Dias
Επιφανές μέλος
στην σελις 176 του Βιβλιου του Δαρβινου.
Επιτρέπεται το λάθος, είναι με ποιητική άδεια: Καζαντζίδης:ενα λαθος που αγινε αθελα, αξιζει την επιεικεια: Σοφοκλης.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
qwerty111
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγώ είχα ακούσει για ένα παιδί που έγραψε 20 σελίδες στο τρίτο θέμα και πήρε εντούτοις 23/25.Johny15 για να επαιρνες ομως 25/25 σε αυτο το θεμα επρεπε να γραψεις 10 σελιδες.Και συγκρινοντας το με τα προηγουμενα 3α θεματα ηταν δυσκολο κατα την γνωμη μου.
Να μην πω για το τέταρτο...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Δαλιδά
Περιβόητο μέλος
qwerty evil number
DrHouse
Διάσημο μέλος
Επιτρέπεται το λάθος, είναι με ποιητική άδεια
Αθωος μεχρι αποδειξεως του εναντιου.Η δικαιοσυνη αποφανθηκε.
qwerty111
Πολύ δραστήριο μέλος
Γιατί;qwerty evil number
Παρεμπιπτόντως, ειρωνεία ήταν. Μην με παρεξηγήσει και κανένας
Δαλιδά
Περιβόητο μέλος
Γιατί;
Παρεμπιπτόντως, ειρωνεία ήταν. Μην με παραξηγήσει και κανένας
είχες 666 μηνύματα
Rainbowarrior
Διάσημο μέλος
Εγώ μόλις γύρισα, μετά βιας έγραψα από τον πόνο, λοιπόν πολιτικά εννοείται το 11 και το 15 και μεταφρασμενο το 12, εισαγωγή από τα πολιτικά την τελευταία παράγραφο με τα θέματα και την έννοια της πόλης, μία ερώτηση για τον ορισμό της πόλης και το πρεσεχές γένος + ειδοποιό διαφορά, μία με τις διχογνωμίες απο το 15 και αν συμβαίνει κάτι παρόμοιο σήμερα(όχι πολύ ανάλυση το δεύτερο) και τρίτη ερώτηση τελεολογική αντίληψη στο 11 και το 12 συνδυασμός, καλά τα λεξιλογικά τα βρήκα όλα κλασικά συσχέτιση με λέξεις του κειμένου. Καλά έγραψα υπολογίζω πάνω από 56.
Ωραίο διαγώνισμα!
Όμως, στην 11 η πόλη ορίζεται γενετικά, και στη 15 αναλυτικά. Με ποια από τις δύο είχε σχέση η ερώτηση;
qwerty111
Πολύ δραστήριο μέλος
Ααα, ναι! Όχι όμως ρε γαμώτο! Τώρα πήγα 668. Έπρεπε να μην πόσταρα για λίγο να σας έφερνα λίγη γκαντεμιά.είχες 666 μηνύματα
Δαλιδά
Περιβόητο μέλος
Ωραίο διαγώνισμα!
Όμως, στην 11 η πόλη ορίζεται γενετικά, και στη 15 αναλυτικά. Με ποια από τις δύο είχε σχέση η ερώτηση;
γενετικά, μου έλεγε σύμφωνα με το πρώτο απόσπασμα
DrHouse
Διάσημο μέλος
Επεσε αυτη η ερωτηση Συγκεκριμενα ηθελε να εξηγησουμε γιατι οριζει ξανα την πολη αφου την εχει ορισει στο παρελθον...like a boss.
Χαρουλιτα
Διάσημο μέλος
qwerty111
Πολύ δραστήριο μέλος
Μην μου το θυμίζεις. Τη μεγάλη εβδομάδα δεν είχα καθόλου μαθήματα και τώρα έχω στις 6 μαθηματικά και βαριέμαι.Κακε ανθρωπε! Τραβα λυσε κανενα ολοκληρωμα!
Rainbowarrior
Διάσημο μέλος
Αdios
Ααα, ναι! Όχι όμως ρε γαμώτο! Τώρα πήγα 668. Έπρεπε να μην πόσταρα για λίγο να σας έφερνα λίγη γκαντεμιά.
Μπορεί να μας ξαναβγάλουν off-topic και να επιστρέψεις στον παλιό σου αριθμό.
Καλομελέτα...
Χαρουλιτα
Διάσημο μέλος
qwerty111
Πολύ δραστήριο μέλος
Μπορεί να μας ξαναβγάλουν off-topic και να επιστρέψεις στον παλιό σου αριθμό.
Καλομελέτα...
Εγώ ούτε αυτή την εβδομάδα ήθελα να έχω μαθήματα. Ο μαθηματικός μου όμως ήταν αρνητικός και στο τέλος μου λέει: Έξυπνος είσαι, βάλε τη λογική σου και αποφάσισε αν θα κάνουμε μαθήματα αυτή την εβδομάδα.Αντε ρε! Εγω ειχα φουλ μεχρι και Μ. Πεμπτη!
Τι να του έλεγα εγώ παρά να συμφωνούσα;
provoker
Νεοφερμένος
άντζυ
Δραστήριο μέλος
Επιτέλους κ ένας άνθρωπος που συμφωνεί μαζί μου στη φυσική.....!! Όχι ότι μ'αρέσει που είμαι ψιλο άσχετη αλλά δεν μπορώ να ακούω τους πάντες να λένε ότι είναι κ εύκολη...ωραια λοιπον αναθεωρω το προηγουμενο ποστ μου που ελεγα οτι θα γραψω γυρω στο 10 φυσικη...αν βαλουν κατι τετοιο παω κατευθειαν στο -10
στη φυσικη εκτελω ομαλα επιβραδυνομενη κινηση ολη τη χρονια,,,και συνεχεια επιβραδυνεται και αλλο....
^natasa666^
Εκκολαπτόμενο μέλος
γιατι τοσο αντιπαθεια για τον πλατωνα;;;Πάω να διαβάσω τον Μ....Α τον Πλάτωνα, γιατί γράφω κι εγώ αύριο.
Αdios
πως θα περασει ομως αυτος ο μηνας...1 μηνας ρε παιδια 1 μηνας
natasoula...
Πολύ δραστήριο μέλος
Ε δε νομίζω ότι η πλειοψηφία λέει ότι η φυσική είναι εύκολη...Επιτέλους κ ένας άνθρωπος που συμφωνεί μαζί μου στη φυσική.....!! Όχι ότι μ'αρέσει που είμαι ψιλο άσχετη αλλά δεν μπορώ να ακούω τους πάντες να λένε ότι είναι κ εύκολη...
Προσωπικά την φετινή φυσική δεν τη βρίσκω έυκολη...Αλλά τη βρίσκω..πώς να στο εξηγήσω...ιδιαίτερα γοητευτική!
Με τρελό κάψιμο,το 'χω πάρει απόφαση...Ήδη έχω χτυπήσει κάτι ωράρια που δεν τα φανταζόμουν με τίποτα..Αυτές τις μέρες είμαι λες και μ' έχεις βάλει στο αυτόματο!πως θα περασει ομως αυτος ο μηνας...
wolfe4ever
Διάσημο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.