georgia.94
Δραστήριο μέλος
18098 αλλα επειδη εχω αδερφο στο αρχαιολογικο στην Αθηνα με τραβαει με τις μετεγγραφες
ειχες γραψει παρα πολυ καλα!!για μενα μην το ρισκαρεις!!καλυτερα με 10%!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νηρηίς
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Στεφανος56
Πολύ δραστήριο μέλος
Στεφανος56
Πολύ δραστήριο μέλος
Στεφανος56
Πολύ δραστήριο μέλος
Miss Brightside
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεν έχει ένα αντικείμενο η νομική.βασικα πιστευω οτι εφοσον δεν μου αρεσει η φιλολογια που εχει διαφορα αντικειμενα δεν θα μου αρεσει η νομικη που ουσιαστικα εχει ενα....
Νηρηίς
Διάσημο μέλος
Και στην Νομική υπάρχει ποικιλία και μπορείς να βρείς τι σου ταιριάζει. Όσον αφορά το σχολή και το κλιμάκιό μου, τα περισσότερα μαθήματα τα θεωρώ ενδιαφέροντα, όμως δεν είναι απαραίτητο πως θα συμβεί το ίδιο και με εσένα, μπορεί εσύ να τα θεωρείς εξαιρετικά βαρετά κι αυτά. Αν το ψάξεις περισσότερο, ρωτήσεις γνωστούς σου που να είναι γνώστες των αντίστοιχων αντικειμένων, μπορεί να βρείς τι σου ταιριάζει-λίγο αργά βασικά, αλλα κάλλιο αργά παρά ποτέ.τι λες Νηιρις?
Στεφανος56
Πολύ δραστήριο μέλος
Νηρηίς
Διάσημο μέλος
Στεφανος56
Πολύ δραστήριο μέλος
Νηρηίς
Διάσημο μέλος
Στεφανος56
Πολύ δραστήριο μέλος
Νηρηίς
Διάσημο μέλος
Στεφανος56
Πολύ δραστήριο μέλος
Itach1
Διάσημο μέλος
vasilis12345
Δραστήριο μέλος
αν δεν παει το φλεβαρη να δηλωσει μαθηματα επιλογης και 6ο μαθημα, θα παρει 3 αλλους κωδικους που δεν μπορω να σ πω επειδη σεβομαι το φορουμ
και εγω θα σ ελεγα να πηγαινεις ουτως ή αλλως μια φορα το μηνα να κοβεις κινηση
Itach1
Διάσημο μέλος
dude το παιδι ενδιαφερετε για 10%,αν καποιος θελει να ξαναδωσει τοτε παει φλεβαρη και δηλωνει μαθηματα.μη παραπληροφορειτε τον κοσμο
αν δεν παει το φλεβαρη να δηλωσει μαθηματα επιλογης και 6ο μαθημα, θα παρει 3 αλλους κωδικους που δεν μπορω να σ πω επειδη σεβομαι το φορουμ
και εγω θα σ ελεγα να πηγαινεις ουτως ή αλλως μια φορα το μηνα να κοβεις κινηση
vasilis12345
Δραστήριο μέλος
εγω φετος ξαναδωσα (με το μισο μου τμημα βασικα)
ολοι 90 ή 10 απο φλεβαρη επρεπε για να κανουμε τη δηλωση
δες το και ετσι
αν παει ιουνιο, δεν θα εχει καρτελακι
πρεπει να παει φλεβαρη να δωσει και την παλια βεβαιωση προσβασης και να κανει το κομματι του
ε τωρα αν τα εκαναν λαθος στο σχολειο τι να σου πω
Itach1
Διάσημο μέλος
Ειμαι πιο εμπειρος επειδη περυσι εκανα 10% και φετος ξαναδωσα...ρε συ λεβεντια
εγω φετος ξαναδωσα (με το μισο μου τμημα βασικα)
ολοι 90 ή 10 απο φλεβαρη επρεπε για να κανουμε τη δηλωση
δες το και ετσι
αν παει ιουνιο, δεν θα εχει καρτελακι
πρεπει να παει φλεβαρη να δωσει και την παλια βεβαιωση προσβασης και να κανει το κομματι του
ε τωρα αν τα εκαναν λαθος στο σχολειο τι να σου πω
Οποτε αν καποιος θελει να κρατησει τα μορια του για 10% και δεν επιθυμει να δηλωσει αστυνομια,στρατιωτικες σχολες και τεφαα ωστε να διαγωνιστει στα αθληματα τοτε πηγαινει ιουνιο στο λυκειο παιρνει τον κωδικο και ολα μελι γαλα,αλλιως παει φλεβαρη και τα δηλωνει.
Μετα αν ο αλλος θελει να ξαναδωσει πανελληνιες, πηγαινει φλεβαρη,δινει βεβαιωση προσβασης,αντιγραφο απολυτηριου, κανει δηλωση οτι θα συμμετασχει στις πανελληνιες,δηλωνει μαθηματα και περιμενει τον μαιο ωστε να παρει το καρτελακι...
Για 10% τι καρτελακι να παρει;
vasilis12345
Δραστήριο μέλος
καταρχας το φλεβαρη δηλωνα αν θελω να παω με το 10 ή το 90
και δευτερον στο σχολειο μου καρτελακι εβγαζαν και στο 90 και στο 10
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.