]ifrit[
Περιβόητο μέλος
Αυτό μου θυμίζει: "στα τύμπανα ήταν η Καίτη, στα πλήκτρα ο Μπάμπης, στην κιθάρα ο Αναστάσιος..."Όχι, είχα τον Γιάννη Λ.
ΑΟΔΕ την Καίτη
Μαθηματικά τον Μπάμπη
Έκθεση τον Αναστάσιο Αρχ.
Τον Φυσικό που λες ακουστά τον έχω αλλά δεν τον είχα φέτος.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change
e-steki.gr Founder
Γμτ σε όλα τα μαθήματα έγραψα χειρότερα απο την προηγούμενη φορά, εκτός απο τη φυσική που πέσαν γελοία θέματα και την εκθεση που δεν έχω την παραμικρή ιδέα του πως πήγα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Και που να δεις ti ωραίες στιγμές σε περιμένουν ακόμα...
Η ζωή μόλις άρχισε. Απόλαυσέ την.
Κάτι τέτοιο θέλω να ακούσω κι εγώ του χρόνου!
Ούτε "καλά αποτελέσματα" ούτε τίποτα. Αυτό ακριβώς
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder
Scandal
Διαχειριστής
www.in.grΈχουν βγει πουθενά οι λύσεις; Με έχει φάει το άγχος
[πάνω δεξιά πάτα εκεί που λέει Πανελλαδικές]
-petros
Scandal
Διαχειριστής
A: 1ος βαθμολογητής [βαθμός στα 100]
Β: 2ος βαθμολογητής [βαθμός στα 100]
==> τελικός βαθμός στα 20
Έκθεση: Α:61 Β:55 ==> 11,6
Μαθηματικά Γενικής Π.: Α:84 Β:78 ==> 16,2
Μαθηματικά Κατ.: Α:57 Β:67 ==> 12,4
Φυσική Κατ: Α:21 Β:23 ==> 4,4
ΑΟΔΕ: Α:98 Β:98 ==> 19,6
Ανάπτυξη Εφαρμογών: Α:90 Β:90 ==> 18
Β.Π: 14,15
Μόρια σε 2ο και 4ο: 13.360
Μπορώ να πω ότι τόσο περίμενα.
Του χρόνου πάλι...
-petros
adespoto
Περιβόητο μέλος
Hetfield
Εκκολαπτόμενο μέλος
dooo
Διακεκριμένο μέλος
Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος
Αλήθεια οι υπόλοιποι πως πήγατε??? Πού είστε εξαφανισμένοι καλέ????
Ακριβώς.Μην εχετε και τραβηγματα με αναβολες στράτευσηςπάντως ανεξάρτητα από το αν θα ξαναδώσετε ή όχι να φροντίσετε να βάλετε μια σχολή που πιάνετε για να πάτε να γραφτείτε και ... να πάρετε το πάσο .
Scandal
Διαχειριστής
Του χρόνου θα δηλώσω για οικονομικές σχολές..
Κρίμα πάντως που δεν κατάφερα να πιάσω ένα 10ρακι στη Φυσική [μου άξιζε βέβαια το 4ρακι αφού ούτε έδειξα στοιχειώδη ενδιαφέρον τη χρονιά που πέρασε ούτε άνοιξα βιβλίο τις 2μιση μέρες που είχα προθεσμία πριν το δώσω].
Όσο για την ταλαιπωρία... δε μπορώ να πω πως με τρομάζει τόσο...
Πάντως τη διαφορά 10 μορίων: 57/100 και 67/100 των δύο βαθμολογητών στα μαθηματικά κατεύθυνσης τη θεωρώ μεγάλη...
@dooo
Όλα τα ξανα δίνουμε.
-petros
adespoto
Περιβόητο μέλος
Giovanna
Επιφανές μέλος
μισελ με το σχεδιο??
υπολοιποι??
μμμ... καθε εμποδιο για καλο παιδια.... μην αγχωνεστε και μη στεναχωριεστε αν κατι δεν ηρθε τοσο καλα οσο θελατε..
bunny217
Διακεκριμένο μέλος
τίποτα δεν είναι τα 10 μόρια στα 100Καλά, και 17.000 να 'βγαζα πάλι θα ξανα δινα.
Του χρόνου θα δηλώσω για οικονομικές σχολές..
Κρίμα πάντως που δεν κατάφερα να πιάσω ένα 10ρακι στη Φυσική [μου άξιζε βέβαια το 4ρακι αφού ούτε έδειξα στοιχειώδη ενδιαφέρον τη χρονιά που πέρασε ούτε άνοιξα βιβλίο τις 2μιση μέρες που είχα προθεσμία πριν το δώσω].
Όσο για την ταλαιπωρία... δε μπορώ να πω πως με τρομάζει τόσο...
Πάντως τη διαφορά 10 μορίων: 57/100 και 67/100 των δύο βαθμολογητών στα μαθηματικά κατεύθυνσης τη θεωρώ μεγάλη...
@dooo
Όλα τα ξανα δίνουμε.
-petros
εγω δευτέρα λυκειου οταν έδωσα Αντιγόνη ο ενας μου είχε βάλει 4/20 και ο άλλος 16/20 φαντάσου και με πήγαν σε τριτο βαθμολογητή και έβαλε 14/20
Scandal
Διαχειριστής
Ίσως αλλά ok κάποια μαθήματα όπως τα μαθηματικά γενικής και η ανάπτυξη εφαρμογών είναι κάπως καλλυμένα πλέον.. [δλδ δεν θα κουραστώ να μπω στο κλίμα της ανάπτυξης εφαρμογών ξανά, μόνο θεωρία θα είναι] και ok όπως και να 'χει σε όλα τα μαθήματα [πλην φυσικής] ήμουν μέσα στο κλίμα ...Αν αποφασίσεις να ασχοληθείς σοβαρά, πίστεψέ με, θα είναι ταλαιπωρία...
Το ότι θα ξανα δώσω δεν υπάρχει καμία περίπτωση να το σκεφτώ παραπάνω...
Εσύ είχες ξανα δώσει;
-petros
Scandal
Διαχειριστής
10/100= 2 μονάδες στις 20!τίποτα δεν είναι τα 10 μόρια στα 100
εγω δευτέρα λυκειου οταν έδωσα Αντιγόνη ο ενας μου είχε βάλει 4/20 και ο άλλος 16/20 φαντάσου και με πήγαν σε τριτο βαθμολογητή και έβαλε 14/20
Δεν εννοώ πως έχασα και τις δύο μονάδες, αλλά δεν μπορούσαν πχ να έβγαιναν 67-67;
τεσπα..
-petros
bunny217
Διακεκριμένο μέλος
10/100= 2 μονάδες στις 20!
Δεν εννοώ πως έχασα και τις δύο μονάδες, αλλά δεν μπορούσαν πχ να έβγαιναν 67-67;
τεσπα..
-petros
ε ναι βρε δεν είναι τίποτα, είναιλογικές διαφορες αυτες
Subject to change
e-steki.gr Founder
(χωρίς το σχέδιο - δίνω αύριο)
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος
πόσο πρέπει να γράψεις σχέδιο για να περάσεις?
Ο Πάνος πως πήγε ρε παιδιά?
Ifrit εσύ?
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 41 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.