babisgr
Πολύ δραστήριο μέλος
Αλλά επειδή βλέπω και συμμαθητές μου που ζορίζονται πολύ, λέω καλύτερα πάρ'το πιο λογικά μη τρελένεσαι.. Και προσωπικά έχω στόχο να πιάσω πολλά μόρια για τις σχολές που ψάχνω οπότε μη θεωρηθεί ότι τα λέω επειδή δεν έχω ελπίδες..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Selestian
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Chris1993
Περιβόητο μέλος
Guest 292010
Επισκέπτης
Yannis92
Εκκολαπτόμενο μέλος
prinCess.
Επιφανές μέλος
Εκτός κι αν έχει βγει και δεν το' χω πάρει είδηση.
PavloS
Νεοφερμένος
vassilis498
Διακεκριμένο μέλος
παιδιά να ρωτήσω κάτι?και απαντήστε ειλικρινα...οι βαθμοί π γράφω συνήθως στα κατεύθυνσης κινούνται μεταξύ 12 και 15..στην ανάπτυξη έχω τεράστια κενά π δν καλύπτονται και ακόμα και τώρα δεν μπορώ να συγκεντρωθω στο διάβασμα...πιστεύετε ότι μπορώ να πιάσω τα 15000 μόρια?
ναι
αλλά μην τα περιμένεις όλα έτοιμα
Biologist
Νεοφερμένος
prinCess.
Επιφανές μέλος
Καλησπέρα παιδια, αυτο που έχω να πω πάνω στο θέμα των πανελλαδικών είναι ότι ανεξάρτητα από το τι γράφεται στα φροντιστήρια και στα σχολεία, από 12 όπως αναφέρθηκε πιο πιάνω μέχρι και 20 πραγματικά για εμένα αλλα θέλω να πιστεύω και για κάποιους άλλους δεν σημαίνει τίποτα το απόλυτα ενδεικτικό από την στιγμή που γνωρίζεις που βαδίζεις και σε πιο πραγματικά επίπεδο βρίσκεσαι. Είχα στο τμήμα μου παιδιά τα οποία γράφανε 18ρια και 20ρια, μας ρωτούσαν οι καθηγητές που θέλουμε να περάσουμε, κανείς άλλος δεν προλάβαινε να μιλήσει αλλά μόνο εκείνοι λέγοντας, Στρατιωτική Ιατρική, Φαρμακευτική, Οδοντιατρική κ.ο.κ...... εκφράσεις γενικότερα του τύπου την Οδοντιατρική την έχουμε στο τσεπάκι και πολλά άλλα. Στο τέλος λοιπόν με το ζόρι αγγίξαν τα 17.500 μόρια χωρίς να υποτιμώ τον βαθμό άλλα για το επίπεδο που προβάλλονταν απο τα genius, είναι αίσχος. Είμαι σίγουρος ότι κάποιοι από εσας εδω έχετε ακούσει τετοιου είδους λεγόμενα, να μην σας καταβάλουν, συνεχίστε την προσπάθεια και προσπαθήστε να πραγματοποιήσετε το όνειρο σας, κάθε εμπόδιο να το βλέπετε ως πρόκληση για αντιμετώπιση και όχι σαν αφορμή για εύκολη υποχώρηση. Μπορεί όλα αυτά να ακούγονται λίγο φιλοσοφικά και να πείτε να ο μάγκας μας κάνει και τον δάσκαλο. Δεν είναι έτσι, απλά θυμήθηκα τον εαυτό μου εκείνη την χρονιά των εξετάσεων....
Αν μπορούσα να βάλω θετική θα σου έβαζα.
Έχεις τόσο δίκιο.
Have a nice day
Νεοφερμένος
όχι σαν αφορμή για εύκολη υποχώρηση.
Έχω κουραστεί τόσο που σχεδόν τα έχω παρατήσει
danai-elpida
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεν παραταμε ποτε κ τιποτα. Αγωνιζομαστε μεχρι το τελος.Και βγαινουμε νικητες. Πες οτι εκανες ενα διαλειμμα και ξεκινα παλι δυναμικα. <Καλη σου (μας) επιτυχια!!!!!!!!!Έχω κουραστεί τόσο που σχεδόν τα έχω παρατήσει
mairrvazelaki
Νεοφερμένος
Shadowfax
Διάσημο μέλος
Δεν παραταμε ποτε κ τιποτα. Αγωνιζομαστε μεχρι το τελος.Και βγαινουμε νικητες. Πες οτι εκανες ενα διαλειμμα και ξεκινα παλι δυναμικα. <Καλη σου (μας) επιτυχια!!!!!!!!!
Αυτή η σιγουριά σας ρε πούστη και η παραπληροφόρηση ταυτόχρονα. Να δω τι θα του πείτε αν δε γράψει τελικά.
εισαι 12 μονο εβδομαδες πριν τις πανελλαδικες και τα παραταααας? και εγω ειμαι φουλ κουρασμενη και τωρα ειναι που θα δωσω τα παντα! ανεχεσαι αυτο το πραγμα απο τον εαυτο σου? μετα απο τοσα χρονια σχολειο και διαβασμα να τα παρατησεις ολα λιγο πριν τελιωσεις τα σχολικα σ χρονια που ειναι απο τις σημαντικοτερες στιγμες στη ζωη σου? για φαντασου εσενα σε λιγα χρονια χωρις δουλεια να κρεμεσαι απο αλλους!!!! δεν νομιζω να ειχες φανταστει αυτο το μελλον για σεναα.... αλλα δεν ειναι ολα τοσο ευκολα οσο τα νομιζουμε.! δεν υπαρχει λογος να κουραζεσαι και μη διαβαζεις επιπολαια γιατι τα 3εχνας και μετα χαλασ ετσι περισσοτερο χρονο για να τα ξαναδιαβασεις λογο κενων! κοιτα να καλυπτεις μερα με τη μερα τα κενα σου!! διαβασε καλα ομως και οχι να κοροιδευεις τον εαυτο σου! ξερεις ποσο γρηγορα θα περασουν οι μερες??? ουτε που θα το καταλαβεις... και τελος θα σαι υπερηφανος για σενα που θα περασεις! λοιπον απο μενα καλη σου επιτυχια και οπως ειπαμεε δυναμικα!
Αν δίνεις πανελλήνιες για να βρεις δουλειά μεθαύριο απλά παράτα τα!!!!
dukem93
Νεοφερμένος
Και γιατί δίνουμε τότε?? για πες μας... Άμα είναι έτσι να τα παρατήσουν όλοι οι νέοι που ετοιμάζονται να δώσουν..Αυτή η σιγουριά σας ρε πούστη και η παραπληροφόρηση ταυτόχρονα. Να δω τι θα του πείτε αν δε γράψει τελικά.
Αν δίνεις πανελλήνιες για να βρεις δουλειά μεθαύριο απλά παράτα τα!!!!
Superhuman
Δραστήριο μέλος
εισαι 12 μονο εβδομαδες πριν τις πανελλαδικες και τα παραταααας? και εγω ειμαι φουλ κουρασμενη και τωρα ειναι που θα δωσω τα παντα! ανεχεσαι αυτο το πραγμα απο τον εαυτο σου? μετα απο τοσα χρονια σχολειο και διαβασμα να τα παρατησεις ολα λιγο πριν τελιωσεις τα σχολικα σ χρονια που ειναι απο τις σημαντικοτερες στιγμες στη ζωη σου? για φαντασου εσενα σε λιγα χρονια χωρις δουλεια να κρεμεσαι απο αλλους!!!! δεν νομιζω να ειχες φανταστει αυτο το μελλον για σεναα.... αλλα δεν ειναι ολα τοσο ευκολα οσο τα νομιζουμε.! δεν υπαρχει λογος να κουραζεσαι και μη διαβαζεις επιπολαια γιατι τα 3εχνας και μετα χαλασ ετσι περισσοτερο χρονο για να τα ξαναδιαβασεις λογο κενων! κοιτα να καλυπτεις μερα με τη μερα τα κενα σου!! διαβασε καλα ομως και οχι να κοροιδευεις τον εαυτο σου! ξερεις ποσο γρηγορα θα περασουν οι μερες??? ουτε που θα το καταλαβεις... και τελος θα σαι υπερηφανος για σενα που θα περασεις! λοιπον απο μενα καλη σου επιτυχια και οπως ειπαμεε δυναμικα!
Συμφωνώ με τον προλαλήσαντα και θέλω να επισημάνω και κάτι άλλο.Όσοι δεν πετυχαίνουν στις πανελλήνιες,δεν είναι χαμένοι από χέρι ούτε κατεστραμμένοι.Η πρόσβαση σε κάποιο πανεπιστήμιο δεν είναι μονόδρομος και ούτε μπορούν και θέλουν όλοι να γίνουν επιστήμονες.Αυτή η μ***κια να θέλουν όλοι να πάρουν πτυχίο για να φαίνονται κάποιοι,με εκνευρίζει αφάνταστα!
Shadowfax
Διάσημο μέλος
Τι να σου πω, παλιά οι νέοι που έγραφαν εδώ κοιτούσαν καταρχήν να σπουδάσουν αυτό που τους άρεσε. Εντάξει, είχες και δυο τρεις πέντε απλά φοιτητές αλλά η πλειοψηφία θα είχε κάτι να σου πει για σχολές και αντικείμενα, όχι για οργανισμούς και επαγγέλματα.
Αν τα πράγματα άλλαξαν τόσο από τότε, κράτα με απέξω. 'Γιατί δίνετε' να ρωτάς.
dukem93
Νεοφερμένος
Shadowfax
Διάσημο μέλος
Bullshit.
Αν είναι να προσαρμόζεις τους στόχους σου με βάση αυτά τα κριτήρια, ε, μη στοχεύεις και καθόλου τελικά.
Anw, αυτά που λες σωστά ακούγονται -και ίσως είναι. Απλά εμένα δε μου κολλάνε. No worries.
Biologist
Νεοφερμένος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 21 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.