Nikos Sitys
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natasoula...
Πολύ δραστήριο μέλος
Στο μεταξύ το 'χα δει ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με τα θέματα...Μου φαινόντουσαν πιο δύσκολα απ' το κανονικό..Και σήμερα μας λέει ο καθηγητής "μη δίνετε πολλή σημασία,αν δεν πήγατε καλά,γιατί ήταν πολύ δύσκολα τα θέματα..."Η αλήθεια είναι πως ήταν γενικό το κακό,δεν είχα μόνο γω θέμα...Αλλά όσο να πεις,σε ρίχνει
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bl@ck sw@n
Εκκολαπτόμενο μέλος
Από την άλλη όμως απελπίζεσαι.Χάνεις λίγο την αυτοπεποίθησή σου και λες: Οκ δεν πρόκειται να γράψω πάνω από 5.
Η μαγκιά λοιπόν είναι να εκμεταλλεύεσαι ακόμα και το πιο μικρό σου λάθος.Να μην επαναπαύεσαι και να προσπαθείς συνέχεια για το καλύτερο.Το πολύ καλά έως άριστα δεν είναι άπιαστα. Θέλει και κόπο αλλά και τρόπο! Υπομονή και επιμονή!
qwerty111
Πολύ δραστήριο μέλος
dimijim
Διάσημο μέλος
Τους διαφεύγει το γεγονός ότι το μεγαλύτερο μέρος των μαθητών δε θα πατήσουν στο σχολείο μετά το Πάσχα.
Άκου εκεί 4 μέρες για να πάρουμε ανάσα...
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
Τη λογική αυτή την είχε ο μαθηματικός μου στο σχολείο, αμφιβάλλω αν είχε γράψει κανείς πάνω απο 13 σε διαγώνισμα τουΑπό τη μία μωρέ σκέφτομαι πως είναι καλό να βάζουν δύσκολα στο φροντιστήριο.Γράφεις έναν μέτριο βαθμό ,ώστε στις πανελλήνιες να μας φανούν πιο φυσιολογικά τα θέματα.Να μη συνηθίζουμε στο 19-20 και πάμε και γράψουμε 11 και μας κακοφανεί.Άλλωστε εγώ όταν δεν γράφω καλά κάπου,τσατίζομαι και διαβάζω περισσότερο για να γράψω άριστα στο επόμενο.
Από την άλλη όμως απελπίζεσαι.Χάνεις λίγο την αυτοπεποίθησή σου και λες: Οκ δεν πρόκειται να γράψω πάνω από 5.
Η μαγκιά λοιπόν είναι να εκμεταλλεύεσαι ακόμα και το πιο μικρό σου λάθος.Να μην επαναπαύεσαι και να προσπαθείς συνέχεια για το καλύτερο.Το πολύ καλά έως άριστα δεν είναι άπιαστα. Θέλει και κόπο αλλά και τρόπο! Υπομονή και επιμονή!
natasoula...
Πολύ δραστήριο μέλος
Ε,καλά τώρα,αυτό είναι κοινό μυστικόΤους διαφεύγει το γεγονός ότι το μεγαλύτερο μέρος των μαθητών δε θα πατήσουν στο σχολείο μετά το Πάσχα.
Άκου εκεί 4 μέρες για να πάρουμε ανάσα...
Nikos Sitys
Πολύ δραστήριο μέλος
Οντως το παρατηρησα και εγω αυτο την ψαχνουμε την 5η ακομα.Φημες λενε οτι και ο συγγραφεας την ψαχνει.Παντως μην φοβασαι 4 ειναιθελει πολυ προσοχη γιατι η κοπωση κ η εξαντληση δεν ερχονται αμεσως αλλα ξεσπα ο οργανισμος αργοτερα. η αδερφη μ εδινε περυσι με πολλα ξενηχτια διαβασματος και εξαντληθηκε!η κουραση της βγηκε 1 μερα πριν γραψει τ πρωτο μαθημα οπου ζαλιστηκε.μετα πηγαινε ετσι κ εδινε χωρις να διαβαζει παραμονες εξετασεων λογω υπερκοπωσης.ητανε μια οδυνηρη εμπειρια για αυτο προσοχη γ να αντεξετε μεχρι τ τελοε.φυσικα εξαρταται κ απο τις αντοχες κ τον οργανισμο καποιου αλλα η κουραση ξαφνικα ερχεται....αυτα...
να ρωτησω κατι ασχετο στη βιολογια γενικης;;;;γιατι στη θεωρια φυσικης επιλογης λεει για 5 παρατηρησεις κ εχει 4;;;;;
Χαρουλιτα
Διάσημο μέλος
Αυτο σιγοτραγουδαω...
Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος
Μπορείτε να κάνετε εκεί τις Πυθίες
^natasa666^
Εκκολαπτόμενο μέλος
ποπο!!ναι ακριβως το ιδιο και εγωhttps://www.youtube.com/watch?v=0ydCQxxzZBw
Αυτο σιγοτραγουδαω...
θελω επειγόντως διακοπες
christina123
Δραστήριο μέλος
shadegr
Νεοφερμένος
Δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο την από πάνω. Δεν είχαμε αρκετό άγχος με τις Πανελλήνιες, θα πρέπει να φάμε στη μούρη και την εξομοίωση τους, που η δυσκολία τους ξεπερνάει αυτή του original. Σε μία ώρα και 12 λεπτά γράφω κείμενα κατ.
Nikos Sitys
Πολύ δραστήριο μέλος
2.39?????? εεεεε πως να διαβασεις ΑΕΠΠ στις 2.39καηκαν και τα εναπομειναντα κυτταρα του εγκεφαλου μου.διαβαζΩ απο τις 8 θεωρια αεππ(οι τεχνολογικοι σιγουρα με καταλαβαινουν) και θελω ακομη 3 κεφαλαια να βγαλω(βλεπετε ο οεφε μας μαρανε)ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ
Closer to the edge παικταραδες!!!28 και σημερα
Johnny15
Επιφανές μέλος
καηκαν και τα εναπομειναντα κυτταρα του εγκεφαλου μου.διαβαζΩ απο τις 8 θεωρια αεππ(οι τεχνολογικοι σιγουρα με καταλαβαινουν) και θελω ακομη 3 κεφαλαια να βγαλω(βλεπετε ο οεφε μας μαρανε)ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ
Δεν θέλω να είμαι γρουσούζης αλλά επειδή πέρυσι και πρόπερσι έπεσε ελάχιστη θεωρεία, φέτος θα μας... σε αυτήν. Α και τα υποπρογράμματα είναι sos για φέτος
cha0s
Περιβόητο μέλος
Στο μεταξύ, σήμερα ανακάλυψα πως το φροντιστήριο μας έστελνε σε email τα θέματα του ΟΕΦΕ κάθε φορά που έβγαιναν.
Τζάμπα καθόμουν και τα έψαχνα στο internet τόσο καιρό
natasoula...
Πολύ δραστήριο μέλος
Τς,Ο άκυρος!Στο μεταξύ, σήμερα ανακάλυψα πως το φροντιστήριο μας έστελνε σε email τα θέματα του ΟΕΦΕ κάθε φορά που έβγαιναν.
Τζάμπα καθόμουν και τα έψαχνα στο internet τόσο καιρό
(μήπως σου είναι εύκολο να μου στείλεις της Έκθεσης?)
cha0s
Περιβόητο μέλος
Τς,Ο άκυρος!
(μήπως σου είναι εύκολο να μου στείλεις της Έκθεσης?)
στα στέλνω με πμ
shadegr
Νεοφερμένος
Προς θεωρητικούς: Με την ιστορία πως πάτε; Τα θυμάστε όλα παπαγαλία απ' έξω;
Κοίτα, εγώ είμαι από τους τύπους που όταν βλέπει ότι κάτι είναι αντικειμενικά ηλίθιο, ανούσιο και βαρετό, το βρίσκω πολύ δύσκολο να κάτσω να το διαβάσω σοβαρά. Κάτι τέτοιο είναι η ιστορία. Απλά τώρα άρχισα να πιέζω λίγο τον εαυτό σχετικά με αυτή τη φρίκη. Δεν στοχεύω σε τίποτα τεράστιο όσον αφορά την ιστορία, ένας μέτριος βαθμός του 15 ή του 14 μου αρκεί. Θέλω να περάσω μεταφραστής, σε όλα τα υπόλοιπα μαθήματα τα πάω πολύ καλά, και τις γλώσσες τι ξέρω πολύ καλά, σε σχέση με το επίπεδο των Πανελληνίων.
veroniCa^
Νεοφερμένος
Προς θεωρητικούς: Με την ιστορία πως πάτε; Τα θυμάστε όλα παπαγαλία απ' έξω;
Προσπαθω αλλα εκει που μαθαινω καλα ενα κεφαλαιο ξεχναω το αλλο! ΦΡΙΚΗ!
ΑΝΤΕΕΕΕΕΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕΕΕΕΕΕΕΕ
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.