natasoula...
Πολύ δραστήριο μέλος
Σόρι,αλλά αυτό είναι μεγάλο ψέμα που διαδίδουν οι καθηγητές-διευθυντές και δεν καταλαβαίνω γιατί!Δηλ στο σχολείο σου δεν έχετε Φυσικό,Χημικό και Βιολόγο για τη θετική?Γιατί αυτοί χρειάζονται και για την Τ-1...Εκτός αν είχαν φουλάρει τις ώρες τους και δεν μπορούσαν να βρουν άλλους για 2-3 ώρες...(που και πάλι δεν είναι δικαιολογία..)Παντως στο δικο μου σχολειο δεν υπηρχαν καθηγητες να διδαξουν τα μαθηματα...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bemanos
Πολύ δραστήριο μέλος
Σόρι,αλλά αυτό είναι μεγάλο ψέμα που διαδίδουν οι καθηγητές-διευθυντές και δεν καταλαβαίνω γιατί!Δηλ στο σχολείο σου δεν έχετε Φυσικό,Χημικό και Βιολόγο για τη θετική?Γιατί αυτοί χρειάζονται και για την Τ-1...Εκτός αν είχαν φουλάρει τις ώρες τους και δεν μπορούσαν να βρουν άλλους για 2-3 ώρες...(που και πάλι δεν είναι δικαιολογία..)
Σε εμας που το ειχαμε προτεινει , οι δημοσιοι ουτε καν ηξεραν τι ειναι η Τ-1 , μας κοιταζαν καπως
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natasoula...
Πολύ δραστήριο μέλος
Μα αυτό είναι που μου κάνει εντύπωση,δεν υπάρχει καμία ενημέρωση στο θέμα και δεν καταλαβαίνω το γιατί.Δηλαδή έχουν κάποιο συμφέρον από αυτό?Αφού δε χρειάζονται εξειδικευμένοι καθηγητές...Μάλλον βαριούνται ν' ασχοληθούν....Σε εμας που το ειχαμε προτεινει , οι δημοσιοι ουτε καν ηξεραν τι ειναι η Τ-1 , μας κοιταζαν καπως
paladin_k20
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μα αυτό είναι που μου κάνει εντύπωση,δεν υπάρχει καμία ενημέρωση στο θέμα και δεν καταλαβαίνω το γιατί.Δηλαδή έχουν κάποιο συμφέρον από αυτό?Αφού δε χρειάζονται εξειδικευμένοι καθηγητές...Μάλλον βαριούνται ν' ασχοληθούν....
Εμεις ειχαμε μαζευτει 6 ατομα για Τ-1...στην αρχη δεν υπηρχε θετικη απαντηση απο το διευθυντη ομως με μια μικρη βοηθεια απο τη χημικο ολα εγιναν.Οι περισσοτεροι βαριουνται να ασχοληθουν ομως γι' αυτο δεν ειναι γνωστη αυτη η κατευθυνση.Θυμαμαι που με ειχε πιασει ο καθηγητης που κανει αοδε και μου λεει ''μα καλα τι ασχολειστε τωρα με αυτην την κατευθυνση κανεις δεν παει εκει,ελατε στην δικια μας γιατι εχω ακουσει οτι ειναι πολυ δυσκολη η βιοχημεια''.
natasoula...
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλά,απ' το τελευταίο τι να σχολιάσω??Τη "δυσκολία" της Βιοχημείας ή το ότι το είπε καθηγητής του ΑΟΔΕ αυτό?Εμεις ειχαμε μαζευτει 6 ατομα για Τ-1...στην αρχη δεν υπηρχε θετικη απαντηση απο το διευθυντη ομως με μια μικρη βοηθεια απο τη χημικο ολα εγιναν.Οι περισσοτεροι βαριουνται να ασχοληθουν ομως γι' αυτο δεν ειναι γνωστη αυτη η κατευθυνση.Θυμαμαι που με ειχε πιασει ο καθηγητης που κανει αοδε και μου λεει ''μα καλα τι ασχολειστε τωρα με αυτην την κατευθυνση κανεις δεν παει εκει,ελατε στην δικια μας γιατι εχω ακουσει οτι ειναι πολυ δυσκολη η βιοχημεια''.
Dias
Επιφανές μέλος
1) Την ηλεκτρολογία την διδάσκει ο φυσικός και τη βιοχημεία ο βιολόγος ή ο χημικός, άρα δεν χρειάζονται ειδικοί καθηγητές.
2) Στην ηλεκτρολογία και τη βιοχημεία το 100 δεν είναι δύσκολο.
3) Αν μαζευτούν 4-6 παιδιά, το λύκειο είναι υποχρεωμένο να κάνει τμήμα Τ-1 (εκτός αν υπάρχει άλλο κοντινό σχολείο που έχει τέτοιο τμήμα). Αν οι μαθητές είναι λίγοι κάνουν συνδιδασκαλία μαθηματικά και φυσική με θετική ή με τ-2.
4) Σίγουρα, αν δεν υπάρχει ήδη Τ-1, οι διευθυντές βαριούνται να ξεκινήσουν τις διαδικασίες, οπότε χρειάζεται πίεση από τα παιδιά και τους γονείς. Εμείς κάναμε ολόκληρο αγώνα και το πετύχαμε.
5) Από την αρχή ο κύριος εχθρός της Τ-1 ήταν και είναι τα φροντιστήρια, καθώς δεν τους συμφέρει η διάσπαση σε πολλά ολιγομελή τμήματα, οπότε αυτά κυρίως την έθαψαν και ακολούθησε η βαρεμάρα των σχολείων. Όταν από τη Β λυκείου αρχίσαμε έρευνα στα φροντιστήρια, ΟΛΑ (εκτός από ένα) προσπάθησαν με κάθε τρόπο να μας αποτρέψουν, λέγοντάς μας χοντρές λαμακίες όπως: "είναι πολύ δύσκολη κατεύθυνση", "τη βιοχημεία δεν την καταλαβαίνουν ούτε οι φοιτητές", "έχει καταργηθεί αυτή η κατεύθυνση" , "δεν επιτρέπεται στο δήμο μας", "Μαρία, τι την θέλεις αυτή την κατεύθυνση αφού είναι αγορίστικη?". (Μόνον ένα φροντιστήριο της περιοχής, την είδε έξυπνα, έκανε τμήμα, έπεισε και άλλα παιδιά από τα γειτονικά λύκεια και στο σχολείο τελικά ήμασταν τμήμα 16 παιδιών).
----- Όσοι είσαστε Β λυκείου τώρα και σκέφτεστε την Τ-1, πρέπει από τώρα να το παλέψετε.
vassilis498
Διακεκριμένο μέλος
Καλά,απ' το τελευταίο τι να σχολιάσω??Τη "δυσκολία" της Βιοχημείας ή το ότι το είπε καθηγητής του ΑΟΔΕ αυτό?
Όντως ρε παιδιά τι συγκρίνουμε τώρα, τις 35 σελίδες της βιοχημείας που μιλάνε για αμινοξέα και σάκχαρα με τις 50 σελίδες του ΑΟΔΕ που ανάθεμα κι αν καταλαβαίνει κι αυτός που το γραψε τι λέει;
Προσωπικά αποκλειστικά λόγω του ΑΟΔΕ πήγα εκεί και δεν έχασα. Όσοι λένε ό,τι είναι δύσκολη ή άσχετοι είναι ή επικίνδυνοι. Το λέω κι εγώ για μια ακόμη φορά μπας και το εμπεδώσουμε.
fockos
Επιφανές μέλος
αυτοί το λογικό είναι να θέλουν να δουλέψουν.
Τ1 ΟΛΟΙ ΛΟΙΠΟΝ (αν θεωρείτε ότι είναι πιο εύκολη ανεξάρτητα τι λένε οι καθηγητές)
alice vincent
Νεοφερμένος
toi_toi
Πολύ δραστήριο μέλος
alice vincent
Νεοφερμένος
Μήπως ξέρεις κάποιο καινούριο βιβλίο για μαθηματικά κατεύθυνσης; Απόφοιτος είμαι.
Geldern
Νεοφερμένος
drosos
Πολύ δραστήριο μέλος
Σεβαστή-Μαρία
Εκκολαπτόμενο μέλος
αλλά δεν τα παρατάμε καλύτερα να πιέσω λίγο τον εαυτό μου παρά να χαλαρώσω.
Ακόμη, ήθελα να σας ρωτήσω , εσείς όταν κάθεστε σπίτι για διάβασμα , δε νιώθετε περισσότερη κούραση?
Ευχαριστω:-)
Edit:συγγνώμη που δεν έβαλα κόμματα αλλα το έγραψα βιαστικά,ελπίζω να καταλαβαίνετε!
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
τώρα πρέπει να τα δώσεις όλαεγώ άρχισα να κουράζομαι
αλλά δεν τα παρατάμε καλύτερα να πιέσω λίγο τον εαυτό μου παρά να χαλαρώσω.
Ακόμη, ήθελα να σας ρωτήσω , εσείς όταν κάθεστε σπίτι για διάβασμα , δε νιώθετε περισσότερη κούραση?
drosos
Πολύ δραστήριο μέλος
ἅλς
Διάσημο μέλος
Γεια σας παιδιά!ειμαι παιδι γ λυκείου τεχνολογικής κατεύθυνσης και θα ήθελα να με βοηθήσετε στο πρόβλημα μου..αν και κάνω ολες τις ασκησεις στα μαθηματικα που βάζουν στ φροντηστηριο η αν δεν μπορέσω κάποια θα είναι 1,2 και συνήθως έχω απο κανένα εώς λίγα λάθη στα διαγωνισματα δεν μπορω να αποδώσω γράφοντας βάση η λίγο κάτω απο τη βάση..ξεκίνησα να διαβάζω σοβαρά φετος έτσι ξέρω ότι δεν μπορω να γράψω κανένα τεράστιο βαθμο αλλα κάποιο 12,13 νομίζω είναι ένας βαθμός που μπορει να γραφτεί απο κάποιον που αρχισε φετος να διαβαζει.
Ευχαριστω:-)
Edit:συγγνώμη που δεν έβαλα κόμματα αλλα το έγραψα βιαστικά,ελπίζω να καταλαβαίνετε!
Μην τα παρατήσεις!!! Συνέχισε όσο μπορείς πιο δυνατά....
qwerty111
Πολύ δραστήριο μέλος
natasoula...
Πολύ δραστήριο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.