Βαγγελης_13
Νεοφερμένος
τρεχει με 1-4 mb/s....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cha0s
Περιβόητο μέλος
εχει κανεις forthnet ρε παιδια?εγω παντως που εχω βαλει τις τελευταιες 20 μερες το νετ ΓΑΜΙΕΤΑΙ
τρεχει με 1-4 mb/s....
Στα 13 είμαι εγώ, εδώ και πόσα χρόνια. Κ τώρα τόσο πιάνω.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βαγγελης_13
Νεοφερμένος
εγω παντως μενω αθηνα και μ λενε οτι κανουν επισκευες ....
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος
Τι πακέτο έχεις βάλει, σε ποια περιοχή είσαι και πόσο κοντά απ' το DSLAM σου;εχει κανεις forthnet ρε παιδια?εγω παντως που εχω βαλει τις τελευταιες 20 μερες το νετ ΓΑΜΙΕΤΑΙ
τρεχει με 1-4 mb/s....
cha0s
Περιβόητο μέλος
και μένω θεσσαλονίκη
thomas l.
Τιμώμενο Μέλος
whitelioness
Πολύ δραστήριο μέλος
εγω πληρωνω 24αρι...που μενεις?τι εννοεις 13?εχεις η πληρωνεις?
εγω παντως μενω αθηνα και μ λενε οτι κανουν επισκευες ....
παρε τηλεφωνο για υποστηριξη
και εγω το προσεξα,πηρα τηλ,το διερευνησαν και μετα ανεβηκε
αλλα κατσε εαν λενε οτι κανουν επισκευες,σε τι; στο δικτυο; μαλλον θα χρειαστει να περιμενεις
για το dslam μπορουν να σου πουν κι αυτοι εαν δεν ξερεις
Trolletarian
Πολύ δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...