Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
foreverfreak
Διάσημο μέλος
Εγω κανω οργανωμενο διαβασμα, σημερα διαβασα μολις 12 ωρες, εκ των οποιων οι 4 ηταν μετα τις 12 το βραδυ, τοτε μαλλον ναι, εχεις προβλημα!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
updown
Εκκολαπτόμενο μέλος
vavlas
Εκκολαπτόμενο μέλος
ρε παιδια εγω εχω να ρωτησω κατι ΄.εστω οτι δεν μαζευω τα καταλληλα μορια για τη σχολη που θελω,τοτε μπορω να ξαναδωσω;καιποτε; και ποσες φορες;βοηθεια!!!
Αν το ρωτούσες πέρυσι αυτό η απάντηση θα ήταν ότι μπορείς να δώσεις όσες φορές θέλεις.
Αλλά με τις αλλαγές που θα γίνουν τώρα θα καταργηθούν οι πανελλήνιες.
Για αυτό κοίτα να περάσεις
vassilis498
Διακεκριμένο μέλος
Aν πιασεις τον εαυτο σου να λεει:
Εγω κανω οργανωμενο διαβασμα, σημερα διαβασα μολις 12 ωρες, εκ των οποιων οι 4 ηταν μετα τις 12 το βραδυ, τοτε μαλλον ναι, εχεις προβλημα!!
γιατί;
ούτε στο βραδυνό διάβασμα βρίσκω κάτι κακό, ούτε στο πολύωρο. Μπορεί να θες να λιώσεις μια μέρα και να λύσεις πχ 30 θέματα αν το γουστάρεις πού το κακό. Απλα το θέμα είναι να το θες εσύ και να μην πιέζεσαι.
Shadowfax
Διάσημο μέλος
Anyway παιδιά, ήρεμα τώρα. Αν κάτι νομίζω πρέπει να κοιτάξει κάποιος που διαβάζει βράδυ είναι να μπει σιγά σιγά σε τροχιά ωραρίου πανελληνίων. Μακάρι να γράφαμε 2 το πρωί, αλλά αφού δεν, ν' αρχίσουμε να κοιμόμαστε λίγο.
NickTheGreek3
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ποιος ηρθε;Αν το ρωτούσες πέρυσι αυτό η απάντηση θα ήταν ότι μπορείς να δώσεις όσες φορές θέλεις.
Αλλά με τις αλλαγές που θα γίνουν τώρα θα καταργηθούν οι πανελλήνιες.
Dias
Επιφανές μέλος
Όσες θέλεις. Δεν υπάρχει περιορισμός. Διά βίου εξετάσεις....εστω οτι δεν μαζευω τα καταλληλα μορια για τη σχολη που θελω,τοτε μπορω να ξαναδωσω;καιποτε; και ποσες φορες;βοηθεια!!!
Και να αλλάξει το σύστημα, για 3 χρόνια ακόμα θα υπάρχει το παλιό. Επίσης θα δώσουν ευκαιρία στους παλιούς 1-2 χρόνια να ξαναδώσουν με το σύστημα τους. Και μετά όποιος θέλει ως τα 90 του μπορεί να δίνει με το νέο σύστημα....με τις αλλαγές που θα γίνουν τώρα θα καταργηθούν οι πανελλήνιες.
Οι πανελλήνιες έχουν καταργηθεί εδώ και πολλά χρόνια, αλλά εμείς δεν το έχουμε καταλάβει.Ποιος ηρθε;
Να η απόδειξη:
updown
Εκκολαπτόμενο μέλος
jjoohhnn
Εκκολαπτόμενο μέλος
alexpant
Εκκολαπτόμενο μέλος
renoskiller44
Νεοφερμένος
Παιδιά πιστεύω ότι δεν θα γράψω τίποτα...ενώ όλα πήγαιναν τόσο καλά μέσα στη χρονιά. Μαθαίνω ιστορία και μετά νομίζω ότι δεν την θυμάμαι. Επίσης , στα αρχαία μερικά σχόλια δεν μπορώ να τα μάθω (μιλάω για τα εξτρά) και θεωρώ ότι τα πολιτικά είναι πανδύσκολα και εύχομαι να πέσει πλάτωνας. Λατινικά δεν έχω πρόβλημα. Λογοτεχνία την διάβαζα αλλά θα δείξει. Πάντως , για τα αρχαία είμαι πολύ απελπισμένος...ξεκίνησα με όνειρο το 17 και τώρα σκέφτομαι το 5....κάποιος να βοηθήσει!
Κανεις δεν μπορει να σε βοηθησει...δωσε ενα χαστουκι στον εαυτο σου να συνελθεις,παρατα τον υπολογιστη σου και πηγαινε να καλυψεις ο,τι κενα (ΝΟΜΙΖΕΙΣ) οτι εχεις...πιστεψε με ειναι ο μονος τροπος!!!να μας ακους εμας τους παλαιοτερους...
παναγιωτης_21
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αν δυσκολεύεσαι τόσο πολύ γιατί δεν αφιερώνεις 1μέρα για 1κεφάλαιο άπο τα Αρχαία; Δηλαδή Δευτέρα-Πλάτωνας και πάει λέγοντας....
mr.thewritikos
Εκκολαπτόμενο μέλος
updown
Εκκολαπτόμενο μέλος
vassilis498
Διακεκριμένο μέλος
mike19930
Νεοφερμένος
updown
Εκκολαπτόμενο μέλος
Dias
Επιφανές μέλος
Face control είναι τα μόρια. Άρα αν τα πιάσεις, δεν υπάρχει περίπτωση να φας πόρτα.και κατι ακομα . εστω οτι μαζευω τα καταλληλα μορια για τη σχολη που θελω .Υπαρχει καμια περιπτωση να μην με δεχτουν;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 13 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.