Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος
Εννοω θεματα διαφορετικης φυσεως απο τα συνηθισμενα.Παντα υπαρχουν τα ατομα εκεινα που θα αριστευσουν στα μαθηματα βαρυτητας της θετικης κατευθυνσης.Η Χημεια για παραδειγμα οσο δυσκολη και να ειναι εχει καταντησει τοσο τυποποιημενη που ειναι δυσκολο για καποιον να γραψει κατω απο 19.Θα συμφωνησω οτι η Βιολογια φετος ηταν πιο δυσκολη ,αλλα λιγοι απο αυτους στοχευαν ψηλα την εχασαν.Μονο αν αλλαξει η υλη θα μπορουμε να μιλαμε για διακυμανσεις στα δυο αυτα μαθηματα.Τα υπαρχοντα θεματα εχουν εξαντληθει.Δεν υπαρχει πιστευω μαθητης της θετικης που να μην εχει εξοικειωθει με ολες τις περιπτωσεις ασκησεων.Το αν θα υπαρξουν μια ή δυο αποτυχιες ειναι καθαρα στατιστικο στοιχειο.Αντιθετα, η Φυσικη και τα Μαθηματικα που ειναι πιο αοριστα αποτελουν τα μαθηματα που μπορουν να ριξουν ή να ανεβασουν τις βασεις.
Εγω παντως ξερω πολλους καλους μαθητες που την πατησαν στη Βιολογια επειδη εκαναν αλλ' αντ' αλλων την αναστροφη στο θεμα Δ...και μιλαμε για ατομα που επιαναν και Ιατρικες και Πολυτεχνεια με σχετικη ανεση και η Βιολογια τωρα τους αφηνει απεξω...αλλα για τη Χημεια θα συμφωνησω μαζι σου, πρεπει να εχεις ατυχια για να μην πιασεις το 18.5-19 (γιατι μετα ξεχνας και τις ψηλες σχολες μαλλον)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Iliaso
Περιβόητο μέλος
Εννοω θεματα διαφορετικης φυσεως απο τα συνηθισμενα.Παντα υπαρχουν τα ατομα εκεινα που θα αριστευσουν στα μαθηματα βαρυτητας της θετικης κατευθυνσης.Η Χημεια για παραδειγμα οσο δυσκολη και να ειναι εχει καταντησει τοσο τυποποιημενη που ειναι δυσκολο για καποιον να γραψει κατω απο 19.Θα συμφωνησω οτι η Βιολογια φετος ηταν πιο δυσκολη ,αλλα λιγοι απο αυτους στοχευαν ψηλα την εχασαν.Μονο αν αλλαξει η υλη θα μπορουμε να μιλαμε για διακυμανσεις στα δυο αυτα μαθηματα.Τα υπαρχοντα θεματα εχουν εξαντληθει.Δεν υπαρχει πιστευω μαθητης της θετικης που να μην εχει εξοικειωθει με ολες τις περιπτωσεις ασκησεων.Το αν θα υπαρξουν μια ή δυο αποτυχιες ειναι καθαρα στατιστικο στοιχειο.Αντιθετα, η Φυσικη και τα Μαθηματικα που ειναι πιο αοριστα αποτελουν τα μαθηματα που μπορουν να ριξουν ή να ανεβασουν τις βασεις.
Σχετικά με φέτος, θεωρητικά όλα τα θέματα λυνόταν αν είχες χρόνο και καλή ψυχολογική κατάσταση.Γιατί προσωπικά μόλις είδα το σχήμα της φυσικής κόμπλαρα .Οπότε ας μου επιτρέψεις όσον αφορά θέματα "παλούκια" να βάλουμε και άλλους παράγοντες όπως χρόνος ψυχολογία ΚΑΙ θέματα όπως λες
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος
Σχετικά με φέτος, θεωρητικά όλα τα θέματα λυνόταν αν είχες χρόνο και καλή ψυχολογική κατάσταση.Γιατί προσωπικά μόλις είδα το σχήμα της φυσικής κόμπλαρα .Οπότε ας μου επιτρέψεις όσον αφορά θέματα "παλούκια" να βάλουμε και άλλους παράγοντες όπως χρόνος ψυχολογία ΚΑΙ θέματα όπως λες
Ε ναι αν ειχαμε 5 ωρες αντι για 3 θα ημασταν ολοι αριστουχοι...κακα τα ψεματα στα μισα μαθηματα ο χρονος ηταν κατασταλτικος παραγοντας...και ποιος ΔΕΝ κομπλαρε οταν ειδε το σχημα φυσικης?!
Θάλεια
Διάσημο μέλος
Ε ναι αν ειχαμε 5 ωρες αντι για 3 θα ημασταν ολοι αριστουχοι...κακα τα ψεματα στα μισα μαθηματα ο χρονος ηταν κατασταλτικος παραγοντας...και ποιος ΔΕΝ κομπλαρε οταν ειδε το σχημα φυσικης?!
Εγώ έπαθα ταπηροκρανίαση. Ήθελα να τα σπάσω όλα από τα νεύρα μου!
Iliaso
Περιβόητο μέλος
Ε για αυτό θεωρώ πως τα θέματα ήταν παλούκια.Σχετικά με άλλα χρόνια δηλαδή...
Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος
Ε για αυτό θεωρώ πως τα θέματα ήταν παλούκια.Σχετικά με άλλα χρόνια δηλαδή...
ναι συμφωνω μαζι σου...για τη φυσικη δηλαδη ακουσα οτι το Δ θεμα φετος ηταν λιγοτερο απαιτητικο (ως προς το γνωστικο επιπεδο) απο περσι...αλλα περσι ελυνες το Γ θεμα σε ενα τεταρτο το πολυ, αρα σκεφτοσουν περισσοτερο την παγιδα στο Δ, και φετος ηθελες στην καλη περιπτωση κανενα 20λεπτο για το Γ και ΑΠΕΙΡΗ ωρα για το Β1...
fockos
Επιφανές μέλος
...και ποιος ΔΕΝ κομπλαρε οταν ειδε το σχημα φυσικης?!
O dias
Johnny15
Επιφανές μέλος
παναγιωτης_21
Εκκολαπτόμενο μέλος
toi_toi
Πολύ δραστήριο μέλος
Bemanos
Πολύ δραστήριο μέλος
Iliaso
Περιβόητο μέλος
toi_toi
Πολύ δραστήριο μέλος
miro2
Δραστήριο μέλος
Ξανά ρωτώ! Έκανα κωδικό με 7 ψηφία! Πειράζει; Γιατί έχω ακούσει ότι το max ήταν 8+!
οχι, αρκει να ειναι >=4 τα ψηφια
(ο δικος μου εχει 12 και εχω ηδη οριστικοποιησει το μηχανογραφικο)
despoina05
Εκκολαπτόμενο μέλος
dukem93
Νεοφερμένος
Εγώ ρώτησα στο σχολείο μου και μου είπαν πως θα είναι διαθέσιμα 1-15 Σεπτεμβρίουτα αποκομματα των τετραδιων μας μπορουμε να τα δουμε?????
Sofia Hepburn
Νεοφερμένος
alexpant
Εκκολαπτόμενο μέλος
mr.thewritikos
Εκκολαπτόμενο μέλος
Να ζητήσουν παράταση τότε για τα μηχανογραφικά!!! Γιατί να πάω να το δώσω εγώ το μηχανογραφικό μου χωρίς να ξέρω τι πήρα στο ειδικό??????Τα ξενόγλωσσα θα αργήσουν γιατί κάνουν απεργίες οι διορθωτές ! Για τα υπόλοιπα έχω ακούσει μέχρι το τέλος της εβδομάδας
alexpant
Εκκολαπτόμενο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 15 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.