pantelis1992
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
παιδιά θέλω την άποψη σας πάνω σε κάτι.Είμαι 28 ετών και πάντα ένιωθα την ανάγκη να σπουδάσω αλλα δυστυχώς λόγο οικογενειας (υπερβολική via στο σπίτι και διαφορες καταστάσεις τέτοιου είδους )δεν μπόρεσα.Λόγο οικογενειας λοιπόν καθότι από τα 11 μου βιώναμε όλα τα αδέρφια και η μητέρα μου τέτοιου είδους καταστάσεις και ενώ πάντα ήμουν ο εξυπνότερος στις τάξεις μου (διαγωνίσματα του 20 δίχως διάβασμα και έντονο μνημονικό),σε κάποια φάση τις ζωής μου όπως λέμε τα φόρτωσα στον κόκορα γιατί έπρεπε να δουλεύω για τον αδερφό μου επειδή ήμασταν δίδυμοι και ισα που κατάφερα να τελειώσω το λύκειο το 2004.Από τότε ζω μονος μου και δουλεύω αν και δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος από την ζωή μου (νιώθω τρομερά καταθλιπτικός,άτονος και βαρετός σαν άνθρωπος,αποτυχημένες σχέσεις,και κανένας φίλος...).Φέτος λοιπόν μου ήρθε έντονα το συναίσθημα να φτιάξω την ζωή μου όπως εγώ την θέλω.Αποφάσισα λοιπόν να δώσω πανελλήνιες το 2013 όσο δύσκολο και αν είναι.Θέλω λοιπόν την άποψη σας:Θεωρείτε πως είναι αδύνατον ένας άνθρωπος που δεν διάβασε σχεδόν καθόλου στο λύκειο να τα καταφέρει να γράψει καλά σε τωρινές πανελλήνιες??? με ενδιαφέρει επίσης να μάθω τι επαγγέλματα έχει η κάθε κατεύθυνση(για να δείτε ποσο στον κόκορα τα είχα ρίξει) καθώς και τι παραπάνω έχω εφόσον είμαι από πολύτεκνοι οικογένεια.επίσης αν μετράει το γεγονός χωρισμένων γονιών η όχι και ποίες είναι οι δυσκολίες κάθε κατεύθυνσης.επίσης το τι πρέπει να κάνω για να δώσω πάλι και αν πρέπει να "ξαναφοιτισο" κάποια ταξί...Ακόμη και αυτό διατίθεμαι να κάνω με όσες δυσκολίες έχει καθώς δουλεύω βραδια.
Αφήνοντας το καλύτερο για το τέλος,με ενδιαφέρει η Ιατρική που είναι το όνειρο μου!!!!!!!
Ξέρω πως είναι σχεδόν ακατόρθωτο αλλα πιστεύω πως άμα το θελήσει ο άνθρωπος όλα μπορεί να τα καταφέρει!!!!και έχω πρόθεση για τρελή προσπάθεια.Θα μπορέσω όμως μέσα σε ένα χρόνο να καλύψω τα κενά???για την ακρίβεια το όνειρο μου πάντα ήταν οι γιατροί χωρίς σύνορα...
ευχάριστο που με ακούσατε καθώς πρώτη φορα μιλάω για την ζωή μου,και ζητω συγγνώμη για το μακρύ post καθώς και για τα greeklish(αγγλικό pc βλέπετε)ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ!!!!
Καταρχάς συγχαρητήρια για την απόφασή σου! Είαι σίγουρη ότι θα τα καταφέρεις όπως και τόσοι άλλοι που πήραν ενσυνείδητα μία τετοια απόφαση σε μία ώριμη ηλικία. Όσον αφορά στις κατευθύνσεις είναι: η θετική ,η θετική/τεχνολογική και η θεωρητική και υπάρχουν πέντε πεδία αναλογα με το μάθημα επιλογής που θα πάρεις. Εσύ δλδ που θες ιατρικη θα πας από θετικη κατεύθυνση, τρίτο πεδίο. Δε χρειάζεται, φυσικά να ξαναπαρακολουθήσεις καμία τάξη εφόσον έχεις πάρει κανονικά το απολυτήριό σου από το Λύκειο. Απλά, γύρω στο Φεβρουάριο που γίνονται οι αιτήσεις για τις πανελλήνιες, πηγαίνεις σε όποιο λύκειο θες με το απολυτήριό σου και κάνεις αίτηση για συμμετοχή στις πανελλήνιες. Τώρα για το αν μπορείς να τα καταφέρεις αποκλειστικά με προσωπικό διάβασμα αυτό δεν το ξέρω. Θεωρώ πως ε΄νας καθηγητής θα σε οργανωσει καλυτερα. Οποτε μάλλον θα σου πρότεινα τη λύση του φροντιστηρίου ή του ιδιαίτερου. Όπως και να έχει συγχαρητήρια και πάλι για την απόφασή σου. Δείχνει πως έχεις μία δύναμη χαρακτήρα και αυτό θα σε πάει μπροστά!
Γεια σου φιλε. Καταρχην συγχαρητηρια για την αποφαση σου, παρομοια περιπτωση κ γω, 24 χρονων, ασχετος απο μαθηματα πηρα τον περασμενο χειμωνα την αποφαση να δωσω πανελληνιες το 2013. Απο τη μεχρι τωρα εμπειρια μου θεωρω αδυνατο να προλαβεις να καλυψεις τα κενα σου και να δωσεις το 2013. Εμενα προσωπικα αρχιζοντας απο το μηδεν, (πχ μαθηματικα 2ας γυμνασιου) μεχρι να καλυψω ολη την απαραιτητη υλη στα 4 μαθηματα (μαθηματικα,φυσικη,χημεια και εκθεση) μου πηρε σχεδον τρεις μηνες! Εκτος οτι η υλη ειναι αρκετη, πρεπει να μπεις στη λογικη, δεν αρκουν πχ 1-2 αναγνωσεις. Επισης μην ξεχνας οτι ειδικα για ιατρικη που θες εχεις να ανταγωνιστεις πιτσιρικια χωρις αλλες υποχρεωσεις, που δεν δουλευουν, δεν εχουν κενα και πολλα απο αυτα διαβαζουν για της πανελληνιες 1,5 χρονο++!
Τωρα οσον αφορα την ιατρικη ως επιλογη δεν ξερω αν αξιζει το κοπο πλεον, διοτι ας πουμε οτι στην καλυτερη περιπτωση θα μπεις στα 29 σου, θα τελιωσεις στα 35, συν 5-6 χρονια ειδικοτητα (στο εξωτερικο φυσικα) θα δουλευεις ως γιατρος γυρω στα 40-41 στην καλυτερη!!! Τωρα βεβαια αν ειναι το ονειρο σου... προχωρα!!
Δεν νομιζω να σε "εριξα" με αυτα που εγραψα... δεν ηταν αυτος ο σκοπος μου παντως!
Καλη τυχη σε οτι κανεις!
maniavas
Εκκολαπτόμενο μέλος
συγχαρητήρια βεβαία για την αποφαση σου
art1
Εκκολαπτόμενο μέλος
Φιλαρακι ευχαριστω για τις πληροφοριες αλλα πρωταρχικα να ξερεις πως δινω απο θεωρητικη για να μην εχω υλη απο μαθηματικα κλπ.ελπιζω πως με την μοριοδοτηση απο την πολυτεκνεια και τα μορια που παιρνω σαν καρκινοπαθης συν λιγη τυχη να πεσουν οι βασεις θα τα καταφερω.εχω ηδη ξεκινησει και παμε αψογα!!!!μεσα σε 3 μαθηματα λατινικων εχω φτασει σε επιπεδο ετους(πολυ διαβασμα ομως ε?
A οκ τοτε , απλα υπεθεσα οτι αφου θες ιατρικη τοτε θα δωσεις απο θετικη.Πω πω ρε φιλε πολυ στραβα σου 'ρθαν τα πραγματα στη ζωη σου, τεσπα. καλη δυναμη και μακαρι του χρονου τετοια εποχη να χουμε περασει και η δυο στη πρωτη μας επιλογη.
venividivici43946
Διάσημο μέλος
Φιλαρακι ευχαριστω για τις πληροφοριες αλλα πρωταρχικα να ξερεις πως δινω απο θεωρητικη για να μην εχω υλη απο μαθηματικα κλπ.ελπιζω πως με την μοριοδοτηση απο την πολυτεκνεια και τα μορια που παιρνω σαν καρκινοπαθης συν λιγη τυχη να πεσουν οι βασεις θα τα καταφερω.εχω ηδη ξεκινησει και παμε αψογα!!!!μεσα σε 3 μαθηματα λατινικων εχω φτασει σε επιπεδο ετους(πολυ διαβασμα ομως ε?
Αν είσαι καρκινοπαθής και εμπίπτεις στις σχετικές κατηγορίες, ψάξε το 5%.
Mercury
Επιφανές μέλος
Αποφάσισα μετά απο πολύ καιρό να ξαναδώσω πανελλήνιες.Αλλά δεν ξέρω ακριβώς ποιά είναι η διαδικασία για όσους είναι απόφοιτοι.
Θυμάμαι πρέπει να πάω κάποια στιγμή Ιανουάριο-Φεβρουάριο στο λύκειο της επιλογής μου και να καταθέσω κάτι χαρτιά,σωστά;
Γενικότερα τί ακριβώς πρέπει να κάνω;
Polkiu
Πολύ δραστήριο μέλος
Μπορείς να πας στο λύκειο το οποίο αποφοίτησες να ρωτήσεις σίγουρα τι πρέπει να κάνεις!Απορία.
Αποφάσισα μετά απο πολύ καιρό να ξαναδώσω πανελλήνιες.Αλλά δεν ξέρω ακριβώς ποιά είναι η διαδικασία για όσους είναι απόφοιτοι.
Θυμάμαι πρέπει να πάω κάποια στιγμή Ιανουάριο-Φεβρουάριο στο λύκειο της επιλογής μου και να καταθέσω κάτι χαρτιά,σωστά;
Γενικότερα τί ακριβώς πρέπει να κάνω;
Είναι η πρώτη φορά που γράφω στο site, μιας και το ανακάλυψα πριν λίγη ώρα, προσπαθώντας να μάθω σχετικά με τις πανελλήνιες εξετάσεις. Είμαι σχεδόν 39 χρονών, χωρισμένη με 3 αγοράκια. Φανταστείτε πως τελείωσα το σχολείο το 1991!
Δεν έχω δώσει ποτέ πανελλήνιες και δεν έχω ιδέα τι χρειάζεται για τις εξετάσεις. Ο λόγος που θα ήθελα να δώσω είναι επειδή ξαφνικά αποφάσισα να ανοίξω βρεφονηπιακό Σταθμό και θέλω να γνωρίζω παιδαγωγικά. (έχω Bachelor σε Διοίκηση Επιχειρήσεων σε Αμερικάνικο κολλέγιο και τώρα κάνω distance learning MBA).
Θα μπορούσε να με καθοδηγήσει κάποιος ως προς τη κατεύθυνση που πρέπει να ακολουθήσω για το Παιδαγωγικό ποιά είναι τα μαθήματα κ.α
Επίσης, αν ξεκινήσω να διαβάζω από τον Νοέμβριο, (μετά τις εξετάσεις του Marketing που πρέπει να δώσω για το ΜΒΑ), και διαβάζω 5 φορές την εβδομάδα από τις 8:00-16:00 που τα παιδιά μου λείπουν στο σχολείο, θα βγάλω την ύλη? Χρειάζεται υψηλή βαθμολογία?
Σας ευχαριστώ πολύ για την βοήθειά σας!
OChemist
Πολύ δραστήριο μέλος
Balthazor
Πολύ δραστήριο μέλος
nikosxdxd
Διάσημο μέλος
Ναι στην Κομοτηνη παιρνουν απ οτι ξερω με βαθμο πτυχιου.Στην Αθηνα οχι.Σ ευχαριστώ για την απάντησή σου! Για βαθμό πτυχίου αναφέρομαι στη νομικη Κομμοτηνης που ισχύει και φέτος η εισαγωγή αποκλειστικά με το βαθμό. Έχω ακούσει ότι παίρνουν μόνο με 9 και πάνω. Ξέρει κανεις κάτι σχετικό;
patpatpat
Νεοφερμένος
Psycho(Βασίλης)
Δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 309 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- rseven
- Schlimazel
- Nick_nt
- athinoula
- nikolname
- Corfu kitty
- agg1
- quarterlifecrisis
- Τρελας123
- vasoula!
- Hased Babis
- kathleenn
- Ready for next step
- Vasilis125
- Reader
- trifasikodiavasma
- mirara
- charmander
- Natsuko
- J.Cameron
- shuuu
- buffon85
- Antomar3
- VouDou
- ένας τυχαίος
- panagiotis23
- Wonderkid
- AggelikiGr
- Paragontas7000
- Obi-Wan Kenobi
- Leo komm
- Student_21
- Joji
- Nala
- Ryuzaki
- Lifelong Learner
- Robelano
- Marianna.diamanti
- TRAPLE
- BiteTheDust
- Maynard
- V@Per
- phleidhs
- constansn
- Than003
- panosT436
- Magigi
- dioandi2010
- Kate1914
- GeorgePap2003
- Christr22
- Αναστασία197
- bibliofagos
- BatGuin
- Abiogenesis
- Tsos
- Helen06
- RainbowEU
- kiyoshi
- Viktor
- Ilma
- E.Z
- Phil1
- Christinach
- Aggel0sss
- Victwras777
- maril8na
- Enhypen
- Drglitterstar
- PanosApo
- lampgd
- Scandal
- Pars3c
- ilovekpop
- Marios2020
- Νομάρχης
- IcedBreaje
- Ness
- SoyN
- elevag
- estrela
- angies
- Unboxholics
- ggl
- hello1234
- Dionyshs1
- Gogosps
- george777
- Pharmacist01
- nucomer
- flaura
- Giii
- iiTzArismaltor_
- Nemesiis
- Γιώργος μεγ
- nicole1982
- Alessandra Eliza
- MrDna
- Sofos Gerontas
- MarcoReus
- Lion
- Antzie
- arapakos
- Nef22102000
- Giannis_19
- θείτσα σε σύγχυση 😛
- Verikoko17
- spring day
- Praxis
- Queeva
- elenitren
- katharinekag
- Nikos_81
- antonis97
- Billprs
- BillyTheKid
- User2350
- onegreek
- mosha
- Ioanna98
- Philologist
- Aspasia Tsaroyki
- rempelos42
- George.S
- Citylights
- SKG
- Nocommingback
- VFD59
- Arvacon
- Kitana
- QWERTY23
- bruh_234
- Alexecon1991
- korlef
- oups
- ladybookworm
- kost28
- eukleidhs1821
- mysterious1842001@ho
- sophiaa
- Mammy Nun
- adonman
- το κοριτσι του μαη
- alpha.kappa
- augustine
- calliope
- Johanna Mark
- Miranda32
- Alin22
- milianis
- valantis21
- katia.m
- SlimShady
- margik
- Niffler
- Lnnn
- Jessie
- Μαβο
- Anhelika
- georgels
- Gyvenimas
- angeloskar
- Marple
- hirasawayui
- Αντικειμενικός
- jYanniss
- chochoru
- Euge.loukia
- mary13
- Εριφύλη
- Appolon
- Chemwizard
- shadow
- n1ki20
- George9989
- xakounaamatata
- PanMoonlight
- TakSimeon
- Nickt23
- tsiobieman
- pannnos1992
- 1011
- lnesb
- emzou
- Dimitris9
- Ismhnhpapa
- Chrisa
- Soleil
- AlexK9
- Petraland
- mariakanelop
- jims
- Γιώτα Κ.
- misoadeio
- Riaki28
- Κλημεντίνη
- Moblok
- chrysakol
- Georgekk
- anastasia papa
- johnsala
- stefan
- maria20
- Lester34
- Revekka
- Nick0007
- allall1
- clevercat
- Dunedain10
- BioChemical
- elewnora
- marian
- Panagiotis849
- imyrcarn
- snol
- Cortes
- Marifei
- maraki67383
- elenik09
- iminspain
- Jimmy20
- jj!
- giannhs2001
- T C
- fockos
- Magi A
- Backpacker97
- Nikos05
- KikiGr23
- Ggpg
- angelaRet
- stergios191919
- fay-19
- igeorgeoikonomo
- jen_dream
- Darkking
- sofia!
- angelikitaraxia
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.