Ότι και καλά, αυτό που κάνουν στην Γ' λυκείου είναι προγραμματισμός και αν δεν το κάνουν, θα έχουν έλλειμμα όταν πάνε στο Πανεπιστήμιο...Από τη στιγμή που οι περισσότερες σχολές σου ανήκουν στο 4ο πεδίο και είναι πολυτεχνείο, στη θέση σου θα πήγαινα τεχνολογική και όχι λόγω ΑΟΔΕ ή ευκολίας.
Και ξέρεις γιατί;
Έστω ότι μένεις θετική κατεύθυνση ωραία; ωραία. Δίνεις πανελλήνιες. Βγάζεις πολλά μόρια και μπαίνεις πολυτεχνείο μιας και εκεί φαίνεται ότι τείνεις. Στον 1ο, 2ο χρόνο θα θες να φύγεις. Και ξέρεις γιατί; Γιατί τα μισά και μαθήματα στηρίζονται στον προγραμματισμό κυρίως στους ΗΜΜΥ συμβαίνει αυτό.
Εγώ χωρίς πολλά πολλά θα σου πω το εξής. Καταστάλαξε στη σχολή που θες περισσότερο και με βαση τι θα σε βοηθήσει στις σπουδές σου και όχι απλά να βγάλεις το 20 διάλεξε και κατεύθυνση.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moxa15
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μπα δεν ισχύει. Να είσαι σίγουρη ότι τους ξεκινούν από την αρχή και τους δίνουν αρκετά βοηθήματα για να μάθουν τα βασικά πριν προχωρήσουν.τουλάχιστον ΄όταν θα πάνε στο πανεπιστήμιο θα ξέρουν τι θα πει αλγόριθμος.Και θεωρητικά θα ξέρουν τι παίζει...γιατί το μόνο πρόβλημα του ΑΕΠΠ στο σχολείο είναι ότι γίνεται θεωρητικά.Δεν σημαίνει ότι δεν παίρνεις κατι.
Εγώ από θετική ήμουν και παρακολούθησα απρόσκοπτα προγραμματισμό, όπως και τα παιδιά της τεχνολογικής παρακολούθησαν απρόσκοπτα χημεία.
Φυσικό ΕΚΠΑ εδώ και ήμουν από θετική.δεν ξέρω τι ισχύει στις σχολές σας αλλά στο φυσικό του ΑΠΘ που τυγχάνει να έχω προσωπική εμπειρία δεν ισχύει κάτι τέτοιο.
Αφού έμαθα εγώ προγραμματισμό που δεν με ενδιέφερε και ιδιαίτερα, τότε μπορεί να μάθει και ο άλλος στο ΗΜΜΥ που θα τον ενδιαφέρει κιόλας.
Drama Prinzessin
Περιβόητο μέλος
Κάνει τον κύκλο έτσι..
Dark_kronos
Επιφανές μέλος
iEmma
Νεοφερμένος
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
Και εγώ ακριβώς το ίδιο έκανα, αφού σ αρέσουν η βιολογία και η χημεία εγώ λέω να πας θετική Δεν χρειάζεται κάτι άλλο...ειδικά αν δεν σε ενδιαφέρουν και τα μαθήματα της τεχνολογικήςειμαι θετικη αλλα δεν ενδιαφερομαι για τις ιατρικες σχολες. Μ'αρεσει ομως η βιολογια και η χημεια και θα ηθελα να ασχοληθω με αυτα στο μελλον. Το θεμα ειναι οτι δεν μου αρεσει η τεχνολογικη και γιαυτο σκεφτομαι να συνεχισω θετικη. Πολλοι μου λενε οτι ειναι αρκετα δυσκολα και οτι αν δεν εχω στοχο να γινω γιατρος θα φαω το κεφαλι μου τζαμπα... πιστευετε οτι οντως κανω βλακεια??
iEmma
Νεοφερμένος
ακριβως αυτο σκεφτομαι και εγω:ρ αλλα απτην αλλη η βιολογια και η χημεια εχουν προοπτικες μονο στο εξωτερικο απ'οσο ξερω...ετσι δεν ειναι? εννοω αν θελει καποιος να γινει κατι περα απο καθηγητης πανεπιστημιου πρεπει να δουλεψει εξω και εγω θελω να παραμεινω στην ελλαδα. ποιες ειναι οι επιλογες μου?Και εγώ ακριβώς το ίδιο έκανα, αφού σ αρέσουν η βιολογία και η χημεία εγώ λέω να πας θετική Δεν χρειάζεται κάτι άλλο...ειδικά αν δεν σε ενδιαφέρουν και τα μαθήματα της τεχνολογικής
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
ε περίμενε, πρέπει να σκεφτείς πιο συγκεκριμένα σχολές. ψάξε και για τα ανάλογα θέματα, σίγουρα θα βρεις απαντήσειςακριβως αυτο σκεφτομαι και εγω:ρ αλλα απτην αλλη η βιολογια και η χημεια εχουν προοπτικες μονο στο εξωτερικο απ'οσο ξερω...ετσι δεν ειναι? εννοω αν θελει καποιος να γινει κατι περα απο καθηγητης πανεπιστημιου πρεπει να δουλεψει εξω και εγω θελω να παραμεινω στην ελλαδα. ποιες ειναι οι επιλογες μου?
εγώ πάντως δεν το μετάνιωσα που πήγα θετική, οκ ζορίστηκα με βιολογία κυρίως(και χημεία) αλλά τα προτιμούσα σαν μαθήματα..ναι φαίνεται και από τη σχολή μου
Dhmh
Πολύ δραστήριο μέλος
κι εγω ακριβως το ιδιο με εσενα αρχιτεκτονικη θελω αλλα ειμαι θετικηειμαι θετικη αλλα δεν ενδιαφερομαι για τις ιατρικες σχολες. Μ'αρεσει ομως η βιολογια και η χημεια και θα ηθελα να ασχοληθω με αυτα στο μελλον. Το θεμα ειναι οτι δεν μου αρεσει η τεχνολογικη και γιαυτο σκεφτομαι να συνεχισω θετικη. Πολλοι μου λενε οτι ειναι αρκετα δυσκολα και οτι αν δεν εχω στοχο να γινω γιατρος θα φαω το κεφαλι μου τζαμπα... πιστευετε οτι οντως κανω βλακεια??
iEmma
Νεοφερμένος
ναι το εχω ψαξει και για εδω και για εξωτερικο για το erasmus κυριως εσυ στη σχολη σου τι ακριβως κανετε? ποιες προοπτικες καριερας υπαρχουν απο εκει ας πουμε?ε περίμενε, πρέπει να σκεφτείς πιο συγκεκριμένα σχολές. ψάξε και για τα ανάλογα θέματα, σίγουρα θα βρεις απαντήσεις
εγώ πάντως δεν το μετάνιωσα που πήγα θετική, οκ ζορίστηκα με βιολογία κυρίως(και χημεία) αλλά τα προτιμούσα σαν μαθήματα..ναι φαίνεται και από τη σχολή μου
χαχα και εγω αρχιτεκτονικη ήθελα αρχικα αλλα πηγα θετικη και τωρα δε θελω πλεον γτ με κερδισε η βιολογια δεν αντεχω το ΑΟΘ και τις εφαρμογες υπολογιστων! Σοβαρακι εγω ακριβως το ιδιο με εσενα αρχιτεκτονικη θελω αλλα ειμαι θετικη
Dhmh
Πολύ δραστήριο μέλος
ΑΟΔΕ εννοεις, οχι ΑΟΘναι το εχω ψαξει και για εδω και για εξωτερικο για το erasmus κυριως εσυ στη σχολη σου τι ακριβως κανετε? ποιες προοπτικες καριερας υπαρχουν απο εκει ας πουμε?
χαχα και εγω αρχιτεκτονικη ήθελα αρχικα αλλα πηγα θετικη και τωρα δε θελω πλεον γτ με κερδισε η βιολογια δεν αντεχω το ΑΟΘ και τις εφαρμογες υπολογιστων! Σοβαρα
κι εγω για αυτο τον λογο πηγα θετικη! δεν εχουμε τεχνολογικη 1
JKaradakov
Τιμώμενο Μέλος
ειμαι θετικη αλλα δεν ενδιαφερομαι για τις ιατρικες σχολες. Μ'αρεσει ομως η βιολογια και η χημεια και θα ηθελα να ασχοληθω με αυτα στο μελλον. Το θεμα ειναι οτι δεν μου αρεσει η τεχνολογικη και γιαυτο σκεφτομαι να συνεχισω θετικη. Πολλοι μου λενε οτι ειναι αρκετα δυσκολα και οτι αν δεν εχω στοχο να γινω γιατρος θα φαω το κεφαλι μου τζαμπα... πιστευετε οτι οντως κανω βλακεια??
Εάν σου αρέσουν τότε καλά κάνεις και ακουλοθείς θετική. Η θετική δεν είναι μόνο για τις Ιατρικές δλδ αμάν αυτά τα στερεότυπα.
Greysanatomy
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
angelofdeath
Νεοφερμένος
Ειμαι μαθητρια της Γ' Λυκειου και παω θετικη κατευθυνση. Παρολα αυτα, σκεφτομαι να αλλαξω κατευθυνση τον Σεπτεμβριο και να παω τεχνολογικη, μιας και ακουω συνεχεια οτι οποιος δεν θελει Ιατρικη ειναι καλυτερο να παει τεχνολογικη αφου η θετικη θεωρειτε πιο δυσκολη. Ομως, υπαρχει το προβλημα του μαθηματος ΑΕΠΠ. Ο προγραμματισμος, γενικα, ειναι ενα μαθημα ευκολονοητο που αμα εισαι καλος μαθητης το καταλαβαινεις ή πρεπει και να το "εχεις"? Και επισεις, αξιζει να μεινω θετικη ή θα ηταν καλυτερο να παω τεχνολογικη?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ξαροπ
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
blonde_angel
Εκκολαπτόμενο μέλος
έχουν όμως στο μυαλό τους γενικότερα τις ιατρικές σχολές.Εγώ όχι
Και εγώ τεχνολογική κατεύθυνση είμαι και ενδιαφέρομαι για παραϊατρικά επαγγέλματα (3 πεδίο). Πόσα μόρια χρειάζεσαι στο περίπου για να μπεις στη σχολή που σε ενδιαφέρει;
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.