drosos
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Cherie
Δραστήριο μέλος
Στα διαγωνίσματα της κατεύθυνσης στο σχολείο, πως είναι τα θέματα? Έχουν κάποια δυσκολία ή σας βάζουν μπούρδες?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fockos
Επιφανές μέλος
η έκθεση είναι κυριολεκτικά ρώσικη ρουλετα όσο και να διαβάσεις ,΄οσο΄καλά και να γράψεις αν είσαι άτυχος την πάτησες.Κάπου διάβασα πως πρέπει να έχουμε εμπιστοσύνη στους βαθμούς (στα γραπτά αναφέρομαι) που βάζουν οι καθηγητές μας στο δημόσιο. Αν είναι έτσι, όσων οι εκθέσεις βαθμολογηθούν από τους φιλόλογους του σχολείου μου θα είναι πάνω από 17! Μια τρελή έβαλε και 95!
Στα διαγωνίσματα της κατεύθυνσης στο σχολείο, πως είναι τα θέματα? Έχουν κάποια δυσκολία ή σας βάζουν μπούρδες?
Σεβαστή-Μαρία
Εκκολαπτόμενο μέλος
τότε όσους σας τα διορθώσει ο δικός μου καθηγητής ...τη βάψατε !!:ΡΚάπου διάβασα πως πρέπει να έχουμε εμπιστοσύνη στους βαθμούς (στα γραπτά αναφέρομαι) που βάζουν οι καθηγητές μας στο δημόσιο. Αν είναι έτσι, όσων οι εκθέσεις βαθμολογηθούν από τους φιλόλογους του σχολείου μου θα είναι πάνω από 17! Μια τρελή έβαλε και 95!
είναι πολύ αυστηρός !
gregory nub
Διάσημο μέλος
τότε όσους σας τα διορθώσει ο δικός μου καθηγητής ...τη βάψατε !!:Ρ
είναι πολύ αυστηρός !
Μπορεί στις πανελλαδικές να ήταν πιο καλός αφού ξέρει πως παίζεται το μέλλον μας
Σεβαστή-Μαρία
Εκκολαπτόμενο μέλος
Με την καμία, εδώ στα γενικής θέλει να προσέχουμε κανονικά και να γράφουμε καλά για να βάλει καλούς βαθμούς. Φαντάσου έκθεση...Ελπίζω να είναι καλός στις πανελλήνιες γιατί είναι χαζό να μη γράφεις γιατί ο διορθωτής έχει βίτσια !Μπορεί στις πανελλαδικές να ήταν πιο καλός αφού ξέρει πως παίζεται το μέλλον μας
NikoTexXx
Πολύ δραστήριο μέλος
τι 95 μωρε? μια καθηγητρια στο σχολειο μας εβαλε ακομη και 99 σ' ενα παιδι .. αν ειναι δυνατον! Και σε κεινο το τμημα η μιση ταξη παιρνει πανω απο 90 χαχα! Σ' εμας τουλαχιστον ετυχε σχετικα αυστηρη καθηγητρια.Κάπου διάβασα πως πρέπει να έχουμε εμπιστοσύνη στους βαθμούς (στα γραπτά αναφέρομαι) που βάζουν οι καθηγητές μας στο δημόσιο. Αν είναι έτσι, όσων οι εκθέσεις βαθμολογηθούν από τους φιλόλογους του σχολείου μου θα είναι πάνω από 17! Μια τρελή έβαλε και 95!
^natasa666^
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ναι ναι...κ με εμενα το ιδιο συμβαινει...ολοι με φωναζουν Νατασα αλλα στις πανελληνιες θα αναγκαστω να γραψω Αναστασια...ακριβως ιδια περιπτωση μ εσενα!!!Χαχα..Ναι,ένας εσύ κι ένας ο Κωστέτσος...Εγώ πάλι θα πρέπει να γράφω Αναστασία και θα νιώθω σαν να δίνω στοιχεία άλλης...
natasoula...
Πολύ δραστήριο μέλος
Χαχα...Εγώ είχα δώσει μάχη τόσα χρόνια στο σχολείο με κάτι περίεργους καθηγητές που είχαν κόλλημα μ' αυτά,και πάντα έγραφα Νατάσα(μία μου 'χε πει "Εγώ θα σε λέω Αναστασία γιατί δε μ' αρέσουν τα μισά ονόματα!")..Αλλά φέτος γράφω Αναστασία,να το 'χω συνηθίσει ως το τέλος...Ναι ναι...κ με εμενα το ιδιο συμβαινει...ολοι με φωναζουν Νατασα αλλα στις πανελληνιες θα αναγκαστω να γραψω Αναστασια...ακριβως ιδια περιπτωση μ εσενα!!!
antwwwnis
Διάσημο μέλος
Από «Αντώνης», «Αντώνιος».
NikoTexXx
Πολύ δραστήριο μέλος
Δαλιδά
Περιβόητο μέλος
Δεν έχει απάντηση εδώ και μέρες!
gracias
ἅλς
Διάσημο μέλος
Ναι ναι...κ με εμενα το ιδιο συμβαινει...ολοι με φωναζουν Νατασα αλλα στις πανελληνιες θα αναγκαστω να γραψω Αναστασια...ακριβως ιδια περιπτωση μ εσενα!!!
Ό,τι να ΄ναι! Και για τη natasoula επίσης.
Εδώ καράβια...................
wolfe4ever
Διάσημο μέλος
Αρχαία πχ πήρα 19. Το -3 ας πούμε ισχύει 19-18-17 ή χωρίς το 19 άρα 18-17-16;
Καταλάβατε τι θέλω να πω;
Makis_Vl
Δραστήριο μέλος
Χαχα...Εγώ είχα δώσει μάχη τόσα χρόνια στο σχολείο με κάτι περίεργους καθηγητές που είχαν κόλλημα μ' αυτά,και πάντα έγραφα Νατάσα(μία μου 'χε πει "Εγώ θα σε λέω Αναστασία γιατί δε μ' αρέσουν τα μισά ονόματα!")..Αλλά φέτος γράφω Αναστασία,να το 'χω συνηθίσει ως το τέλος...
Κι εγώ από Μάκης σε Γεράσιμος :Ρ
Παιδιά παιδιά απορία. Σήμερα πήρα βαθμούς. Ξέρω το σύστημα του +- 3 μονάδες, αλλά δεν το έχω καταλάβει πολύ.
Ραφαέλα εγώ προσωπικά θα σε γελάσω αλλά βρες στο ίντερνετ ένα προγραμμα υπολογισμού μορίων και υπολόγισε το
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
αν εχεις 19 και γραψεις πχ 15 (19 να γραψεις κανονισεεεε) το 19 του προφορικου θα γινει 17...αν βεβαια το 19 ειναι μεσος ορος των προφορικων..δηλαδη αν σου βαλει και στο δευτερο εξαμηνο 19 (20 να σου βαλει το καλο που του θελω)Παιδιά παιδιά απορία. Σήμερα πήρα βαθμούς. Ξέρω το σύστημα του +- 3 μονάδες, αλλά δεν το έχω καταλάβει πολύ.
το 19 θα μεινει 19 αν γραψεις 17..αν γραψεις π.χ 16,5 θα γινει 18,5
βοήθησα?
ἅλς
Διάσημο μέλος
wolfe4ever
Διάσημο μέλος
αν εχεις 19 και γραψεις πχ 15 (19 να γραψεις κανονισεεεε) το 19 του προφορικου θα γινει 17...αν βεβαια το 19 ειναι μεσος ορος των προφορικων..δηλαδη αν σου βαλει και στο δευτερο εξαμηνο 19 (20 να σου βαλει το καλο που του θελω)
το 19 θα μεινει 19 αν γραψεις 17..αν γραψεις π.χ 16,5 θα γινει 18,5
βοήθησα?
Δε κατάλαβα την λογική.
Το 19 θα μείνει 19 με το 17? Ουάου.
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
ναι..δηλαδη γραπτο προφορικο πρεπει να εχουν 2 διαφορα.Δε κατάλαβα την λογική.
Το 19 θα μείνει 19 με το 17? Ουάου.
μπορει να συμβει και το αντιθετο ομως..αν εχεις προφορικα 15 και γραψεις 18, το 18 γινεται 17
wolfe4ever
Διάσημο μέλος
ναι..δηλαδη γραπτο προφορικο πρεπει να εχουν 2 διαφορα.
μπορει να συμβει και το αντιθετο ομως..αν εχεις προφορικα 15 και γραψεις 18, το 18 γινεται 17
A προσαρμόζεται δηλαδή.
Ευχαριστώ!
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.