~Lös~
Πολύ δραστήριο μέλος
σωστός,μα..σε 4 χρόνια που θα αποφοιτήσεις δε μπορείς να έχεις ιδέα για το τι έπεται με τα επαγγέλματα..απλως θελω να ειμαι σιγουρος γι'αυτο που παω να κανω...εξαλλου απο αυτο που θα διαλεξω θα εξαρτηθει η μιση μου ζωη... κι εφοσον ζουμε και σε εποχη κρισης πρεπει να βλεπουμε τα πραγματα πιο ρεαλιστικα και να μην κοιταμε μονο ο,τι μας αρεσει αλλα και ο,τι μπορει να μας παει πιο περα...γι'αυτο και θελω να ειμαι σιγουρος πως με το πτυχιο του παιδαγωγου μππορω να κανω κι αλλα πραγματα εκτος απο διορισμο στο δημοσιο!
όσες διεξόδους κι αν βρεις από ένα επάγγελμα,θα είσαι δυστυχισμένος αν δεν το αγαπάς και δε σ'ενδιαφέρει έστω και λίγο..μην αγχώνεσαι υπερβολικά,ήρεμα
σε βλέπω σ'αναμμένα κάρβουνα και θα στο λέω συνεχώς
καταλαβαίνω πως πρέπει να παραδώσεις μηχανογραφικο σύντομα και ο χρόνος που σου έμεινε λειτουργεί κάπως πιεστικά πάνω σου μιας κι είναι λίγος,αλλά άσε λίγο το μυαλό ελεύθερο!όλα αυτά περί αποκατάστασης είναι ΠΑΡΟΝΤΙΚΑ και δεν ξέρει ΚΑΝΕΙΣ πώς θα μεταβληθούν σε συντομο ή περισσότερο χρονικό διάστημα!...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
νικος ρεθυμνο
Διάσημο μέλος
Αφου αυτο σε ευχαριστει,αυτο θα σπουδασεις.Για τα παιδαγωγικα ακουγεται πτωση λογω χαμηλης ζητησης.Αλλα αυτο μην σε επηρεαζει.Δηλωσε και αλλες πολεις,αμα γινεται.Συγχαρητηρια για την επιδοση σου!παιδια και εγω στα παιδαγωγικα τεινω παρολο που λεγονται τοσα και τοσα οτι σταματουν οι διορισμοι αλλα ειναι η μονη σχολη που θα μπορουσα με ευχαριστηση να σπουδασω..ετσι νομιζω..βεβαια με τα 16.700 περιπου εχω απογοητευτει για το αν περναω γιατι οι θεωρητικοι εγραψαν πολυ πολυ καλα και λενε για ανοδο βασεων. εγω ηθελα αθηνα, πατρα κυριως....σκεφτομαι τι ν κανω..
Queen of Hearts
Δραστήριο μέλος
νικος ρεθυμνο
Διάσημο μέλος
nick σε ευχαριστω πολυ. να φανταστεις μονη μου διαβασα, δεν πηγα φροντιστηριο . ισως για αυτο εβγαλα και τοσο. ελπιζω να πεσει λιγο η πατρα μηπως το πιασω αλλιως μας βλεπω συμφοιτητες. αλλα αρχιζω και δουλεια εδω στην αθηνα απο σεπτεμβριο για καλυψη εξοδων και ετσι δεν με πολυβολευει η επαρχια. θα δειξει. αν τωρα χασω και το βολο- ρεθυμνο..με βλεπω ροδο. ακομα το μηχανογραφικο δεν το αγγιζω παντως.με φοβιζει !!!!γκρρρρ
Χμμ...μαλιστα.Περσι το πτδε Ρεθυμνου ειχε 16249,τι στο καλο να ανεβει τοσο,ωστε να το χασεις;Αλλα και κοντα στη βαση της Πατρας εισαι.Απλα δηλωσε τις πολεις με βαση του τι σε βολευει καλυτερα.
~Lös~
Πολύ δραστήριο μέλος
christina123
Δραστήριο μέλος
αλλοι λενε θα μεινουν σταθερα ή θα εχουν πολυ μικρη πτωση.τι χαλιέστε αν είστε 200-300 μόρια κάτω;μέχρι και 1000 μόρια αναμένεται να πέσουν τα παιδαγωγικά κυρίως των επαρχιών φέτος!
μεχρι και οτι θα ανεβουν γυρω στα 100 μορια ακουσα...
annouskagia
Εκκολαπτόμενο μέλος
christina123
Δραστήριο μέλος
εγω παιζω αναμεσα σε ρεθυμνο και ροδο.και γιαννενα εχω λιιίίίίίγες πιθανοτητες.εγω θα ειμαι απο σεπτεμβρη κατα 99,9999999 % παιδαγωγικο ιωαννινων
ποσο εβγαλες;
annouskagia
Εκκολαπτόμενο μέλος
εγω παιζω αναμεσα σε ρεθυμνο και ροδο.και γιαννενα εχω λιιίίίίίγες πιθανοτητες.
ποσο εβγαλες;
17870..ελπιζω να μου βγει σε καλο η επιλογη μου κ να μην το μετανιωσω..αν και με πειραζει που παρατησα την ψυχολογια
~Lös~
Πολύ δραστήριο μέλος
ποια πόλη έβαλες πρώτη;17870..ελπιζω να μου βγει σε καλο η επιλογη μου κ να μην το μετανιωσω..αν και με πειραζει που παρατησα την ψυχολογια
Mπούρδες,στα τάρταρα αναμένεται να πάνε φέτος,πόσο μάλλον των επαρχιών...εκεί που ήταν παλιά θα πάνε λογικά οι βάσεις (μέχρι και 14 ακούγεται)αλλοι λενε θα μεινουν σταθερα ή θα εχουν πολυ μικρη πτωση.
μεχρι και οτι θα ανεβουν γυρω στα 100 μορια ακουσα...
evi07larissa
Πολύ δραστήριο μέλος
annouskagia
Εκκολαπτόμενο μέλος
γιαννενα γτ εχω σπιτι να μεινω εκει...αν το μετανιωσω του χρονου μπορω να κανω 10% να παω ψυχολογια????ποια πόλη έβαλες πρώτη;
christina123
Δραστήριο μέλος
Queen of Hearts
Δραστήριο μέλος
^natasa666^
Εκκολαπτόμενο μέλος
δηλαδη εγω με 17.920 πιανω το παιδαγωγικο θεσσαλονικης ε?? αν δεν πιασω πρωτα την αγγλικη φιλολογια απθ που ειναι λιγο δυσκολο
πιστευω πως περνας ανετα παιδαγωγικο θεσσαλονικης
απο τα παιδαγωγικα του βολου,ιωαννινων και αλεξαντρουπολης ποιο προτιματε;(θεσσαλονικης που θελω δεν το πιανω)
pit14
Εκκολαπτόμενο μέλος
panagiotis_stav
Νεοφερμένος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 235 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- nikolname
- tomftw
- Τρελας123
- Konstantina Alexiou
- Jamie
- Corfu kitty
- patatosalata22
- Fikos
- ScarletFox
- Eleni123-
- shuuu
- dioandi2010
- Joji
- BatGuin
- Viktor
- tonia3011
- katerinavld
- Coconut201
- carnage
- E.Z
- Hased Babis
- Natsuko
- Alessandra Eliza
- AggelikiGr
- nicole1982
- XRY
- Kate1914
- Φινεύς
- constansn
- sofia07
- Sotiris.Y
- justvibingmeow
- Paragontas7000
- Schlimazel
- Ryuzaki
- Scandal
- Drglitterstar
- ένας τυχαίος
- charmander
- EllieKal
- Wonderkid
- blissele
- ρενακι 13
- hirasawayui
- Μαρια39
- Memetchi
- NeosUser2023
- P.Dam.
- Alexecon1991
- suaimhneas
- V@Per
- thecrazycretan
- Liberta_
- Claire05
- Teogab
- Maynard
- buffon85
- ioanna.k.3333
- kyriakos2005
- Kzaro
- guest24440
- jim2015
- nikol13
- angies
- UserGr2023
- Panagiotis849
- eukleidhs1821
- Νικολινα
- thenutritionist
- AnnaRd
- nilolo
- Kostas_Athens
- Μαριαννα20
- kiyoshi
- SoyN
- Nala
- Abiogenesis
- ivannag
- Than003
- fockos
- aggorf
- ilias_21
- Maria_Xagorari
- Έλενα Παπαμακαριου
- nearos
- Kitana
- oma06033
- DimitraA.
- Philologist
- Χάρις
- Mariakats
- phoni
- ggl
- tsiobieman
- shadow
- Frantzeska18
- mermaid89
- Aggelikiiii
- manosthegreek
- calliope
- PanMoonlight
- athinoula
- Giii
- Meow
- george777
- GeorgePap2003
- Miranda32
- oups
- kleoniki05
- redarrow
- uparxhgoss
- Barka
- Mary_03
- !oanna95
- Nikoletta-
- Magigi
- Carpe_Diem
- marakiloveee
- Henry_123
- katp
- dim6
- pinelopikaxrila20@gm
- maria20
- Nikoleta_Giann
- sophiaa
- Mammy Nun
- korlef
- Tommy_civil
- xakounaamatata
- Alin22
- Ody24
- alpha.kappa
- vasilis123321
- Ksenia. Ksenia77
- Stel67
- Mukumbura
- Appolon
- penelopenick
- Fortino
- Nikos05
- Clary
- Libertus
- Nick2325
- Eri0611
- n1ki20
- Jimmy20
- Theodora03
- NEKTARIOS11
- tfghp
- Athina2003
- imyrcarn
- Jocaste
- Dunedain
- Anna10
- Xristosdimitra
- SlimShady
- Ria99
- Mendem
- stefan
- Marifei
- lnesb
- KaterinaL
- Dimitris9
- An_uknown_world
- Monster Hunter
- panosveki
- Κλημεντίνη
- lelos2003
- Αναστασία197
- Johnman97
- sasou
- kostas2003
- maraki67383
- Mariliaaa
- eri548
- Olympiacos
- Haraa11
- Annabelle.
- uni77
- dimitra12
- sofia!
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.