σε κακο και να μπω στην σχολη μου!
stathis1214
Εκκολαπτόμενο μέλος
Και εμενα μου αρεσει η φυσικη και Λατρευω την Χημεια για αυτο και μοναδικος στοχος μου ειναι το Χημικο!
Για αυτο μετανιωνω που βασανιζομαι με την Βιολογια, οχι επειδη δεν την καταλαβαινω, αλλα επειδη δεν μπορω να την παπαγαλισω με αποτελεσμα να τα ξερω αλλα με δικα μου λογια!
Ελπιζω τελικα να μην μου βγει σε κακο και να μπω στην σχολη μου!
Εγω ειμαι αρκετα αισιοδοξος για τη βιολογια αυτο που με αγχωνει ειναι πως αν κατι το γραψεις διαφορετικα απο αυτο που θελει να δει ο βαθμολογητης μπορει να σου κοψει. Στοχευω σε μηχανολογους ή ηλεκτρολογους καταρχην και μετα σε χημικους μηχανικους κι ειναι σχολες με πολλα μορια παραδοσιακα τουλαχιστον οποτε με μια στραβη κινδυνευεις. Και με φοβιζει οτι ειναι ενα μαθημα η βιολογια που ειναι λιγο στον αερα απο την αποψη οτι ο αλλος μπορει να πει δεν ειναι ακριβως αυτη η σωστη διατυπωση και να κοψει. Κ ειναι κριμα να εχεις δουλεψει κ να κινδυνευεις τελικα να χασεις απο εκει.
Χαρουλιτα
Διάσημο μέλος
Nikos Sitys
Πολύ δραστήριο μέλος
PanelliniesSuck
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αλήθεια; Τα θέματα ήταν εξαιρετικά;Εγώ σήμερα το πρωί έκανα τη χθεσινή Βιολογία του ΟΕΦΕ
Τα θέματα ήταν εξαιρετικά με μόνη εξαίρεση το Γ1 όπου για να καταλάβεις ότι ήθελε ταέπρεπε να μασήσεις φύλλα και να το παίξεις Πυθίαπολλαπλά αλληλόμορφα
Κατά τα άλλα ωραία θέματα, συνδυαστικά, όχι τρομερά δύσκολα αλλά αν όντως ισχύει ότι καίνε θέματα τότε να παν στο διάλο
Δε θέλω άσκηση απ το Κεφ2 στις Πανελλήνιες...
(Πάντως έχασα τα Α1, Α2, Α3 στον οεφε, -15 μονάδες σε ένα παράδειγμα για το πόσο εύκολα μπορείς απ εκεί που θες Ιατροφαρμακευτικές να συμβιβάζεσαι και με το μαθηματικό... Τραγικό...)
Εμένα πάντως χθες που έγραφα μου φάνηκαν αρκετά απλά.
Καλά στο Γ.1. για να το βρω -που το βρήκα- το πήγα λίγο πονηρά.
Στο Δ.4. με τις ομοιότητες των φορέων της δρεπ. αναιμίας και της β-θαλασσαιμίας τι έβαλες;
Στο τμήμα μου είμαι η μόνη με 18 απουσίες που πηγαίνει ακόμη σχολείο.
Nikos Sitys
Πολύ δραστήριο μέλος
Αντε 27 και σημερα παιδια!!!!
dimijim
Διάσημο μέλος
Στο Δ.4. με τις ομοιότητες των φορέων της δρεπ. αναιμίας και της β-θαλασσαιμίας τι έβαλες;
Και οι δύο ασθένειες δημιουργούν μια μεταλλαγμένη β-αλυσίδα.
Οι φορείς και των δύο ασθενειών έχουν ανοσία στην ελονοσία.
PanelliniesSuck
Εκκολαπτόμενο μέλος
ArminVanBuuren
Εκκολαπτόμενο μέλος
εχει μαθει κανει σας την σελ. 62 στο αοδε? :S δεν βγαινει με τιποτα -.-
Guest 010239
Επισκέπτης
προς τεχνολογικους:
εχει μαθει κανει σας την σελ. 62 στο αοδε? :S δεν βγαινει με τιποτα -.-
Δεν υπαρχει τιποτα με σαφες νοημα που μπορει να ερωτηθει επισης σαφως και να διορθωθει ευκολα απο αυτη την σελιδα.Οι πιθανοτητες να στη βαλουν ειναι μηδαμινες.Οποτε χαλαρωσε.
^natasa666^
Εκκολαπτόμενο μέλος
Guest 278211
Επισκέπτης
drosos
Πολύ δραστήριο μέλος
Χαρουλιτα
Διάσημο μέλος
Παω να ετοιμασω την σχολικη μου τσαντα!
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.