Alireza
Τιμώμενο Μέλος
ένας λόγος για να χαίρομαι ακόμα περισσότερο! Αυτό λέει και η καθηγήτρια... Είμαστε πρωτοποριακή τάξη
χαχα άμα σκεφτείς ειδικά ότι και στα κατεύθυνσης είχαμε τεράστια προβλήματα, πόσο μάλλον να μας έφερναν καθηγητή γερμανικών, ναι είστε πρωτοποριακότατη τάξη Αφού τα καταφέρατε
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
χαχα άμα σκεφτείς ειδικά ότι και στα κατεύθυνσης είχαμε τεράστια προβλήματα, πόσο μάλλον να μας έφερναν καθηγητή γερμανικών, ναι είστε πρωτοποριακότατη τάξη Αφού τα καταφέρατε
Κοίτα, ήταν όλο το πακέτο... Ο διευθυντής, η γερμανικών... Μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο ασχολήθηκαν και οι 2... Και εγώ όσο μπόρεσα εννοείται
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SnowLover
Νεοφερμένος
Χημεία
Φυσικη
Αρχαία
ιστορία
Βιολογία
Λογοτεχνία
Γυμναστική
Alireza
Τιμώμενο Μέλος
Κοίτα, ήταν όλο το πακέτο... Ο διευθυντής, η γερμανικών... Μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο ασχολήθηκαν και οι 2... Και εγώ όσο μπόρεσα εννοείται
Ε εννοείται, θα έβαλες κι εσύ το χεράκι σου σε μας θυμάμαι είχαν μαζευτεί με τη δικιά μου 5 δηλώσεις και μας έγραψαν κανονικά
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
Δευτέρα:ρε παιδια την Τριτη εχουμε ενα προγραμμα χαλια...
Χημεία
Φυσικη
Αρχαία
ιστορία
Βιολογία
Λογοτεχνία
Γυμναστική
Θρησκευτικά
Γερμανικά
Μαθηματικά
Αρχαία
Ιστορία
Πολιτική παιδεία
1ο 7ωρο να φανταστω;
SnowLover
Νεοφερμένος
Δευτέρα:
Θρησκευτικά
Γερμανικά
Μαθηματικά
Αρχαία
Ιστορία
Πολιτική παιδεία
1ο 7ωρο να φανταστω;
ολη την περασμένη εβδομάδα 7ωρο κάναμε
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
ολη την περασμένη εβδομάδα 7ωρο κάναμε
εμεις ολη την βδομαδα 5ωρα
SnowLover
Νεοφερμένος
εμεις ολη την βδομαδα 5ωρα
μας εβαλαν στα βαθιά και σημερα τελευταία στιγμη γλιτώσαμε το τεστ στην φυσική
panagiotists13
Πολύ δραστήριο μέλος
Alireza
Τιμώμενο Μέλος
Ρε εμάς δεν μας έδωσαν πρόγραμμα για την επόμενη εβδομάδα!!!Τι να πάρω μαζί μου???
Μια κόλλα χαρτί και στυλό. Τουρίστας 8)
dimpaokara
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μια κόλλα χαρτί και στυλό. Τουρίστας 8)
Εγώ παίρνω και κανένα βιβλίο για ξεκάρφωμα
panagiotists13
Πολύ δραστήριο μέλος
(δεν είμαι party animal,αλλά κάτι μέσα μου μου λέει πως αυτή η γιορτούλα θα είναι αυτό που λέμε <<πιο βαρετή ψοφάς>>)
Metal Hammer
Εκκολαπτόμενο μέλος
panagiotists13
Πολύ δραστήριο μέλος
Ευτυχως σε εμάς δεν έχει πρόβλημα κανένας καθηγητής να λύνουμε ασκήσεις άλλων μαθημάτων.Επίσης κανένας δεν μας βάζει απολύτως τίποτα για το σπίτι.Ούτε καν στην κατεύθυνση,πλην ΑΟΔΕ.Έτσι δεν πάει χαμένος ο χρόνος και μπορώ απερίσκεπτος να λύνω ασκήσεις.Αλλιώς δεν θα προλάβαινα με τίποτα,αν στηριζόμουν μόνο στις ώρες που θα διάβαζα στο σπίτι.
Κι εγώ πέρσι στα αρχαία έκανα γαλλικά (έδινα Γ1) και στις ώρες των γαλλικών στο σχολείο επειδή βαριέμαι έκανα και κάνω ακόμα όλα τα υπόλοιπα μαθήματα!!!Μαθηματικά,φυσική,ιστορία,....ό,τι έχουμε εκείνη τη μέρα
_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος
Ναι ρε γκαμώτη,μεγάλη ξενέρα.Α' λυκείου
//https://www.iep.edu.gr/files/vivlia/POLITIKH_PAIDEIA_A_GEL_EPAL.pdf
Β' λυκείου
https://www.iep.edu.gr/files/vivlia/POLITIKH_PAIDEIA_B_GEL.pdf
Υ.Γ=εμείς και φέτος θα έχουμε το ίδιο εξώφυλλο
Ωραίο είναι το βιβλίο μας,κάνω εξάσκηση για όταν κάποτε μπορέσω να μπω Νομική.
Πες μου ότι και΄συ σα μερικούς θετικούς λύνεις ασκήσεις στη Γενική;Εγώ παίρνω και κανένα βιβλίο για ξεκάρφωμα
Πραγματικά,αν ήμουν στη θέση της καθηγήτριας,άνετα θα έπαιρνα τετράδιο. Είναι μεγάλη αγένεια. Δηλαδή οκ,έχεις φροντ,αλλά ως φρόντιζες να είχες κάνει καλύτερη κατανομή χρόνου. Δεν αναφέρομαι στην 3η.Δεν πάω 3η=δεν έχω το δικαίωμα να μιλάω.
Deutsch: Πραγματικά,τα Themen όσο και αν το δουλεύουνε πολλοί,το θεωρώ πολύ κατώτερο έναντι του Ausblick για Β1 και πάνω.Γενικά,τα θεωρώ προχειροδουλειά,αν και για Λύκειο καλά είναι.
Δημοσιοκαφρος-γραφος
Διακεκριμένο μέλος
Αν εχετε αλυτες ασκησεις απο φροντισυτηρια λυστε τα στις γενικης παιδειας :p.
Το εχουμε κανει χιλιαδες φορες εμεις εδω
dimpaokara
Εκκολαπτόμενο μέλος
Να και ένα άτομο που ξέρει τι θέλειΝαι ρε γκαμώτη,μεγάλη ξενέρα.
Ωραίο είναι το βιβλίο μας,κάνω εξάσκηση για όταν κάποτε μπορέσω να μπω Νομική.
Πες μου ότι και΄συ σα μερικούς θετικούς λύνεις ασκήσεις στη Γενική;
Πραγματικά,αν ήμουν στη θέση της καθηγήτριας,άνετα θα έπαιρνα τετράδιο. Είναι μεγάλη αγένεια. Δηλαδή οκ,έχεις φροντ,αλλά ως φρόντιζες να είχες κάνει καλύτερη κατανομή χρόνου.
Όσο για τα βιβλία τα κουβαλάω!!!,και κάνω και της γενικής!! (προς το παρών )
Υ.Γ: όλη την εβδομάδα κάναμε άλγεβρα (6 ώρες αντί για 3),χημεία (5 ώρες αντί για 2) και πληροφορική (4 αντί για 1),για εμένα το καλύτερο πρόγραμμα (καημένοι θεωρητικοί )
_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος
Άου.Να και ένα άτομο που ξέρει τι θέλει
Όσο για τα βιβλία τα κουβαλάω!!!,και κάνω και της γενικής!! (προς το παρών )
Υ.Γ: όλη την εβδομάδα κάναμε άλγεβρα (6 ώρες αντί για 3),χημεία (5 ώρες αντί για 2) και πληροφορική (4 αντί για 1),για εμένα το καλύτερο πρόγραμμα (καημένοι θεωρητικοί )
Ούτε ο Θεός δε το θέλει αυτό.
jj!
Τιμώμενο Μέλος
(Όπως όλος ο κόσμος που ακολουθεί τη θεωρητική, ή όπως σκατά λέγεται τώρα, στη β' λυκείου)
Ναι, αυτό ήταν μπηχτή
_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος
Η fairy θέλει νομική γιατί το μεταφραστικό πάει κατά διαόλου και γιατί αργά ή γρήγορα θα ήθελα να πάω στο διπλωματικό.Η fairy τώρα ξεκίνησε να θέλει νομική
(Όπως όλος ο κόσμος που ακολουθεί τη θεωρητική, ή όπως σκατά λέγεται τώρα, στη β' λυκείου)
Ναι, αυτό ήταν μπηχτή
Οπότε στη δική μου περίπτωση,η θεωρία αυτή δεν ισχύει.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.