aniouz92
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΑngieP.
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
alexandros451991
Εκκολαπτόμενο μέλος
182
Νεοφερμένος
Καταλαβαινω τι λες μιας κιεχω δωσει κιεγω πανελλαδικες! Κιεπειδη φετος ξαναδινω δινω τις συμβουλες αυτες στον εαυτο μου...!!
Παιδια να σας ρωτησω κατι τωρα...
Εχετε ακουσει ποτε γραφουμε 1ο μαθημα?? Ποτε αρχιζουν οι εξετασεις δλδ....??!!
kyriakos21
Εκκολαπτόμενο μέλος
GABRIELLA
Δραστήριο μέλος
Rania*
Νεοφερμένος
angelvasil92
Νεοφερμένος
kyriakos21
Εκκολαπτόμενο μέλος
BYG123
Νεοφερμένος
kyriakos21
Εκκολαπτόμενο μέλος
BYG123
Νεοφερμένος
GABRIELLA
Δραστήριο μέλος
σ ευχαριστω πολυ !!!κοιτα δεν πειραζει.ολα γινονται για καποιο λογο.ισως εκανα αυτη την λαθος επιλογη για να εκτιμησω την αξια της σωστης.πω πω με στεναχώρησε αυτό που είπες '' πέρασα στην πρώτη μου επιλογή αλλά δυστυχώς δεν σε ικανοποίησε'' πω πραγματικά πολύ άσχημο ! ! ! Να χάνεις την χρονιά σου επειδή δεν σου άρεσε η σχολή που ήθελες να πας ! ! ! Εύχομαι η επιλογή που θα κάνεις τώρα να είναι και η τελευταία Γαβριέλλα μου ! ! !
καλη επιτυχια!
fss720
Νεοφερμένος
kyriakos21
Εκκολαπτόμενο μέλος
-------------------------
πω πω δεσποινίς μου με αποστόμωσες ! ! ! Τι ήταν αυτό τώρα ? χα χα ! ! ! Κοίτα να δεις , άποψη μου θα ήταν να φρόντιζες να μάθεις πρώτα πώς είναι η σχολή είτε από κάποιον ήδη φοιτητή / τρια , είτε κάποια ιστοσελίδα που να σε ενημέρωνε για αυτό !!! Εσύ πώς έπεσες έξω δεν μπορώ να καταλάβω .
-------------------------
Και τπτ δεν είναι χάσιμο χρόνου,όλα εμπειρίες είναι να το βλέπετε θετικά...
τίποτα δεν είναι χάσιμο χρόνου ακριβώς ! ! ! Απλά η στεναχώρια είναι το θέμα , όπως και τα χρήματα που δίνουμε για τα φροντιστήρια είτε για τα ιδιαίτερα( που βγαίνουν ασφαλώς πιο ακριβά ) είναι χρήματα που τα δίνεις με χαρά και αν δεν πετύχεις σίγουρα δεν πήγαν τσάμπα γιατί μετά η επόμενη χρονιά μεν θα είναι άσχημη γιατί έχασες μια χρονιά αλλά εύκολη στο να βγάλεις έναν πάρα πολύ υψηλό δεύτερο βαθμό ! ! !
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΙΤΕ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΩΝ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΙΝΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ
ΣΤΗ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤ/ΣΗΣ
ΗΜΕΡΙΣΙΟΥ ΓΕΝ ΛΥΚΕΙΟΥ
ΕΣΠΕΡΙΝΟΥ
ΟΜΟΓΕΝΩΝ
ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΕΣ ΓΕΝΙΚΟΥ
ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΕΣ ΕΣΠΕΡΙΝΟΥ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Sourotiri
Πολύ δραστήριο μέλος
Fata Morgana
Δραστήριο μέλος
Α ωραια. Δηλαδη δεν ειμαι η μονη που εχει σκυλοβαρεθει να διαβαζει και σερνεται ολη την ωρα..Εγω παλι στην αρχη τις χρονιας τα ειχα παιξει αλλα τωρα μου εχει φυγει το αγχος αλλα δυστυχως μαζι με αυτο εφυγε και η ορεξη για διαβασμα πφφφ δυσκολα τα πραγματα.Δεν εχετε κουραστει ρε παιδια μονο εγω νιωθω πως το ποτηρι ξεχειλισε
GABRIELLA
Δραστήριο μέλος
σε εμενα αναφερεσαι;αν αναφερεσαι σε εμενα πρωτα δεν μπορεις να ξερεις αν μια σχολη σου αρεσει απο πριν.ο καθενας θα σου πει την αποψη του.αναλογα μ τα δικα του θελω.και δευτερον σιγα το πραγμα μια χρονια ειναι.πως κανεις ετσι;εδω εγω δεν κανω ετσι.ισα ισα ειχα και χρονο να ξεκουραστω λιγο μετα απο τοσα χρονια διαβασμα.και δεν επεσα εξω απλα καταλαβα τι θελω να κανω στη ζωη μου.και χαιρομαι για αυτο γτ καποιοι δεν το συνηδητοποιουν ποτε.κανουν μια ζωη μια δουλεια που δεν τους εκφραζει.πω πω δεσποινίς μου με αποστόμωσες ! ! ! Τι ήταν αυτό τώρα ? χα χα ! ! ! Κοίτα να δεις , άποψη μου θα ήταν να φρόντιζες να μάθεις πρώτα πώς είναι η σχολή είτε από κάποιον ήδη φοιτητή / τρια , είτε κάποια ιστοσελίδα που να σε ενημέρωνε για αυτό !!! Εσύ πώς έπεσες έξω δεν μπορώ να καταλάβω .
kyriakos21
Εκκολαπτόμενο μέλος
σε εμενα αναφερεσαι;αν αναφερεσαι σε εμενα πρωτα δεν μπορεις να ξερεις αν μια σχολη σου αρεσει απο πριν.ο καθενας θα σου πει την αποψη του.αναλογα μ τα δικα του θελω.και δευτερον σιγα το πραγμα μια χρονια ειναι.πως κανεις ετσι;εδω εγω δεν κανω ετσι.ισα ισα ειχα και χρονο να ξεκουραστω λιγο μετα απο τοσα χρονια διαβασμα.και δεν επεσα εξω απλα καταλαβα τι θελω να κανω στη ζωη μου.και χαιρομαι για αυτο γτ καποιοι δεν το συνηδητοποιουν ποτε.κανουν μια ζωη μια δουλεια που δεν τους εκφραζει.
ναι , σε εσένα αναφερόμουν , σωστά και εγώ θα προτιμούσα να χάσω άλλη μια χρονιά παρά να κάνω μια δουλειά που θα καταντάει ανιαρή ! ! ! Και το κάνουν όπως είπες και εσύ το μεγαλύτερο ποσοστό των παιδιών που δεν περνάν εκεί που θέλουν και πάνε στην τρίτη στην τέταρτη επιλογή τους , έτσι για να πάνε κάπου ! ! ! Χαρά στο κουράγιο σου και ελπίζω αν δεν περάσω( χτύπα ξύλο ) να έχω και εγώ αυτήν την ψυχική δύναμη να ξανά δώσω ! ! !Σε ευχαριστώ για τον χρόνο σου !
GABRIELLA
Δραστήριο μέλος
σ ευχαριστω παρα πολυ.αν και εγω δεν ξαναδινω.απλα θα κανω ενα μηχανογραφικο με το 10% με τον περσινο μου βαθμο.αυτοι που ξαναδινουν εχουν πραγματικο κουραγιο.καλη επιτυχια και σε σενα!!ναι , σε εσένα αναφερόμουν , σωστά και εγώ θα προτιμούσα να χάσω άλλη μια χρονιά παρά να κάνω μια δουλειά που θα καταντάει ανιαρή ! ! ! Και το κάνουν όπως είπες και εσύ το μεγαλύτερο ποσοστό των παιδιών που δεν περνάν εκεί που θέλουν και πάνε στην τρίτη στην τέταρτη επιλογή τους , έτσι για να πάνε κάπου ! ! ! Χαρά στο κουράγιο σου και ελπίζω αν δεν περάσω( χτύπα ξύλο ) να έχω και εγώ αυτήν την ψυχική δύναμη να ξανά δώσω ! ! !Σε ευχαριστώ για τον χρόνο σου !
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.