nikosxdxd
Διάσημο μέλος
Το μετα εχει σημασια.Εξαλλου αμα βλεπεις και κανα ωραιο ονειρο μια χαρα περναει η ωρα.Μπα, αφού δεν καταλαβαίνεις πως περνάει
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
amaliaxd
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Brightside17
Νεοφερμένος
gregory nub
Διάσημο μέλος
Χεχεχεχ, ωραίο όνειροΤο μετα εχει σημασια.Εξαλλου αμα βλεπεις και κανα ωραιο ονειρο μια χαρα περναει η ωρα.
Τεσπα, εγώ για να βλέπω όνειρα πρέπει να κοιμάμαι 10+ ώρες, αλλιώς απλά είμαι σαν ψόφιος
paul95
Δραστήριο μέλος
αδαμαντια52071
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγω καθημερινες κοιμαμαι 12 παρα με 12.
Παρακατω δεν παει με τιποτα ακομα και αν εχω πιει καφε!
Ως ωρας δεν με πειραζει αυτο.Οργανωνω το διαβασμα μου ετσι ωστε να βγαινουν.
Να,μονο που ακουω που και που φιλες μου (κ ειδικα την κολλητη μου) να λεει οτι κοιμαται 3 ή ακομα και πεντε το πρωι!
Μα απο τωρα ρε παιδια?
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος
Τέτοια ποστ βάζετε, να μας μείνουν όσοι δίνουν. Αυτό μας έλειπε.
Στο θέμα μας, είναι σημαντικό να κοιμάστε. Ειδικά όταν έρθει η ώρα να δώσετε, είναι σημαντικό να πάτε φρέσκιοι.
Προσωπικά δεν ξενύχτησα ποτέ μου διαβάζοντας πριν από μια εξέταση, ούτε Σχολείο ούτε Πανεπιστήμιο, γιατί πολύ απλά δεν λειτουργώ χωρίς ύπνο. Και ποτέ δεν το μετάνοιωσα, μια χαρά αποτελέσματα έφερε.
Γι' αυτό, να κοιμάστε ΚΑΛΑ.
σοφία...
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nikos Sitys
Πολύ δραστήριο μέλος
Γεια σας παιδιά!!δίνω πανελλαδικές φέτος κ όπως είναι λογικό έχω αρχίσει ξανά το διάβασμα μετά το φροντιστήριο..το θέμα μ εμένα είναι o ύπνος...τώρα που είναι καλοκαίρι διαβάζω από το μεσημέρι μέχρι τις 1-2 το βράδυ επειδή είναι καλύτερα από θέμα ζέστης αφού τρως την ζέστη λίγες ώρες το μεσημέρι κ μετά είναι ωραία..Τεσπα λοιπόν το θέμα είναι ότι κοιμάμαι αργά αργά κ ξυπνάω αργά...κ προς το παρόν δεν με πειράζει αφού καλοκαίρι είναι κ δεν έχω τπτ άλλο να κάνω από το να διαβάζω..ωστόσο αγχώνομαι για τον χειμώνα..αν κοιμάμαι τόσο αργά έστω 1 τότε θα νυστάζω οπότε σκέφτομαι να κοιμάμαι κανένα μισαωρο η μία ωρίτσα( σε ειδικές περιπτώσεις 1)για να ξεκουράζομαι..αλλά δεν ξέρω αν είναι σωστό κ αν θα προλαβαίνω....εσείς τι λέτε να κάνω???
Δες τις πρωτες μερες , πως θα πηγαινει με το προγραμμα του σχολειου σου.Οταν γυρνας απο το σχολειο και εχεις λιγο ελευθερο χρονο το μεσημερι , κοιμησου καμια ωρα και ξεκινα διαβασμα η πηγαινε φροντιστηριο.Εγω παντως ειχα κανει το προγραμμα μου ιδανικο ετσι ωστε να τελειωνω το διαβασμα 11 η ωρα να μπαινω 1 ωρα στον υπολογιστη και να κοιμαμαι μετα και ξανα αμανε το ιδιο παλι.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cha0s
Περιβόητο μέλος
τώρα που είναι καλοκαίρι διαβάζω από το μεσημέρι μέχρι τις 1-2 το βράδυ
Και αν μέχρι τον Μάιο του 2014 αντέξεις, εμένα να με φτύσεις. Θα κουραστείς αν αρχίσεις απο τώρα το «σκληρό» διάβασμα. Διάβαζε κανονικά το μεσημέρι και το βράδυ βγες για ένα καφέ ή μια βόλτα.
..Τεσπα λοιπόν το θέμα είναι ότι κοιμάμαι αργά αργά κ ξυπνάω αργά...κ προς το παρόν δεν με πειράζει αφού καλοκαίρι είναι κ δεν έχω τπτ άλλο να κάνω από το να διαβάζω
Σου βρήκα κάτι άλλο. Παραλία, ύπνος, βόλτα!
ωστόσο αγχώνομαι για τον χειμώνα..αν κοιμάμαι τόσο αργά έστω 1 τότε θα νυστάζω οπότε σκέφτομαι να κοιμάμαι κανένα μισαωρο η
μία ωρίτσα( σε ειδικές περιπτώσεις 1)για να ξεκουράζομαι..αλλά δεν ξέρω αν είναι σωστό κ αν θα προλαβαίνω....εσείς τι λέτε να κάνω???
Για κάτσε γιατί εδώ έχει ζουμί η υπόθεση. 1-3 ώρες τη μέρα θα κοιμάσαι επι 9 μήνες;
Δοκίμασε το, αν γράψεις πάνω απο 9000 εμένα να με ...
BILL KEXA
Νεοφερμένος
σοφία...
Νεοφερμένος
Μα ρε σι δεν βγαίνει το πρόγραμμα...είναι πολλά κ θέλουν δουλειά...είναι 7 μαθήματα κ πρέπει να δουλέψω σκληρά για να γράψω πάνω από 18.000 γτ θέλω να περάσω εμπ πολιτικός μηχανικός η εναλλακτικά χρηματοοικονομικά...το επίπεδο έχει ανέβει πολύ σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια κ πλέον περνάνε μόνο οι πολύ καλοί σε αυτές τις σχολές...εε και δεν ξέρω τι άλλο να κάνω προκειμένου να πετύχω αυτό που θέλω...Και αν μέχρι τον Μάιο του 2014 αντέξεις, εμένα να με φτύσεις. Θα κουραστείς αν αρχίσεις απο τώρα το «σκληρό» διάβασμα. Διάβαζε κανονικά το μεσημέρι και το βράδυ βγες για ένα καφέ ή μια βόλτα.
Σου βρήκα κάτι άλλο. Παραλία, ύπνος, βόλτα!
Για κάτσε γιατί εδώ έχει ζουμί η υπόθεση. 1-3 ώρες τη μέρα θα κοιμάσαι επι 9 μήνες;
Δοκίμασε το, αν γράψεις πάνω απο 9000 εμένα να με ...
_catalonia_
Δραστήριο μέλος
Πάντως δεν πρόκειται να έχεις επιτυχία αν τις ώρες του ύπνου τις αντικαταστήσεις με διάβασμα και αυτό γιατί μέχρι τα χριστούγεννα θα κουραστείς και δεν θα έχεις αντοχές για μετά. Είναι πολύ σημαντικό να ξεκουράζεσαι και πολλές φορές το να διαβάζεις συνεχόμενα για αρκετές ώρες δεν βοηθάει. Γι'αυτό προσπάθησε να κοιμάσαι λίγο το μεσημέρι εφόσον διαβάζεις μέχρι αργά το βράδυ. Και ,επίσης, βοηθάει πολύ το να είσαι συγκεντρωμένη την ώρα που διαβάζεις για να τα κατανοείς κ καλύτερα.Μα ρε σι δεν βγαίνει το πρόγραμμα...είναι πολλά κ θέλουν δουλειά...είναι 7 μαθήματα κ πρέπει να δουλέψω σκληρά για να γράψω πάνω από 18.000 γτ θέλω να περάσω εμπ πολιτικός μηχανικός η εναλλακτικά χρηματοοικονομικά...το επίπεδο έχει ανέβει πολύ σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια κ πλέον περνάνε μόνο οι πολύ καλοί σε αυτές τις σχολές...εε και δεν ξέρω τι άλλο να κάνω προκειμένου να πετύχω αυτό που θέλω...
Btw καλή επιτυχία και όχι υπερβολές με το διάβασμα!
cha0s
Περιβόητο μέλος
Μα ρε σι δεν βγαίνει το πρόγραμμα...είναι πολλά κ θέλουν δουλειά...είναι 7 μαθήματα κ πρέπει να δουλέψω σκληρά για να γράψω πάνω από 18.000 γτ θέλω να περάσω εμπ πολιτικός μηχανικός η εναλλακτικά χρηματοοικονομικά...το επίπεδο έχει ανέβει πολύ σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια κ πλέον περνάνε μόνο οι πολύ καλοί σε αυτές τις σχολές...εε και δεν ξέρω τι άλλο να κάνω προκειμένου να πετύχω αυτό που θέλω...
Δεν βγαίνει το πρόγραμμα; Θα κοιμάσαι 1 ώρα τη μέρα για 9 μήνες και θα πας να δώσεις;
Και άλλοι έγραψαν 18+, αλλά είχαν ενα νορμάλ πρόγραμμα. Θα το διαπιστώσεις και μόνη σου, όταν θα πας να πιάσεις βιβλίο και θα κοιμάσαι πάνω του, όταν στο σχολείο θα πηγαίνεις σαν βαμπίρ ξενυχτισμένο. Το κυριότερο είναι οτι δε θα λειτουργεί σωστά το μυαλό σου.
Οταν κοιμάσαι, ο εγκέφαλος ξεκουράζεται και αφομοιώνει αυτά που έχεις μάθει. 6 ώρες τη μέρα αν κοιμάσαι είναι τέλεια.
Διονύσης13
Τιμώμενο Μέλος
Nadiawow
Εκκολαπτόμενο μέλος
Διονύσης13
Τιμώμενο Μέλος
Dogie
Πολύ δραστήριο μέλος
Όσες φορές προσπάθησα να αλλάξω το πρόγραμμα του ύπνου μου και να κοιμηθώ πολύ λιγότερο την επόμενη μέρα ήμουν σαν ζόμπι...
Θα το δείτε και εσείς αυτό...
NatashaLP
Νεοφερμένος
Γενικα,ο υπνος την περιοδο των πανελληνιων ειναι πολυ σημαντικος.Μην τυχον τον αποδιωχνεις ή τον χανεις επειδη σκεφτεσαι χαζομαρες (πιθανη αποτυχια κτλ κτλ).Χαλαρα και ηρεμα!!
Muxu Su
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.