vassilis498
Διακεκριμένο μέλος
Δεν είπα αυτό... Και δεν μπορώ να το πω, καθώς τα όρια που το διάβασμα, από εποικοδομιτικό γίνεται ζημιογόνο είναι πολύ στενά και άγνωστα για τον καθένα μας...
αυτό εμπίπτει στον χαρακτήρα του καθενός και όχι στον τυχόν διαθέσιμο χρόνο που μπορεί να έχει, δεν είπα να χάσουμε και τον ύπνο μας.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
νικος ρεθυμνο
Διάσημο μέλος
ερώτηση προς υποψήφιους: ρε παιδιά αυτά που διδάσκεστε τα θυμάστε καλά μετά απο κάποιο καιρό? ας πούμε αυτή την εποχή τα θυμάσται όλα καλά χωρίς τις καθιερωμένες τελικές επαναλήψεις(τους τελευταίους 2 μήνες για να μην παρεξηγηθώ)?
Φιλε Di-tis εγω που ειμαι θεωρητικη οποτε μιλαμε για μπολικη αποστηθιση,ομολογουμενως οχι!αλλα αυτο δεν με αγχωνει και δεν πρεπει ουτε κι εσενα!γιατι η γνωση ειναι κατι που κατακτιεται σταδιακα!για να την κανεις κτημα σου,χρειαζονται πολλες επαναληψεις,σε καθε μια απο τις οποιες θα προχωρας ενα βημα παραπανω!γιατι αν δεν συνεβαινε ετσι,τοτε ολοι αν διαβαζαμε καλα 1 φορα την υλη θα ημασταν καλυμενοι!συμφωνεις?
Πανσέληνος
Δραστήριο μέλος
Chris1993
Περιβόητο μέλος
vassilis498
Διακεκριμένο μέλος
πάντως είναι κατοχυρωμένο ότι θα ισχύσει φέτος; γιατί κάθε χρόνο τα ίδια λένε και τελικά τα πανεπιστήμια δεν τα ακούει κανείς.
Φιλε Di-tis εγω που ειμαι θεωρητικη οποτε μιλαμε για μπολικη αποστηθιση,ομολογουμενως οχι!αλλα αυτο δεν με αγχωνει και δεν πρεπει ουτε κι εσενα!γιατι η γνωση ειναι κατι που κατακτιεται σταδιακα!για να την κανεις κτημα σου,χρειαζονται πολλες επαναληψεις,σε καθε μια απο τις οποιες θα προχωρας ενα βημα παραπανω!γιατι αν δεν συνεβαινε ετσι,τοτε ολοι αν διαβαζαμε καλα 1 φορα την υλη θα ημασταν καλυμενοι!συμφωνεις?
συμφωνώ απόλυτα αλλα όπως και να το κάνω με ψιλοαγχώνει αυτό το θέμα...τέλος πάντων γενικά είναι μια δύσκολη χρονιά που όπως μου λενε θα τη θυμόμαστε ως μια εμπειρία είτε καλή είτε κακή. Εύχομαι την επιτυχία σε όλους!
Chris1993
Περιβόητο μέλος
η αλήθεια είναι πως δεν είναι ότι πιο ευχάριστο να ξέρεις θα ισχύσει κάτι τέτοιο, αλλά έπρεπε να γίνει κάποια στιγμή.
πάντως είναι κατοχυρωμένο ότι θα ισχύσει φέτος; γιατί κάθε χρόνο τα ίδια λένε και τελικά τα πανεπιστήμια δεν τα ακούει κανείς.
Σίγουρα,δεν είναι ευχάριστο...αλλά τι να κάνουμε?θα το παλέψουμε
Δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα,πάντως
νικος ρεθυμνο
Διάσημο μέλος
καλησπερα παιδια...εμενα με εχει αγχωσει το 9εμα με τη φετινη μειωση εισακτεων που ακουγεται...εσας???
Μαρακι,μην αγχωνεσαι!Αν δεν ανακοινωσει τιποτα το υπουργειο,μην πιστευεις τιποτα!ολα ειναι φημες!αν και μια απο αυτες που εχω ακουσει εγω,ειναι οτι η μειωση αφορα καποια ΤΕΙ.Εξαλλου και να γινει κατι τετοιο,θα ισχυσει απο φετος?αν ειναι να το κανουν,ασ το ανακοινωσουν στο σωστο timing!οχι σε περιοδο προετοιμασιας!
Johnny15
Επιφανές μέλος
Πανσέληνος
Δραστήριο μέλος
αχ ποιον κοροιδευω????ειμαι πολυυυυυυυυυυυυυυυυ αγχωμενη!!!αχ αχ οι μετεγγραφες μας εφαγαν!!!
vavlas
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πανσέληνος
Δραστήριο μέλος
danai-elpida
Πολύ δραστήριο μέλος
https://www.esos.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=11966:panelladikes&Itemid=1796
Τι ακούγεται για τα κείμενα ότι θα πέσει; Να ξέρω να διαβάσω τα αντίθετα.
Dias
Επιφανές μέλος
stevedionys
Νεοφερμένος
Εγώ γιατί όσο πλησιάζουν οι εξετάσεις έχω λιγότερο άγχος;
μια απο τα ιδια φιλε , και να φανταστεις οτι θελω να περασω πολυτεχνειο
Superhuman
Δραστήριο μέλος
μια απο τα ιδια φιλε , και να φανταστεις οτι θελω να περασω πολυτεχνειο
Αυτό τι σχέση έχει;Δηλαδή για όσους θέλουν να περάσουν πολυτεχνείο ένα καλό σημάδι του τελικού αποτελέσματος είναι το άγχος;
tsarachaf
Περιβόητο μέλος
Αυτό τι σχέση έχει;Δηλαδή για όσους θέλουν να περάσουν πολυτεχνείο ένα καλό σημάδι του τελικού αποτελέσματος είναι το άγχος;
Μπορώ να σε διαβεβαιώσω πως το άγχος είναι κάκιστο σημάδι για το τελικό αποτέλεσμα...
stevedionys
Νεοφερμένος
εννοω οτι το πολυτεχνειο ειναι ''υψηλος'' στοχος και δεν εισαι ποτε σιγουρος οτι θα καταφερεις να μπεις , οποτε προσπαθεις ολο και περισσοτερο ... και ολο αυτο σου προκαλει το αναλογο αγχοςΑυτό τι σχέση έχει;Δηλαδή για όσους θέλουν να περάσουν πολυτεχνείο ένα καλό σημάδι του τελικού αποτελέσματος είναι το άγχος;
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.