spiros0411
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Siyia
Νεοφερμένος
π.χ. από 12 μπορεί μια σχολή να πάει 6-7 χιλιάδες μόρια; Χλωμό ε;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
spiros0411
Νεοφερμένος
Siyia
Νεοφερμένος
spiros0411
Νεοφερμένος
Siyia
Νεοφερμένος
spiros0411
Νεοφερμένος
Siyia
Νεοφερμένος
manouno
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αγόρασα χτες βαζελίνη και είμαι έτοιμος !!! :Ρ :Ρ :Ρ
spiros0411
Νεοφερμένος
fockos
Επιφανές μέλος
Για σχόλια παρατηρήσεις για την Nεοελληνική Λογοτεχνία Κατεύθυνσης γράφουμε εδώ
Για σχόλια παρατηρήσεις για την Μαθηματικά Κατεύθυνσης γράφουμε εδώ
Σχόλια και παρατηρήσεις για τα εξεταζόμενα μαθήματα σε αυτό το thread θα διαγράφονται.
fockos
Επιφανές μέλος
Για σχόλια παρατηρήσεις για Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων και Υπηρεσιών γράφουμε εδώ
Για σχόλια παρατηρήσεις για την Ιστορία Κατεύθυνσης γράφουμε εδώ
Για σχόλια παρατηρήσεις για την Βιολογία Κατεύθυνσης γράφουμε εδώ
Για σχόλια παρατηρήσεις για την Χημεία-Βιοχημεία γράφουμε εδώ
Σχόλια και παρατηρήσεις για τα εξεταζόμενα μαθήματα σε αυτό το thread θα διαγράφονται.
summer life
Νεοφερμένος
CITCOC
Εκκολαπτόμενο μέλος
https://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_ell_100060_23/05/2010_402107
funker_3
Νεοφερμένος
ο γενικος βαθμος τι ρολο παιζει στις πανελληνιες?
μετραει καθολου?παιζει ρολο του 1ου τετραμηνου
και τον 2 μαζι με τις εξετασεις?
pepper ann
Εκκολαπτόμενο μέλος
ρε παιδια αντε να τελειωνουμε δε μπορω αλλο να διαβαζω. γραφω την τεταρτη φυσικη και πραγματικα δεν μπορω να συγκεντρωθω καθολου
χαχα,πες το ψέματα,δεν μπορώ να κάτσω τον κώλο μου κάτω -.-
και πιο πολύ μου τη δίνει που οι περισσότεροι θα πανηγυρίζετε απο την παρασκευή ενώ εμείς πρεπει να περιμένουμε να δώσουμε και οικονομια
Να ρωτησω ...
ο γενικος βαθμος τι ρολο παιζει στις πανελληνιες?
μετραει καθολου?παιζει ρολο του 1ου τετραμηνου
και τον 2 μαζι με τις εξετασεις?
ναι ναι,οι προφορικοί του 1ου και του 2ου τετραμήνου συμμετέχουν κατά 30% ενώ ο γραπτός κατά 70%,για να βγει ο μέσος όρος κάθε μαθήματος.
Τώρα ο γενικός βαθμός πρόσβασης,αν δεν κάνω λαθος,ειναι το άθροισμα των μέσων όρων όλων των μαθημάτων (6 ή 7)πολλαπλασιασμένους επί 8 + τους βαθμούς των μαθημάτων βαρύτητας πολλαπλασιασμένους επί τους αντίστοιχους συντελεστές,και όλο αυτο μαζί δια 6 ή 7 (αναλογα με τον αριθμό των μαθημάτων που δίνεις )
funker_3
Νεοφερμένος
οταν τελειωσα ηρθε να μου το παρει η επιτηρητρια το τετραδιο μου(επειδη εχω πατεριτσες δν σηκωθηκα)και κοιταξε τις σελιδες και με ρωτησε εδω εχεις τελειωσει?και αυθορμητα εγω ειπα ναι....ενω απο οτι θυμηθηκα μετα απο ωρες η εκθεση μου δν τελειωνε απο εκεινη την πλευρα του τετραδιου...αλλα συνεχιζοταν και στην αλλη ομως νομιζω οτι εγραψε τελος μια σελιδα πριν και με αφησε την εκθεση μιση
συγνωμη που δν τα εξηγω καλα αλλα καπως ετσι ειναι.....τι λετε?ο βαθμολογητης θα συνεχισει να βαθμολογει την εκθεση και απο την αλλη σελιδα η' οχι?
Adam el único
Νεοφερμένος
χαχα,πες το ψέματα,δεν μπορώ να κάτσω τον κώλο μου κάτω -.-
και πιο πολύ μου τη δίνει που οι περισσότεροι θα πανηγυρίζετε απο την παρασκευή ενώ εμείς πρεπει να περιμένουμε να δώσουμε και οικονομια
Εγώ πάντως απο παρασκευή κλείνω κινητό..όλοι θα είναι όξω και εμείς να διαβάζουμε αοθ..
τσπ θα περάσει και αυτό και μετά είς διπλούν θα πανηγυρίσουμε μην μασάτε!
pepper ann
Εκκολαπτόμενο μέλος
χαχα καλή ιδέα.θα την εφαρμόσωΑρχική Δημοσίευση από Adam el único;2286979:Εγώ πάντως απο παρασκευή κλείνω κινητό..όλοι θα είναι όξω και εμείς να διαβάζουμε αοθ..
τσπ θα περάσει και αυτό και μετά είς διπλούν θα πανηγυρίσουμε μην μασάτε!
funker_3
Νεοφερμένος
οταν βγαινουν τα αποτελεσματα απο τις πανελληνιες ...στο λυκειο που εχει τα φυλλα απο τα αποτελσμετα
συμψηφιζονται μαζι με το 1ο και 2ο τετραμηνο η' πρεπει να τα υπολογισουμε εμεις?
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.