Guest 278211
Επισκέπτης
https://www.study4exams.gr/
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Επισης επιτυχια δεν ειναι να περασεις σε μια καλη σχολη . Επιτυχια για μενα θεωρειται να περασει καποιος εκει που ΘΕΛΕΙ να περασει και αυτο εχει διαφορα.
Με αλλα λογια επιτυχια δεν ειναι για μενα να περασει Ιατρικη (π.χ ετσι ) με ή χωρις φροντιστηρια αλλα να περασει στον στοχο ΤΟΥ.
Οταν βρω χρονο θα προσθεσω κι εγω καποια πραγματα που εχω υποψη μου για βοηθεια.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Stýx
Νεοφερμένος
Όσον αφορά τις πανελλήνιες χωρίς φροντιστήριο,θεωρώ ότι ένα παιδί μπορεί να πετύχει το στόχο του!Όλα βρίσκονται στο μυαλό μας!Θέληση να υπάρχει και όλα τα άλλα γίνονται!Με τη χρήση βοηθημάτων,με τη βοήθεια καθηγητών από το σχολείο,με αναζήτηση απο το διαδίκτυο νομίζω πως μπορεί κανείς να γράψει έναν "αξιοπρεπές" βαθμό.
Nikos_T
Εκκολαπτόμενο μέλος
Stýx
Νεοφερμένος
evi07larissa
Πολύ δραστήριο μέλος
christina123
Δραστήριο μέλος
με αλλα λογια με θεληση ολα γινονται.απλα το χωρις φροντιστηριο ισως να σε τρελανει στο τελος.η εν λογω κοπελα (πηγαινε τεχνολογικη)δεν εγραψε καθολου καλα αοδευ και ενα 11 αν θυμαμαι καλα αεππ.δηλαδη θα μπορουσε να βγαλει και αλλο παραπανω απλα τη θυμαμαι ολη τη χρονια να λεει πως δεν προλαβαινει να τα διαβασει ολα και θα δωσει βαρυτητα μονο στα μαθηματα βαρητυτας(μαθ και φυσικη).
αλλος ομως ισως να τα καταφερνει πιο ευκολα.εξαρταται απο τη θεληση και απο ενα σημειο και μετα τις αντοχες που εχει καθε ανθρωπος και τη στηριξη που λαμβανει.
violina
Νεοφερμένος
Αρχική Δημοσίευση από violina;:αναγκαζονται
Samaritan
Νεοφερμένος
Το ξέρω πρέπει διαβάζω κ.τ.λ., αλλά είμαι απελπισμένος. Αυτό το καλοκαίρι στρώθηκα στο διάβασμα. Τα μαθηματικά για μένα πλέον είναι κινέζικα, και έτσι ξαναπήρα στα χέρια μου τα βιβλία της Α'Λυκείου, να χτίσω βάσεις, αλλά φαίνεται πως δεν θα προλάβω και την ύλη της Β'Λυκείου. Τι άλλο να κάνω δεν ξέρω. Ίσως μπορέσετε να με βοηθήσετε ψυχολογικά. Ελπίζω το "nothing is impossible" να ισχύει στην περίπτωση μου.
Ευχαριστώ εκ' των προτέρων.
cha0s
Περιβόητο μέλος
Καλησπέρα. Από Σεπτέμβρη αρχίζω το τελικό survival year. Τρίτη Λυκείου. Από ότι έχω ακούσει είναι ζόρικα, και το έχω ακούσει από παιδιά που πάνε καθημερινά φροντιστήριο. Εγώ,που σίγουρα δεν θα μπορέσω να πάω φροντιστήριο λόγω της οικονομικής κατάστασης που όλοι βιώνουμε, θα καταφέρω να τελειώσω την τάξη με από πολύ καλό έως άριστα βαθμό; Βέβαια θα πάρω βοηθήματα για 2-3 μαθήματα αλλά φτάνουν; Στο γυμνάσιο σαν μαθητής ήμουν αστέρι, το λέω χωρίς να ψωνίζομαι, αφού έβγαζα 18+. Από την Α'Λυκείου όμως πήρα την κατηφορά, -βίαιη κατηφόρα- αφού στην Β' Λυκείου πήρα 12 Γ.Μ.Ο!
Το ξέρω πρέπει διαβάζω κ.τ.λ., αλλά είμαι απελπισμένος. Αυτό το καλοκαίρι στρώθηκα στο διάβασμα. Τα μαθηματικά για μένα πλέον είναι κινέζικα, και έτσι ξαναπήρα στα χέρια μου τα βιβλία της Α'Λυκείου, να χτίσω βάσεις, αλλά φαίνεται πως δεν θα προλάβω και την ύλη της Β'Λυκείου. Τι άλλο να κάνω δεν ξέρω. Ίσως μπορέσετε να με βοηθήσετε ψυχολογικά. Ελπίζω το "nothing is impossible" να ισχύει στην περίπτωση μου.
Ευχαριστώ εκ' των προτέρων.
Αν είσαι θεωρητική, κάτι κάνεις. Αν είσαι θετικο/τεχνολογική no way.
LYDIAG
Εκκολαπτόμενο μέλος
OChemist
Πολύ δραστήριο μέλος
aggressive
Πολύ δραστήριο μέλος
Dhmh
Πολύ δραστήριο μέλος
Νηρηίς
Διάσημο μέλος
OChemist
Πολύ δραστήριο μέλος
Αυτο δεν ισχυει......Εγω ειμαι ζωντανο παραδειγμα ...και ξερω και πολλους αλλους που τα καταφεραν...Μην λεμε Ο,ΤΙ μας κατεβει στο κεφαλι!!!!ΕΛΕΟΣ...Το παιδι εμψυχωση θελει και οχι το μπιστολι για να αυτοκτονήσει!!!!!Αν είσαι θεωρητική, κάτι κάνεις. Αν είσαι θετικο/τεχνολογική no way.
Ημουν θετικη....ναι...ναι καλα διαβασατε....και περασα και εκει που ηθελα...Χημικο Αθηνας....!!!!ΧΩΡΙΣ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑΑφου αναφέρθηκε στα μαθηματικά, φαντάζομαι πως είναι θετική ή τεχνολογική κατεύθυνση!
Samaritan
Νεοφερμένος
Ευχαριστώ για τις συμβουλές παίδες. Από κατεύθυνση επέλεξα Τεχνολογική με ΑΟΘ. Θέλουν μαθηματικά. Βλέπω τα μαθηματικά κατεύθυνσης και φρικάρω. :O
Το θέμα είναι ότι θέλω να περάσω εξωτερικό προπτυχιακά, όνειρο μεν, αλλά και στην Ελλάδα λίγο δύσκολο το βλέπω. Δεν θα έχω οικονομική στήριξη, και με τέτοια ανεργία που να βρείς δουλειά να σπουδάζεις και να δουλεύεις παράλληλα. :/
Pupilloscope
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεν ξερω ποια σχολη εχεις ως στοχο αλλα πρεπει να σε προβληματιζει το περσινο 12.Σιγουρα,δεν ειναι αποδειξη οτι θα αποτυχεις του χρονου και δεν σε καταδικαζει αλλα αποτελει ενδειξη οτι τα χες παρατησει σε μεγαλο βαθμο.
απο κει και περα,το θεμα για μενα δεν ειναι το φροντιστηριο ή μη αλλα το ποσο εισαι εσυ διατεθειμενος να διαβασεις.Γιατι και στο φροντιστηριο δεν σου ανοιγουν το κεφαλι να στα βαλουν μεσα αλλα κυρια και θεμελιωδης προυποθεση ειναι οτι κατα 70% διαβαζεις μονος σου.(μην πω 80-90%)
Σιγουρα,ομως,μαθηματικα και φυσικη θες βοηθεια απο οπου μπορεις να βρεις (ιντερνετ,σχολειο) γιατι υπαρχουν κενα σε προηγουμενες γνωσεις.
OChemist
Πολύ δραστήριο μέλος
Μην ΜΑΣΑΣ...ειναι δυσκολουτσικα οταν τα πρωτο βλεπεις...αλλα αν λυσεις 150 (λεμε τωρα!!!) ασκησεις θα σου φαινονται παιχνιδάκι!!!!Επισης οπως λεει και ο Pupilloscope...βρες και αλλες πηγες να διαβασεις...Να ζητας και απο τους καθηγητες σου στο σχολειο παραπανω ασκησεις και ΝΑ ΡΩΤΑΣ ...μην φοβασε οπως ειχε πει και ο Αινσταιν"Οποιος ρωταει ειναι μια φορα χαζος αλλα οποιος δεν ρωταει ειναι για μια ζωη χαζος..".......Θα ειναι παραπανο απο προθυμοι να σε βοηθησουν....Εμενα ολοι με βοηθησαν αλλα πιο πολυυυ απ΄ ολους(και τον ευχαριστω!!!!) ο Χημικος!!!Hahahaha δύσκολα εεε;
Ευχαριστώ για τις συμβουλές παίδες. Από κατεύθυνση επέλεξα Τεχνολογική με ΑΟΘ. Θέλουν μαθηματικά. Βλέπω τα μαθηματικά κατεύθυνσης και φρικάρω. :O
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 257 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Τρελας123
- rseven
- Νομάρχης
- ioanna2007
- BillyTheKid
- GiorgosL2001
- Andante
- EllieKal
- Arvacon
- hirasawayui
- marisiaaa
- pnf292
- Euge.loukia
- user2727
- athinoula
- Kontos23
- PanosApo
- Anonymous1
- Giorgkalo
- ilovekpop
- Ilovemycats27
- bill09876
- SoyN
- QWERTY23
- ggl
- Nala
- angies
- Gogosps
- AggelikiGr
- χημεια4λαιφ
- Γιώτα Γιαννακού
- Maynard
- Hased Babis
- Obi-Wan Kenobi
- carnage
- Schlimazel
- constansn
- xristarac
- Wonderkid
- Abiogenesis
- A350
- Sofos Gerontas
- iiTzArismaltor_
- Ness
- Marios2020
- evaggelia anna
- Mewmaw
- Kitana
- eirinipap
- jimis2001
- flaura
- Joji
- giannis256
- Scandal
- Praxis
- Billprs
- SKG
- ΘανάσοςG4
- Mary06
- Helen06
- arapakos
- Drglitterstar
- dmav
- Maria_Xagorari
- Nick_nt
- Αναστασία197
- augustine
- eukleidhs1821
- Twittn
- desperate-ambitious!
- Unboxholics
- Mariamar
- giorgos78
- charmander
- kiyoshi
- Mammy Nun
- arko
- P.Dam.
- Jojo K
- Antzie
- panaman
- Athens2002
- Theo2005
- Sherlockina
- aririn
- george777
- nucomer
- Φινεύς
- Kzaro
- thecrazycretan
- American Economist
- hbgjfkdghkd
- maril8na
- xristosgkm
- kwstasloul
- Basiliki.kiki
- Physicsstudent
- thesecretfemme
- Nic Papalitsas
- panagiotis23
- Philologist
- thenutritionist
- tsiobieman
- spring day
- katia.m
- Ryuzaki
- kost28
- phoni
- Paragontas7000
- Alexecon1991
- Pharmacist01
- PanMoonlight
- Ιωάννης1234
- fmarulezkd
- Deadly_sorrowX
- Super woman
- Ladyofthesea
- Ameliak
- tapeinoxamomilaki
- Eleftheria2
- ioanna06
- Jessie
- Evi_
- Specon
- nicole1982
- Appolon
- papa2g
- Ευτυχια Αδαμοπουλου
- Citylights
- xakounaamatata
- Dimitris9
- Dionyshs1
- korlef
- SlimShady
- chochoru
- calliope
- Lia 2006
- Cat lady
- Giii
- 1011
- Kokro
- liana
- Miranda32
- Marifei
- L0st
- το κοριτσι του μαη
- aekaras 21
- MariaK11
- margik
- globglogabgalab
- snowy
- lnesb
- George9989
- Chrisa
- desp1naa
- katerinavld
- Annu
- GeorgePap2003
- Georgekk
- Christosgeorgo
- Steliosgkougkou
- anastasis06
- barkos
- Panos_02
- Theodora03
- ΓΙΑΝΝΗΣ61
- George_dr
- GTS
- Ria99
- Superhuman
- Εριφύλη
- Κώστας 7708
- Olympiacos
- JohnGreek
- T C
- Belle26
- tinaskrd
- Darkking
- imyourfather
- eri548
- No name
- User2350
- vehement
- kaaaaate
- GabrielaM
- marianna04
- Anastasiabace
- future.nurse.29
- penelope97
- stamoul1s
- Elama On Peli
- Libertus
- TigerHunt
- Jocaste
- Parrot
- Κλημεντίνη
- Marskr
- Steffie88
- MarcoReus
- sofia!
- damn
- uni77
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.