thanous18
Περιβόητο μέλος
Μπορω να παω κατευθειαν για διπλωμα αλλα αυτο απαιτει και πολυ περισσοτερο διαβασμα το οποιο τωρα δεν ειμαι διατεθειμενος να κανω αλλα και απαιτει και καποια ωριμοτητα(την οποια δεν ξερω αν εχω).Λοιπον το προγραμμα του πτυχιου μουΧαχαχαχαχα
Και ανεφερες του δυο οργανοπαιχτες, Liszt και Paganini, που θεωρουνταν οι καλυτεροι στο πιανο και στο βιολι αντιστοιχα.
Τι κομματια θα δωσεις για πτυχιο?
Δεν μπορεις να πας κατευθειαν για διπλωμα?
1.Απο κλασικο Mozart Fantasia no.4(σε ντο-)
2.Απο σονατα Beethoven πρωτο βιβλιο τη 10.(σε σολ+)
3.Απο ρομαντικο Chopin nocturne απο τα τελευταια(σε μι-)
4.Σπουδη Chopin op.10 no.9(σε φα-)
5.Σπουδη Moscheles τη 14(σε σολ-)
6.Κονσερτο Beethoven no.2(σε σι υφεση+) το πρωτο μερος
7.Απο Bach prelude and fugue in si bemol+(απο πρωτο βιβλιο)
8.Απο συγχρονο ενα κομματι του Sibelius.
νομιζω οτι ολα αυτα ειναι
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nikos_92
Νεοφερμένος
Χμμμ...Μπορω να παω κατευθειαν για διπλωμα αλλα αυτο απαιτει και πολυ περισσοτερο διαβασμα το οποιο τωρα δεν ειμαι διατεθειμενος να κανω αλλα και απαιτει και καποια ωριμοτητα(την οποια δεν ξερω αν εχω).Λοιπον το προγραμμα του πτυχιου μου
1.Απο κλασικο Mozart Fantasia no.4(σε ντο-)
2.Απο σονατα Beethoven πρωτο βιβλιο τη 10.(σε σολ+)
3.Απο ρομαντικο Chopin nocturne απο τα τελευταια(σε μι-)
4.Σπουδη Chopin op.10 no.9(σε φα-)
5.Σπουδη Moscheles τη 14(σε σολ-)
6.Κονσερτο Beethoven no.2(σε σι υφεση+) το πρωτο μερος
7.Απο Bach prelude and fugue in si bemol+(απο πρωτο βιβλιο)
8.Απο συγχρονο ενα κομματι του Sibelius.
νομιζω οτι ολα αυτα ειναι
Σε ρωτησα γιατι πιθανον να δωσω κατευθειαν για διπλωμα αφου μου ειπαν οτι μπορω.......Απλα, αμα δωσεις και για πτυχιο, θα εχεις μια εμπειρια για τετοιες εξετασεις.......
Τα 2 απο αυτα που ανεφερες:
"2.Απο σονατα Beethoven πρωτο βιβλιο τη 10.(σε σολ+)
3.Απο ρομαντικο Chopin nocturne απο τα τελευταια(σε μι-)"
τα εχω παιξει σε εξετασεις για 1η ανωτερα και συναυλια αντιστοιχα...
πολυ ωραιο το νυχτερινο,επισης μαζι με αυτο επαιξα και το νυχτερινο που ειναι σε ντο# ελλασονα(αυτο που παιζει στην ταινια "Ο Πιανιστας" )...εξισου ωραιο
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
thanous18
Περιβόητο μέλος
ετσι ειναι επιλεγεις και απο τη υλη της ανωτερας.Δεν ειναι αναγκη να ειναι εντελως διαφορετικαΧμμμ...
Σε ρωτησα γιατι πιθανον να δωσω κατευθειαν για διπλωμα αφου μου ειπαν οτι μπορω.......Απλα, αμα δωσεις και για πτυχιο, θα εχεις μια εμπειρια για τετοιες εξετασεις.......
Τα 2 απο αυτα που ανεφερες:
"2.Απο σονατα Beethoven πρωτο βιβλιο τη 10.(σε σολ+)
3.Απο ρομαντικο Chopin nocturne απο τα τελευταια(σε μι-)"
τα εχω παιξει σε εξετασεις για 1η ανωτερα και συναυλια αντιστοιχα...
πολυ ωραιο το νυχτερινο,επισης μαζι με αυτο επαιξα και το νυχτερινο που ειναι σε ντο# ελλασονα(αυτο που παιζει στην ταινια "Ο Πιανιστας" )...εξισου ωραιο
πολυ ωραιο το νυχτερινο σε ντο#- το ειχα παιξει παλιοτερα!!
Doreta
Νεοφερμένος
Anarki
Διάσημο μέλος
Τρέμε Ian Anderson.
myrto.s
Πολύ δραστήριο μέλος
δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλα παίζω 6 χρόνια και δεν μπορώ ούτε στα ονειρά μου να παίξω οπως το ίαν...Εγώ ξεκίνησα φλάουτο χτες :zilia:
Τρέμε Ian Anderson.
η προσπάθεια μετράει.... αντε, καλή αρχή
Anarki
Διάσημο μέλος
thx
myrto.s
Πολύ δραστήριο μέλος
αποφάσισα να νοικιάσω σαξόφωνο και να μάθω μόνη μου αλλα δεν ξέρω τι σαξόφωνο να πάρω. Μήπως ξέρει κάποιος που παίζει να μου πει ποιο είναι πιο εύκολο?
Anarki
Διάσημο μέλος
Alessandra
Διάσημο μέλος
myrto.s
Πολύ δραστήριο μέλος
Κοιτα, κι εγώ δεν πολυξέρω. Το δικό μου το πήρα απο ενα μαγαζακι που βρηκα τυχαια. Ηταν καινούριο αλλα παλιο μοντέλο και το πήρα με 300 λύρες, δηλ κάπου 500 ευρω. Νομίζω με 400-500 ευρώ θα είσαι εντάξι...Α, έχεις καμία πρόταση για φλάουτο; Πρέπει να αγοράσω ένα, προς το παρόν μου δάνεισε η καθηγήτρια ένα σάπιο δικό της που της είχε ξεμείνει, αλλά δεν είναι και πολύ σόι.
Mr Positive
Δραστήριο μέλος
ioanna1993
Εκκολαπτόμενο μέλος
poppy91
Νεοφερμένος
Nikos_92
Νεοφερμένος
πιανο για 7 χρονια.... μαζι φυσικα με θεωρια κ εφτασα μεχρι 2ο ετος αρμονιας...αλλα σ'αυτο δεν ημουν πολυ καλη και λιγο πριν το πτυχιο το σταματησα βεβαια ακομα παιζω πολλα κομματια...το πιανο βοηθαει πολυ να χαλαρωνω......
Κριμα να μην παρεις το πτυχιο αρμονιας. Εχω ακουσει οτι ειναι πιο δυσκολο απο το ειδικο εξεταζομενο μαθημα στις πανελλαδικες για μουσικολογια(παρεπιπτοντως τωρα αρχιζω προετοιμασια για μουσικολογια ). Σου ανοιγει μετα πολλους δρομους, για κατι που θες να ακολουθησεις(αμα ασχολεισαι με μουσικη).
poppy91
Νεοφερμένος
μ'αρεσει η μουσικη γενικα να ασχολουμαι να τραγουδω κτλ αλλα δεν ημουν καλη στην αρμονια μονο diktet και σολφεζ....ασε θα εμενα σιγουραειμαι ανεπιδεκτη καλη επιτυχια σου ευχομαι στη μουσικολογια!!!!Κριμα να μην παρεις το πτυχιο αρμονιας. Εχω ακουσει οτι ειναι πιο δυσκολο απο το ειδικο εξεταζομενο μαθημα στις πανελλαδικες για μουσικολογια(παρεπιπτοντως τωρα αρχιζω προετοιμασια για μουσικολογια ). Σου ανοιγει μετα πολλους δρομους, για κατι που θες να ακολουθησεις(αμα ασχολεισαι με μουσικη).
Nikos_92
Νεοφερμένος
Ευχαριστω!!μ'αρεσει η μουσικη γενικα να ασχολουμαι να τραγουδω κτλ αλλα δεν ημουν καλη στην αρμονια μονο diktet και σολφεζ....ασε θα εμενα σιγουραειμαι ανεπιδεκτη καλη επιτυχια σου ευχομαι στη μουσικολογια!!!!
thanous18
Περιβόητο μέλος
πραγματι τα θεματα ειναι αρκετα τσιμπιμενα...το φετινο απεκλεισε πολλους υποψηφιους και οι βασεις στις μουσικες πανεπιστημιακες σχολες επεσαν παρα πολυ .Μονο η Αθηνα να σκεφτεις επεσε 2000 μορια!!Κριμα να μην παρεις το πτυχιο αρμονιας. Εχω ακουσει οτι ειναι πιο δυσκολο απο το ειδικο εξεταζομενο μαθημα στις πανελλαδικες για μουσικολογια(παρεπιπτοντως τωρα αρχιζω προετοιμασια για μουσικολογια ). Σου ανοιγει μετα πολλους δρομους, για κατι που θες να ακολουθησεις(αμα ασχολεισαι με μουσικη).
Και γω περυσι εκανα προετοιμασια κυριως μονος μου.Με χαλαρωνε παρα πολυ η Αρμονια.... Σου ευχομαι καλη επιτυχια!!!
Nikos_92
Νεοφερμένος
πραγματι τα θεματα ειναι αρκετα τσιμπιμενα...το φετινο απεκλεισε πολλους υποψηφιους και οι βασεις στις μουσικες πανεπιστημιακες σχολες επεσαν παρα πολυ .Μονο η Αθηνα να σκεφτεις επεσε 2000 μορια!!
Και γω περυσι εκανα προετοιμασια κυριως μονος μου.Με χαλαρωνε παρα πολυ η Αρμονια.... Σου ευχομαι καλη επιτυχια!!!
Ευχαριστω!!
pacos
Νεοφερμένος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 144 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Scandal
- UnderGroundGr
- AggelikiGr
- Corfu kitty
- constansn
- BatGuin
- Hased Babis
- Reader
- Bobaros32
- Unboxholics
- chjan
- Hecticism
- ioanna2007
- Mitsaras23
- feni
- Debugging_Demon
- bibliofagos
- MrDna
- VIVA
- eukleidhs1821
- math2arch
- fofo
- Ariana2018
- Christr22
- Sotiris.Y
- Kate1914
- phleidhs
- kan3nas
- Έλενα Παπαμακαριου
- giannhs2001
- Maynard
- Τρελας123
- Joji
- Meow
- Σταμάτης του '05
- Marios2020
- dsmir
- arko
- Obi-Wan Kenobi
- Nick_nt
- GeorgePap2003
- Alessandra Eliza
- nicole1982
- Abiogenesis
- Helen06
- hello1234
- giorgos5002
- thenutritionist
- Αναστασία197
- snowy
- suaimhneas
- Wonderkid
- Nala
- AnnaRd
- Ness
- koukdespoina2004
- Athens2002
- P.Dam.
- iiTzArismaltor_
- karxarini
- mermaid89
- oups
- tsiobieman
- xrisamikol
- Magigi
- JoannaVas
- bruh_234
- Pharmacist01
- spiroskrokidis5@gmai
- Kostas568
- PanosBat
- katia.m
- alpha.kappa
- Drglitterstar
- Deadly_sorrowX
- ggl
- Έμμα
- Panagiotis849
- kiyoshi
- korlef
- User2350
- το κοριτσι του μαη
- Steliosgkougkou
- Philologist
- eirinipap
- New member
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.