paladin_k20
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μαλλον παρεξηγησατε αυτο που ειπα. Ποτε δεν ειπα οτι θα το ελυνα ανετα στις πανελληνιες(φυσικα παιζει και το αγχος εκεινη την στιγμη που μπορει να σε καταστρεψει) αλλα οταν βλεπω να λενε οτι βαζουν παλουκια και τα λοιπα σκεφτομαι οτι θα βαζουν θεματα που θελουν σκεψη, αλλα τελικα το μονο που χρειαζεται ειναι να ξερεις μεθοδολογιες και να χεις λυσει πολλες ασκησεις
Γενικα παντως με συστηματικο διαβασμα ολα τα θεματα των πανελληνιων ειναι ευκολα.Το θεμα ειναι αν το αγχος και κυριως η πιεση του χρονου σε αφησουν να τα δεις ευκολα και την ωρα που θα εχεις μπροστα σου το γραπτο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
papas
Διάσημο μέλος
Να κοιτάτε τα περσινά θέματα υπό την προυπόθεση ότι αν σκαλώσετε κάπου δε θα πάθετε παράκρουση. Αν πιστεύευτε ότι μόνοι σας δεν μπορείτε να το λυσετε, ΜΗ ΤΟ ΛΥΣΕΤΕ, αφήστε να σας το λύσει ο καθηγητής για να το καταλάβετε και να μπορείτε να το ξαναλύσετε σπίτι. Much better από το να αγχωθείτε επειδή 2 μήνες πριν δε σας κάθεται ένα θέμα.
*Δεν υπάρχουν θέματα Πανελληνίων με μεθοδολογίες που να μην έχετε ξαναδεί όλη τη χρονια. Μπορεί να υπάρχει δύσκολο ερώτημα για να το γράψουν λίγοι, αλλά τα άλλα είναι μέσα στα γνωστικά σας πλαίσια. Μην αγχώνεστε
Αυτό ισχύει και είδικα στα μαθηματικά κατεύθυνσης.Όταν τελειώσετε την ύλη,ζητήστε από τους καθηγητές σας να σας δώσουν τα παλιότερα θέματα στα μαθ. κατ και να τα λύνετε όλοι μαζί στην τάξη ή να παίρνετε μερικά θέματα για το σπίτι.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drosos
Πολύ δραστήριο μέλος
trelomaniakos
Νεοφερμένος
Rainbowarrior
Διάσημο μέλος
κοιτα γενικα κανενα μαθημα απο τα θετικα δεν χρειαζονται μεθοδολογιες γιατι αργοτερα στο πανεπιστημιο θα το συνειδητοποιησεις αμα ακολουθησεις καποια απο αυτες..απλα το συστημα των πανελλαδικων το κανει τοσο μηχανικο και μεθοδολογικο που χανουν την γοητεια τους..και δεν σε αδικω γιατι οντως με τις μεθοδολογιες πρεπει να πετυχεις και με τις πολλες ασκησεις..στο πανεπιστημιο αλλαζει ο τροπος σκεψης και δεν χρειαζονται ουτε οι μεθοδολογιες ουτε τα απ'εξω εκτος αμα πας καμια φιλολογικη ή νομικη σχολη και οι μεθοδολογιες στην γ λυκειου ειναι υπερβολικα αρκετες ειδικα σε περιπτωσεις ΘΜΤ απορω πως ξερετε ποιο να εφαρμοσετε
Ω, τι λες;
Πες μας την εμπειρία σου από τον τρόπο διαβάσματος στη φιλολογία και στη νομική;!!...
trelomaniakos
Νεοφερμένος
Ω, τι λες;
Πες μας την εμπειρία σου από τον τρόπο διαβάσματος στη φιλολογία και στη νομική;!!...
δεν μπορω να πω γιατι δεν εχω μπει αλλα εχω φιλες που εχουν μπει και νομικη και φιλολογιας και μου λενε οτι πρεπει να μαθαίνουν απ'εξω ολοκληρους τομους..τωρα αμα αμφισβητεις και αυτες που ειναι μεσα τοτε δεν εχω να πω τιποτα αλλο..ειδικα στην νομικη διαβασαμε μαζι και προσπαθουσε να μαθει τοσες σελιδες απ'εξω!!!
Rainbowarrior
Διάσημο μέλος
δεν μπορω να πω γιατι δεν εχω μπει αλλα εχω φιλες που εχουν μπει και νομικη και φιλολογιας και μου λενε οτι πρεπει να μαθαίνουν απ'εξω ολοκληρους τομους..τωρα αμα αμφισβητεις και αυτες που ειναι μεσα τοτε δεν εχω να πω τιποτα αλλο..ειδικα στην νομικη διαβασαμε μαζι και προσπαθουσε να μαθει τοσες σελιδες απ'εξω!!!
Μάαααλιστα...
trelomaniakos
Νεοφερμένος
Μάαααλιστα...
ειρωνικο?
Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος
κοιτα γενικα κανενα μαθημα απο τα θετικα δεν χρειαζονται μεθοδολογιες γιατι αργοτερα στο πανεπιστημιο θα το συνειδητοποιησεις αμα ακολουθησεις καποια απο αυτες..απλα το συστημα των πανελλαδικων το κανει τοσο μηχανικο και μεθοδολογικο που χανουν την γοητεια τους..και δεν σε αδικω γιατι οντως με τις μεθοδολογιες πρεπει να πετυχεις και με τις πολλες ασκησεις..στο πανεπιστημιο αλλαζει ο τροπος σκεψης και δεν χρειαζονται ουτε οι μεθοδολογιες ουτε τα απ'εξω εκτος αμα πας καμια φιλολογικη ή νομικη σχολη και οι μεθοδολογιες στην γ λυκειου ειναι υπερβολικα αρκετες ειδικα σε περιπτωσεις ΘΜΤ απορω πως ξερετε ποιο να εφαρμοσετε
Συγγνώμη που θα στο χαλάσω αλλά είμαι Ιατρική και έχω ξεσκιστεί στο απεξω.
Επίσης σε σχολές με μαθηματικά και φυσικοχημείες, καλός ο αυτοσχεδιασμός, αλλά θέλει και τις μεθοδολογίες.
Συμφωνώ ότι δεν είναι το αγγούρι των πανελληνίων,ωστόσο, για να μη παρεξηγιόμαστε.
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
Καλά θα ήταν...κοιτα γενικα κανενα μαθημα απο τα θετικα δεν χρειαζονται μεθοδολογιες γιατι αργοτερα στο πανεπιστημιο θα το συνειδητοποιησεις αμα ακολουθησεις καποια απο αυτες..απλα το συστημα των πανελλαδικων το κανει τοσο μηχανικο και μεθοδολογικο που χανουν την γοητεια τους..και δεν σε αδικω γιατι οντως με τις μεθοδολογιες πρεπει να πετυχεις και με τις πολλες ασκησεις..στο πανεπιστημιο αλλαζει ο τροπος σκεψης και δεν χρειαζονται ουτε οι μεθοδολογιες ουτε τα απ'εξω εκτος αμα πας καμια φιλολογικη ή νομικη σχολη και οι μεθοδολογιες στην γ λυκειου ειναι υπερβολικα αρκετες ειδικα σε περιπτωσεις ΘΜΤ απορω πως ξερετε ποιο να εφαρμοσετε
Nikos Sitys
Πολύ δραστήριο μέλος
Nuff said..Μαλλον παρεξηγησατε αυτο που ειπα. Ποτε δεν ειπα οτι θα το ελυνα ανετα στις πανελληνιες(φυσικα παιζει και το αγχος εκεινη την στιγμη που μπορει να σε καταστρεψει) αλλα οταν βλεπω να λενε οτι βαζουν παλουκια και τα λοιπα σκεφτομαι οτι θα βαζουν θεματα που θελουν σκεψη, αλλα τελικα το μονο που χρειαζεται ειναι να ξερεις μεθοδολογιες και να χεις λυσει πολλες ασκησεις
isida!!!
Πολύ δραστήριο μέλος
Revekka
Τιμώμενο Μέλος
venividivici43946
Διάσημο μέλος
Σε αμφισβητώ εγώ.δεν μπορω να πω γιατι δεν εχω μπει αλλα εχω φιλες που εχουν μπει και νομικη και φιλολογιας και μου λενε οτι πρεπει να μαθαίνουν απ'εξω ολοκληρους τομους..τωρα αμα αμφισβητεις και αυτες που ειναι μεσα τοτε δεν εχω να πω τιποτα αλλο..ειδικα στην νομικη διαβασαμε μαζι και προσπαθουσε να μαθει τοσες σελιδες απ'εξω!!!
Υγ. Σπίρτο έτσι; Τα σημεία στίξης τα έμαθε καλά;
Pupilloscope
Πολύ δραστήριο μέλος
ἅλς
Διάσημο μέλος
ακουσατε τιποτα για 2 ιουνιου πανελλαδικες λόγω εκλογων μαιο????????
Μα και 6 Μάη να γίνουν οι εκλογές οι Πανελλήνιες δεν αποτελούν πρόβλημα νομίζω.
Σ΄αυτή την χώρα βέβαια όλα να τα περιμένεις...
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος
carpe_nochtem
Πολύ δραστήριο μέλος
Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι? Χθες ρωτήσαμε τον καθηγητή στο φροντιστήριο πόσες ώρες είναι τα μαθηματικά κατεύθυνσης του χρόνου και μας είπε οτι θα κάνουμε 3 ώρες με έναν καθηγητή τα κεφάλαια 1 και 3 και 2 ώρες με άλλον καθηγητή τα κεφάλαια 2 και 4 για να βγει η ύλη πιο γρήγορα και πιο ανάλαφρα. Οκ, τα δέχομαι αυτά τα points αλλά επίσης πιστεύω ότι θα τα μπερδέψω! Σκοπέυω να δώσω και μαθηματικά γενικής οπότε στη ουσία θα κάνω 3 μαθήματα μαθηματικών... Δεν θα τα κάνουμε σαλάτα? Εχει κάνει κανείς σας μάθημα με αυτό το σύστημα? Πως σας φαίνεται?
Και εμείς στην περιοχή έχουμε ένα φρο που κάνει την ύλη με αυτόν τον τρόπο και δεν συμφωνώ καθόλου.
Πιστεύω πως πρέπει να τα κάνεις με σειρά,να βγαίνει και μια άκρη ρε αδερφέ. Δεν γίνεται να κάνεις το μισό δεύτερο κεφάλαιο για να καταλάβεις το μισό του τρίτου και μετά να αρχίσεις το υπόλοιπο μισό του τρίτου για να καταλάβεις το μισό του τέταρτου και τρέχα γύρευε.
Συν το γεγονός ότι θα κάνετε 5 ώρες. Αν αρχίσετε από το καλοκαίρι ειδικά,είναι υπεραρκετες.
gate1319661
Εκκολαπτόμενο μέλος
Eva.dim
Νεοφερμένος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 36 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 24 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.