lalak
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Sofia Hepburn
Νεοφερμένος
Παιδια ξερετε ποτε βγαινουν οι βεβαιωσεις προσβασης στα λυκεια?Θα μας παρουν τηλεφωνο?
Εγώ πέρασα από το σχολείο σήμερα και μου είπαν από αύριο να περνάμε για τις βεβαιώσες...Άρα λογικά από αύριο θα τις δίνουν σε όλα τα σχολεία
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mathitisp
Δραστήριο μέλος
tzwrtzia
Δραστήριο μέλος
Εγώ πέρασα από το σχολείο σήμερα και μου είπαν από αύριο να περνάμε για τις βεβαιώσες...Άρα λογικά από αύριο θα τις δίνουν σε όλα τα σχολεία
και εγώ που είχα πάει στο σχολείο την παρασκευή, πήρα το απολυτήριο και για τη βεβαίωση μου είπαν από τρίτη.
danai-elpida
Πολύ δραστήριο μέλος
Dmitsos
Πολύ δραστήριο μέλος
dannaros
Πολύ δραστήριο μέλος
+ Επειδή δεν θυμάμαι αν είπα το δικό μου, 14.4. Ο πρώτος 66, ο δεύτερος 78. Θίχτηκα λιγάκι γιατί μοιάζει σαν να μου έκοψαν ολόκληρο ερώτημα
Μόνο και μόνο η μεγάλη διαφορά μεταξύ των βαθμολογητών λέει κάτι... Ας μπούνε ρε γαμώτ0 πιο αντικειμενικά κριτήρια να μην παίζει η τύχη τόσοΔεν ανεβαίνουν οι βάσεις μην μασάτε. Εγώ 17,5 (92,83) Περίμενα λίγο παραπάνω αλλα λογικά περνάω. Αγγλική Φιλολογία Θεσσαλονίκης σου ρχομαι
Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος
Παιδια ξερετε ποτε βγαινουν οι βεβαιωσεις προσβασης στα λυκεια?Θα μας παρουν τηλεφωνο?
Εμάς μας είπαν ότι δεν επείγει και ότι μπορούμε και τον Σεπτέμβρη. Καλύτερα γτ μέχρι τότε θα τα χάσω
Χριστιάννα ^^
Διάσημο μέλος
Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος
danai-elpida
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεν εχω παρει το δικο μου για να δω αν αναγραφεται ή οχι. Ισως κ να ισχυει η αρχη της ανεξιθρησκειας. Τι να πω. Παντως δεν μου φαινεται σημαντικη ελλειψη. Αν θελεις ομως παρτους κανα τηλ. να τους ρωτησειςΝα σας ρωτήσω βρε παιδιά κάτι άσχετο, στο απολυτήριό μου δεν αναγράφεται το θρήσκευμα για κάποιο λόγο, είναι σημαντικό; Να πάω δηλαδή να ζητήσω να το αλλάξουν ή να μην μπω στον κόπο;
dante ravenclaw
Εκκολαπτόμενο μέλος
Να σας ρωτήσω βρε παιδιά κάτι άσχετο, στο απολυτήριό μου δεν αναγράφεται το θρήσκευμα για κάποιο λόγο, είναι σημαντικό; Να πάω δηλαδή να ζητήσω να το αλλάξουν ή να μην μπω στον κόπο;
Εμένα το έγραφε το θρήσκευμα.Βέβαια δεν είναι πολύ σημαντικό αλλά ίσως για τυπικούς λόγους θα πρέπει να απευθυνθείς στο σχολείο σου.
Χριστιάννα ^^
Διάσημο μέλος
Γιατί αν ήσουν ινδουίστρια δε θα μπορούσες να κάνεις εγγραφή στο πανεπιστήμιο..?
Δεν ρωτάω γι'αυτό καλέ, αλλά για το καθαρά τυπικό της υπόθεσης. Αφού σε άλλα χαρτιά αναγράφεται πως είμαι βαπτισμένη Χ.Ο., γιατί να μην αναγράφεται και στο απολυτήριο, για την ομοιομορφία βρε αδερφέ.
Δεν εχω παρει το δικο μου για να δω αν αναγραφεται ή οχι. Ισως κ να ισχυει η αρχη της ανεξιθρησκειας. Τι να πω. Παντως δεν μου φαινεται σημαντικη ελλειψη. Αν θελεις ομως παρτους κανα τηλ. να τους ρωτησεις
Στις κολλήτες μου πάντως έγραφε Χ.Ο και to be honest, εκείνες μου είπαν να το τσεκάρω με το σχολείο καλού - κακού, ούτε κι εμένα μου φάνηκε τίποτα σπουδαίο, θα ρωτήσω στο σχολείο όμως.
despoina05
Εκκολαπτόμενο μέλος
danai-elpida
Πολύ δραστήριο μέλος
Απ οτι ξερω δεν εχει γινει καποια επισημη ανακοινωσηγια το 10% ακουσατε κατι?επειδη ακουσα οτι μπορει να ισχυσει κ του χρονου
babisgr
Πολύ δραστήριο μέλος
Dias
Επιφανές μέλος
Σε μένα συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο. Στο απολυτήριο μου γράφει θρήσκευμα Χ.Ο. αλλά δεν είμαι χριστιανός γιατί ΔΕΝ έχω βαπτιστεί. (Όμως δεν είχα ζητήσει απαλλαγή από τα θρησκευτικά). Η γνώμη μου είναι ότι είτε γράφει το απολυτήριο θρήσκευμα, είτε δεν γράφει, δεν έχει απολύτως καμία σημασία για πουθενά. Άρα δεν αξίζει να ασχοληθούμε με αυτό.Να σας ρωτήσω βρε παιδιά κάτι άσχετο, στο απολυτήριό μου δεν αναγράφεται το θρήσκευμα για κάποιο λόγο, είναι σημαντικό; Να πάω δηλαδή να ζητήσω να το αλλάξουν ή να μην μπω στον κόπο;
Loukritia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σε μένα συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο. Στο απολυτήριο μου γράφει θρήσκευμα Χ.Ο. αλλά δεν είμαι χριστιανός γιατί ΔΕΝ έχω βαπτιστεί.
Ωραίος!
Αυτό με τη βάπτιση ποτέ μου δεν μπορούσα να το καταλάβω.
(Όμως δεν είχα ζητήσει απαλλαγή από τα θρησκευτικά). Η γνώμη μου είναι ότι είτε γράφει το απολυτήριο θρήσκευμα, είτε δεν γράφει, δεν έχει απολύτως καμία σημασία για πουθενά. Άρα δεν αξίζει να ασχοληθούμε με αυτό.
Για να αναγράφει το θρήσκευμα, πρέπει να είναι δηλωμένο στο ληξιαρχείο φαντάζομαι. Στο δικό μου δεν γράφει τίποτα
Χριστιάννα ^^
Διάσημο μέλος
Σε μένα συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο. Στο απολυτήριο μου γράφει θρήσκευμα Χ.Ο. αλλά δεν είμαι χριστιανός γιατί ΔΕΝ έχω βαπτιστεί. (Όμως δεν είχα ζητήσει απαλλαγή από τα θρησκευτικά). Η γνώμη μου είναι ότι είτε γράφει το απολυτήριο θρήσκευμα, είτε δεν γράφει, δεν έχει απολύτως καμία σημασία για πουθενά. Άρα δεν αξίζει να ασχοληθούμε με αυτό.
ΑΧΑΧΑΧ. Όχι ρε φίλε, πόσο άκυροι παίζει να είναι;
Σ'ευχαριστώ για την απάντηση.
Guest 515609
Επισκέπτης
Αυτες τις μερες γινετε της ποπης απο την ζεστη.Ιδρωνεις συνεχεια και με το παραμικρο
Και με αυτην την ζεστη λοιπον θυμηθηκα οτι σαν περυσι καναμε φροντιστηριο μεσα στον ιδρωτα και τον καυσωνα,γυριζες πτωμα και κοιμοσουν για να ξυπνησεις και να κανεις τις ασκησεις και μετα αντε παλι τα ιδια.Και να βλεπεις ολους τους αλλους να αραζουν ενω εσυ...
Δεν ηταν ασχημα αλλα ειδικα ο Αυγουστος με την ζεστη και το φροντιστηριο ηταν απαλευτη κατασταση.
Πλεον διακοπες μεχρι Οκτωμβρη και μετα φοιτητης.Αυτα ειναι.Αντε παιδακια της Γ Λυκειου ηρθε η σειρα σας να τα τραβηξετε αυτα,να παρουμε το εμας μας πισω που οταν σας βρισκαμε στο λεοφωρειο το πρωι για να παμε στο φροντιστηριο εσεις πηγαινατε για βολτα στην Θεσσαλονικη και μας δουλευατε
Αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 18 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.