ἅλς
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
catherine1994
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natasoula...
Πολύ δραστήριο μέλος
ἅλς
Διάσημο μέλος
Pagitas
Εκκολαπτόμενο μέλος
Το μονο που επηρρεαζει τις βασεις στην πραγματικοτητα παιδακια, ειναι οι προτιμησεις των υποψηφιων.
Το 'χουμε?
ἅλς
Διάσημο μέλος
Λες και εχει σημασια η δυσκολια των θεματων.
Το μονο που επηρρεαζει τις βασεις στην πραγματικοτητα παιδακια, ειναι οι προτιμησεις των υποψηφιων.
Το 'χουμε?
Και αυτό και η δυσκολία των θεμάτων και το διάβασμα, που έχει κάνει κάποιος και η τύχη και ...................
massa
Εκκολαπτόμενο μέλος
Λες και εχει σημασια η δυσκολια των θεματων.
Το 'χουμε?
Aν πεσουν γελοια πανευκολα θεματα και γραφουν ολοι 20σαρια τοτε εχει σημασια.
ενω αν πεσουν τα πιο παλουκια της 11ετιας πολλα δεν προλαβαινεις να γραψεις με σουπερ ντουπερ τροπο λυσης τοτε θα ξεχωρισει τις περισσοτερες φορες γιατι ειναι και θεμα τυχης ο καλυτερος.
οποτε τα θεματα ναι εχουν σημασια.
Pagitas
Εκκολαπτόμενο μέλος
Aρχισαμε το γνωστο παραμυθακι. Το διαβασμα ειναι ανεξαρτητο της δυσκολιας των θεματων. Και η τυχη ΔΕΝ υπαρχει.Και αυτό και η δυσκολία των θεμάτων και το διάβασμα, που έχει κάνει κάποιος και η τύχη και ...................
Η δυσκολια των θεματων δεν παιζει κανεναν απολυτως ρολο γιατι...ειναι η ιδια για ολους!
Aν πεσουν γελοια πανευκολα θεματα και γραφουν ολοι 20σαρια τοτε εχει σημασια.
ενω αν πεσουν τα πιο παλουκια της 11ετιας πολλα δεν προλαβαινεις να γραψεις με σουπερ ντουπερ τροπο λυσης τοτε θα ξεχωρισει τις περισσοτερες φορες γιατι ειναι και θεμα τυχης ο καλυτερος.
οποτε τα θεματα ναι εχουν σημασια.
Η πρωτη προταση σωστη, η δευτερη νομιζω θελει καποια περαιτερω ερμηνεια.
massa
Εκκολαπτόμενο μέλος
Aρχισαμε το γνωστο παραμυθακι. Το διαβασμα ειναι ανεξαρτητο της δυσκολιας των θεματων. Και η τυχη ΔΕΝ υπαρχει.
Η δυσκολια των θεματων δεν παιζει κανεναν απολυτως ρολο γιατι...ειναι η ιδια για ολους!
Η πρωτη προταση σωστη, η δευτερη νομιζω θελει καποια περαιτερω ερμηνεια.
οκ μαλλον διαφωνουμε στο θεμα της τυχης στις πανελληνιες.
massa
Εκκολαπτόμενο μέλος
BLaZy8
Δραστήριο μέλος
ε τι στο καλό... όλοι Γιατρική θέλουν να περάσουν;... όλο και κάποιος θα πάει βιολογίαΧαχαχα!Μαράκιιι....Όντως θα 'χει πλάκα....!Πάντως ντάξει,με τόσο κόσμο εδώ,όλο και κάποιος θα γίνει συμφοιτητής στο τέλος....
Νομίζω πως ανοίγουν σε 3 βδομάδες,Μην αγχώνεσαι βρε,κι εγώ πάνω κάτω στα ίδια με σένα είμαι στην ύλη Μαθηματικά-Φυσική...Αλλά νιώθω πολύ οκ,γιατί πιστεύω πως τα 'χω καταλάβει καλά...! (τα σχολεία σε 2 βδομάδες δεν ξεκινάνε??)
έχεις διαβάσει καθόλου βιολογία γενικής;
natasoula...
Πολύ δραστήριο μέλος
Βασικά σε 2 ανοίγουν,στις 12/9....ε τι στο καλό... όλοι Γιατρική θέλουν να περάσουν;... όλο και κάποιος θα πάει βιολογία
Νομίζω πως ανοίγουν σε 3 βδομάδες,
Βιολογία γενικής έχω κάνει μια πρώτη ανάγνωση όλη την ύλη,αλλά άκουσα όλα αυτά για τις αλλαγές που φημολογείται ότι θα γίνουν στο βιβλίο και δεν εμβάθυνα ιδιαίτερα......Σκιάχτηκα λίγο και λέω άσ' το για αργότερα!
Bemanos
Πολύ δραστήριο μέλος
ελα ,συναδελφος και εγωε τι στο καλό... όλοι Γιατρική θέλουν να περάσουν;... όλο και κάποιος θα πάει βιολογία
Νομίζω πως ανοίγουν σε 3 βδομάδες,
Βασικά σε 2 ανοίγουν,στις 12/9....
Βιολογία γενικής έχω κάνει μια πρώτη ανάγνωση όλη την ύλη,αλλά άκουσα όλα αυτά για τις αλλαγές που φημολογείται ότι θα γίνουν στο βιβλίο και δεν εμβάθυνα ιδιαίτερα......Σκιάχτηκα λίγο και λέω άσ' το για αργότερα!
η υλη για φετος νομιζω ειναι η ιδια..
Iliaso
Περιβόητο μέλος
Bemanos
Πολύ δραστήριο μέλος
natasoula...
Πολύ δραστήριο μέλος
Βασω=π
Νεοφερμένος
βρε παιδια να σας ρωτησω κατι!!!τι γινεται με την φυσικη και τον συντελεστη βαρυτητας που ειναι 0.7 στο πεδιο μου!!!αν π.χ στα γραπτα γραψω 10 ποσο θα παει ο βαθμος με τον συντελεστη!???
Ο συντελλεστης δεν επιδρα στο γραπτο βαθμο σου αλλα στον υπολογισμο των μοριων...
Αν θες να δεις τον τροπο που υπολογιζονται τα μορια και ποιος ειναι ο ρολος των συντελεστων βαρυτητας, ριξε μια ματια εδω https://www.vakalis-fro.gr/%CF%83%CF%85%CF%87%CE%BD%CE%AD%CF%82-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CF%81%CE%AF%CE%B5%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%B1%CE%BB%CE%B5%CE%AF%CE%B1#ipologismosmoria
Βασω=π
Νεοφερμένος
ααα!!!οκ!!!μπορεις να μου δωσεις ενα παραδειγμα με τη φυσικη και τα μαθηματικα!!!?????Ο συντελλεστης δεν επιδρα στο γραπτο βαθμο σου αλλα στον υπολογισμο των μοριων...
ααα!!!οκ!!!μπορεις να μου δωσεις ενα παραδειγμα με τη φυσικη και τα μαθηματικα!!!?????
look up
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.