evangeline
Εκκολαπτόμενο μέλος
Στη φυσική?Μόλις κοίταξα το 4ο θέμα
Πειράζει που με την πρώτη φορά που το διάβασα δεν κατάλαβα τίποτα?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnny15
Επιφανές μέλος
evangeline
Εκκολαπτόμενο μέλος
ηρεμήστε και απολάυστε το ΧΩΡΙΣ ΑΓΧΟΣ (μιλάει η νούμερο ένα αγχωμένη των πανελλαδικών)
thanosnt
Εκκολαπτόμενο μέλος
fockos
Επιφανές μέλος
αυτος παντως που ειχε βαλει το 4ο θεμα στην φυσικη πρεπει να ειχε ψυχολογικα προβληματα δεν εξηγειται αλλιως...
δεν ήταν πιο δυσκολα από τα θέματα του 2005 νομίζω
pizza1993
Δραστήριο μέλος
δεν ήταν πιο δυσκολα από τα θέματα του 2005 νομίζω
Πραγματι φετος ηταν μεγαλο το 4ο θεμα οχι δυσκολο.Το 2005 Φοκο ειχαν παιξει αλλα απο πισω γιαυτο ηταν πολυ δυσκολα τ αθεματα και οχι μονο το 4ο αλλα και το 2ο και το 3ο...Κατεμε το πιο δυσκολο 4ο θεμα στην φυσικη μετα το 2005 ειναι το περσινο!!
vassilis498
Διακεκριμένο μέλος
Nαι, να μη μας λέει πουθενά τι ενώνει την τροχαλία με τη ράβδο, τι είναι αυτό το ΟΔ ρε παιδί μου.
μη μας το θυμίζεις... που πέρασα το νήμα για άκαμπτη ράβδο και πήρα δεύτερη Fάξονα
ουφ εκνευρίστηκα πάλι..
Pagitas
Εκκολαπτόμενο μέλος
μη μας το θυμίζεις... που πέρασα το νήμα για άκαμπτη ράβδο και πήρα δεύτερη Fάξονα
ουφ εκνευρίστηκα πάλι..
Κοβεται η ραβδος?
Dmitsos
Πολύ δραστήριο μέλος
vassilis498
Διακεκριμένο μέλος
Κοβεται η ραβδος?
θεώρησα πως απλά αλλάζεις το σχήμα δε μου πέρασε καν απ το μυαλό. αυτό θα πει συγκέντρωση.
christina123
Δραστήριο μέλος
τα φροντιστηρια δεν σου προσφερουν τιποτα χωρις προσωπικο διαβασμα...για παραδειγμα εγω στη φυσικη δεν καταλαβαινω τιποτα απο το φροντιστηριο(πολυ λιγα πραγματα)....
ισως να φταιω εγω(να μαι τουβλο δλδ),ισως το φροντιστηριο δεν εχει σημασια...ομως μετα το απογευμα που παιρνω το βοηθημα και το διαβαζω μονη μου λυνω αρκετες μου αποριες που δεν μπορω να διατυπωσω εν ωρα μαθηματος(μιας και ντρεπομαι λιγο)...το ιδιο σε ολα τα μαθηματα που κανω φροντ.
και κατι τελευταιο...τα φροντιστηρια δεν ειναι απαραιτητα ουτε εγγυηση για την επιτυχια...ετσι τουλαχιστον πιστευω...αυτο που αποτελει εγγυηση ειναι το προσωπικο διαβασμα με μετρο βεβαια.
catherine1994
Πολύ δραστήριο μέλος
.ομως μετα το απογευμα που παιρνω το βοηθημα και το διαβαζω μονη μου λυνω αρκετες μου αποριες που δεν μπορω να διατυπωσω εν ωρα μαθηματος
Αυτο το κανω στη χημεια, καθως εχουμε παντα τελευταια ωρα(πειναμε,διψαμε, νυσταζουμε) και αυτος λεει, λεει ,λεει κανεις δεν τον ακουει
Joaquín
Διάσημο μέλος
Τα φροντιστηρια προσφερουν αλλα οχι πολλα και σιγουρα οχι αυτα που ταζουν
Τι ποίηση ήταν αυτό τώρα?Δηλαδή, τι εννοείς?Αφού έτσι λειτουργούν τα πάντα στον κόσμο.Ποιος θα γαμήσει ποιον είναι η δουλειά.Και στο κάτω κάτω, στο θέμα των φροντιστηρίων, εσύ είσαι ο εργοδότης.
Επισης πως στο θεμα θερινη προετοιμασια τα φροντιστηρια κλεβουν. . .
Σου κάνουν λιγότερες ώρες από αυτές που πληρώνεις?Σου παίρνουν περισσότερα λεφτά από αυτά που συμφωνείς να πληρώσεις εκ των προτέρων?
OLSon-X
Εκκολαπτόμενο μέλος
πως θα βγει ο χειμώνας με φυσικη δεν ξερω..
evangeline
Εκκολαπτόμενο μέλος
παιδια πηγα να διαβασω φυσικη (κατι ασκησεις απο εργο) και βαρεθηκα την ζωη μοθ βαρεθηκα
έλα η φυσική είναι γαμάτο μάθημα! παίρνεις το κολάι και λύνεις πολλές ασκήσεις ..ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΣ. μόλις ξεκινάς να λύνεις χωρίς πολλά λάθη έχει πολύ ενδιαφέρον!! Εγώ είχα κάτσει ένα βράδυ από τις 8 μέχρι τις 3 και μισή το πρωί και έλυνα ό,τι είχε και δεν είχε το βοήθημα..αλλά δεν κουράστηκα...μόνο το πρωι που με είδε ο κολλητός μου και ήμουν σαν πτώμα με κατσάδιασε λίγο(αυτός είχε πρόγραμμα διαβάσματος, εγώ δεν το τηρούσα πολύ) το point για να τα καταφέρεις είναι να γουστάρεις αυτό που κάνεις.
vassilis498
Διακεκριμένο μέλος
έλα η φυσική είναι γαμάτο μάθημα! παίρνεις το κολάι και λύνεις πολλές ασκήσεις ..ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΣ. μόλις ξεκινάς να λύνεις χωρίς πολλά λάθη έχει πολύ ενδιαφέρον!! Εγώ είχα κάτσει ένα βράδυ από τις 8 μέχρι τις 3 και μισή το πρωί και έλυνα ό,τι είχε και δεν είχε το βοήθημα..αλλά δεν κουράστηκα...μόνο το πρωι που με είδε ο κολλητός μου και ήμουν σαν πτώμα με κατσάδιασε λίγο(αυτός είχε πρόγραμμα διαβάσματος, εγώ δεν το τηρούσα πολύ) το point για να τα καταφέρεις είναι να γουστάρεις αυτό που κάνεις.
quoted for truth
Pagitas
Εκκολαπτόμενο μέλος
παιδια πηγα να διαβασω φυσικη (κατι ασκησεις απο εργο) και βαρεθηκα την ζωη μοθ βαρεθηκα
να ρωτησω ποτε εφτασες στα εργα?
Johnny15
Επιφανές μέλος
Ίσως να μην κάνω ΑΟΔΕ και μαθηματικά γενικής... θα δούμε τι θα μας πουν εκεί.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.