Iliaso
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
catgirlbarbara
Δραστήριο μέλος
Παίζει πολύ για αρχές Ιουνίου!(οι βαθμολογίες)
9 Ιουνιου δινουμε το τελευταιο μαθημα, αρα απο τα μεσα Ιουνιου και μετα θα βγουν οι βαθμολογιες.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tebelis13
Πολύ δραστήριο μέλος
9 Ιουνιου δινουμε το τελευταιο μαθημα, αρα απο τα μεσα Ιουνιου και μετα θα βγουν οι βαθμολογιες.
Kαθε χρόνο πρωτα βγαινουν οι βαθμολογίες στα κανονικά μαθήματα.Οι βαθμολογίες των ειδικών μαθημάτων βγαινουν πιο μετα.
erilesg
Δραστήριο μέλος
Το πιο πιθανο συμφωνα με εντονη φημολογια ειναι να βγουν οι βαθμολογιες 10 Ιουνη,μεχρι 20-22 Ιουνη τα ειδικα μαθηματα και μεχρι 30 Ιουνη να εχουν κατατεθει ολα τα μηχανογραφικα ηλεκτρονικα πλεον.Για τις βασεις μεσα στον Αυγουστο μαλλον αν και πολλοι καθηγητες δεν αποκλειουν τα τελη Ιουλιου.
Δεν 9ελω να σε απογοητευσω αλλα πολυυυυυυυυυυυυυ πολυυυυυυυυυ δυσκολο να κανουν ολες αυτες τις δουλειες τοσο γρηγορα (μακαρι δηλαδη να μην περιμενουμε και μεις τα καημενα)
Vasilina93
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σύμφωνα με https://edu.klimaka.gr/tritobathmia-ekpaideysh/135-anakoinwseis/328-egkyklios-metagrafvn-foithtvn-esvterikoy.html αυτό
"Οι δικαιούχοι μετεγγραφής των ανωτέρω κατηγοριών μετεγγράφονται χωρίς ποσοτικό περιορισμό και πέραν του συνολικού ποσοστού των κάθε φύσεως μετεγγραφών και κατατάξεων που προβλέπεται στις παραγράφους 5(β),2(β) και 3 του άρθρου 1 του ν. 3282/2004 (ΦΕΚ Α' 20, όπως αντικαταστάθηκαν οι δύο τελευταίες από τις παραγράφους 2 και 3 του άρθρου 25 του ν3879/2010(Α163) αντίστοιχα."
Αυτό σημαίνει πως όπως και να έχει εγώ τη μεταγραφή την παίρνω ή θα υπάρχουν περιορισμοί;;;
isida!!!
Πολύ δραστήριο μέλος
Να ρωτήσω κάτι άλλο;;; Είμαι στην κατηγορία "Ορφανοί φοιτητές ή σπουδαστές από τον ένα ή και από τους δύο γονείς, εφόσον ο μέσος όρος του συνολικού οικογενειακού εισοδήματος των τριών τελευταίων οικονομικών ετών δεν υπερβαίνει το ποσό των σαράντα πέντε χιλιάδων Ευρώ" για μεταγραφή...
Σύμφωνα με https://edu.klimaka.gr/tritobathmia-...egkyklios-metagrafvn-foithtvn-esvterikoy.html αυτό
"Οι δικαιούχοι μετεγγραφής των ανωτέρω κατηγοριών μετεγγράφονται χωρίς ποσοτικό περιορισμό και πέραν του συνολικού ποσοστού των κάθε φύσεως μετεγγραφών και κατατάξεων που προβλέπεται στις παραγράφους 5(β),2(β) και 3 του άρθρου 1 του ν. 3282/2004 (ΦΕΚ Α' 20, όπως αντικαταστάθηκαν οι δύο τελευταίες από τις παραγράφους 2 και 3 του άρθρου 25 του ν3879/2010(Α163) αντίστοιχα."
Αυτό σημαίνει πως όπως και να έχει εγώ τη μεταγραφή την παίρνω ή θα υπάρχουν περιορισμοί;;;
επειδή το έχω ψάξει ισχύει αυτό που λες αλλά επειδή ενδέχεται να αλλάξει το σύστημα των μεταγγραφών εξαιτίας των λόγων που ξέρουμε όλοι , τίποτα δεν είναι σίγουρο...εκτός κι αν το αλλάξουν μετά από τη μεταγγραφή σου, τότε δεν σε επηρεάζει..
Vasilina93
Εκκολαπτόμενο μέλος
επειδή το έχω ψάξει ισχύει αυτό που λες αλλά επειδή ενδέχεται να αλλάξει το σύστημα των μεταγγραφών εξαιτίας των λόγων που ξέρουμε όλοι , τίποτα δεν είναι σίγουρο...εκτός κι αν το αλλάξουν μετά από τη μεταγγραφή σου, τότε δεν σε επηρεάζει..
Απλά είναι η εγκύκλιος για το 2011 δηλαδή φέτος.. Πώς μπορεί να αλλάξει;;;
catgirlbarbara
Δραστήριο μέλος
isida!!!
Πολύ δραστήριο μέλος
στο πλαίσιο του ότι κλέινουν πολλά πανεπιστήμια και τμήματα επαρχιών και για να λειτουργούν σωστά και να αξιοποιούνται πλήρως αυτά της Αθήνας θα περιοριστούν οι μεταγγραφές αλλά νομίζω πως την κατηγορία των ορφανών δύσκολα θα την καταργήσουν..έτσι μου είχε πει και ένας ειδικός από γραφείο σχολικού επαγγελματικού προσανατολισμού!!!Απλά είναι η εγκύκλιος για το 2011 δηλαδή φέτος.. Πώς μπορεί να αλλάξει;;;
Guest 515609
Επισκέπτης
Το σχολικο βιβλιο δεν το εχω ανοιξει καθολου ολη την χρονια
Dias
Επιφανές μέλος
Ας αφήσουμε την περασμένη χρονιά που είχαν απεργία. Το 2009 οι πανελλήνιες τελείωσαν 29/5 και οι βαθμοί βγήκαν 19/6. Φέτος που οι πανελλήνιες τελειώνουν 25/5 είναι λογικό να βγούν οι βαθμοί 15/6 (και αν το ζορίσουν, ακόμα μερικές μέρες πιο νωρίς). Είναι απλό: θα κάνουν ότι μπορούν για να τελειώσουν ΟΛΑ (ναι, και τα μηχανογραφικά) μέσα στον Ιούνιο (διαφορετικά ο Ιούλιος κοστίζει ακριβά).Δεν 9ελω να σε απογοητευσω αλλα πολυυυυυυυυυυυυυ πολυυυυυυυυυ δυσκολο να κανουν ολες αυτες τις δουλειες τοσο γρηγορα (μακαρι δηλαδη να μην περιμενουμε και μεις τα καημενα)
palio_melos
Διάσημο μέλος
Αραξε.. Καταρχην το οτι εχεις διαβασει μανι-μανι απο καπου ειναι καλο..Ειμαι ο μοναδικος που εχω διαβασει θεωρια κτλ απο το βοηθημα εκδοσεις Κλειδαριθμος για την αναπτυξη?
Το σχολικο βιβλιο δεν το εχω ανοιξει καθολου ολη την χρονια
Επισης, υποθετω οτι τα "σημαντικα" κομματια της θεωριας, θα τα εχουν κανει αντιγραφη απο το σχολικο..
Αλλα, ουτως η αλλως, δεν ειναι σα το ΑΟΔΕ η θεωρια του ΑΕΠΠ, αρα καλα εισαι..!
tzwrtzia
Δραστήριο μέλος
και σε 'μας στο φροντιστήριο είχαμε μία σχετική συζήτηση και μας είπαν γύρω στις 15 θα βγουν τ' αποτελέσματα!Φέτος που οι πανελλήνιες τελειώνουν 25/5 είναι λογικό να βγούν οι βαθμοί 15/6 (και αν το ζορίσουν, ακόμα μερικές μέρες πιο νωρίς). Είναι απλό: θα κάνουν ότι μπορούν για να τελειώσουν ΟΛΑ (ναι, και τα μηχανογραφικά) μέσα στον Ιούνιο (διαφορετικά ο Ιούλιος κοστίζει ακριβά).
danai-elpida
Πολύ δραστήριο μέλος
Αυτο ακριβως ειπε κ ο λυκειαρχης μας στη μητερα μου προχθεςΑς αφήσουμε την περασμένη χρονιά που είχαν απεργία. Το 2009 οι πανελλήνιες τελείωσαν 29/5 και οι βαθμοί βγήκαν 19/6. Φέτος που οι πανελλήνιες τελειώνουν 25/5 είναι λογικό να βγούν οι βαθμοί 15/6 (και αν το ζορίσουν, ακόμα μερικές μέρες πιο νωρίς). Είναι απλό: θα κάνουν ότι μπορούν για να τελειώσουν ΟΛΑ (ναι, και τα μηχανογραφικά) μέσα στον Ιούνιο (διαφορετικά ο Ιούλιος κοστίζει ακριβά).
Dias
Επιφανές μέλος
Καλή μας επιτυχία...
χκτηνίατρος
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αυτο ακριβως ειπε κ ο λυκειαρχης μας στη μητερα μου προχθες
πολλά μου , σου , του.... βλέπω ο λυκειάρχης με τη μητέρα σου..............
qwerty111
Πολύ δραστήριο μέλος
Για να το σιγουρέψω, στα φετινά θέματα βλέπω ότι στις παρατηρήσεις στο τέλος λέει: Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μολύβι μόνο για σχέδια, διαγράμματα και πίνακες.
Αυτό σημαίνει ότι στη φυσική και τα μαθηματικά (και σε άλλα μαθήματα αν χρειαστεί) τα σχήματα μπορούν να γίνονται με μολύβι, έτσι δεν είναι;
Έχει μάθει κανείς κάτι στα σίγουρα; Όσοι δίνετε φέτος, τα σχήματα τα κάνετε με μολύβι;
Bemanos
Πολύ δραστήριο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 37 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.