Προσπαθώ όσο μπορώ ρε παιδιά τώρα με την ψυχολογία αυτή τουλάχιστον έχω και εσάς και δεν ξέρετε ποσό με έχει βοηθήσει πολλές φορές με τους φίλους η ντρέπεσαι , λες τώρα αυτά τα παιδια θα περάσουν τι κάθομαι και τους Λέω , ενώ εδώ άνετα είπα αυτό μου με ενοχλούσαν, παντός με τις εξετάσεις θα προσπαθήσω να κάνω ότι μπορώ φέτος και αν όχι του χρόνου πιστεύω πως θα τα καταφέρω μιας και έχω βρει πια τούς κατάλαλους καθηγητές και το τρόπο διαβάσματος πανό κάτω , πράγματα που φέτος τα έκανα πρώτη φορά..Ξέρετε ήμουν ένα παΐδι όπως τα περισσότερα αγόρια που είναι κύριος του χαβαλέ, η λέξη διάβασμα δεν υπήρχε στο λεξιλόγιο μου αλλά πιστεύω πως πρέπει να ωριμάσουμε πια
Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σας και περιμένω και άλλες συμβουλές χρήσιμες όπως αυτές για παιδιά που δεινού ξανά πανελλαδικές …
Α κάτι άλλο που ήθελα να ρωτήσω ρε παιδιά ποσό είναι η βάση για τα οικονομικά χαμηλότερη ΤΕΙ ΚΑΙ ΑΕΙ…sorry αλλά δεν βρίσκω καθόλου χρόνο να ψάξω μέσα στο φόρουμ κα τα μηνύματα από το κινητό τα γράφω…
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.