cha0s
Περιβόητο μέλος
Αρνούμαι να δεχτώ το οτιδήποτε από αυτούς.
Δεν ειναι και δολοφόνοι, χαλάρωσε λιγο
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
BLUE SEA
Πολύ δραστήριο μέλος
Ένα τετράδιο, ένα μπλε στυλό, ένας πολυκώδικας. Ενίοτε τα μεταφέρω και σε τσάντα τύπου σακίδιο.
Έτσι μπράβο! Πρακτικός άνθρωπος! Τα πολλά περιττεύουν.
:Τζάμπα δε δίνει κανένας τίποτα.
Αυτό να λέγεται!
Τι να σου πω πάντως ο αδερφός μου έπαιρνε από 2-3 χωρίς να ήταν γραμμένος σε καμία.
Την καλύτερη δουλειά έκανε. Τα είχε καλά με όλους.
Huh? Στηθοσκόπιο εννοείς;
Αμάν, βρε Νικηφόρε...
Δεν ειναι και δολοφόνοι, χαλάρωσε λιγο
Όχι, αλίμονο!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαργαριτα Α.
Εκκολαπτόμενο μέλος
Huh? Στηθοσκόπιο εννοείς;
Πες το και έτσι...Το καλό με την ελληνική γλώσσα,είναι οτι έχει πολλές λέξεις και έννοιες,για ένα πράγμα...
natasoula...
Πολύ δραστήριο μέλος
Κι όχι απαραίτητα μ' αυτή τη σειρά προτεραιότητας πάντα....
PolySol
Δραστήριο μέλος
Σωστά,η τράπουλα τίτσου πάει πρώτη!Ντοσιέ με Α4 και ένα στυλό,κινητό-κλειδιά-τράπουλα τίτσου...
Κι όχι απαραίτητα μ' αυτή τη σειρά προτεραιότητας πάντα....
natasoula...
Πολύ δραστήριο μέλος
Σωστά,η τράπουλα τίτσου πάει πρώτη!
Εγώ δεν είπα τίποτα....
PolySol
Δραστήριο μέλος
Δε χρειάζεται να πεις...το λέει το φοιτητικό πρωτόκολλο!Εγώ δεν είπα τίποτα....
Thetikos
Δραστήριο μέλος
BLUE SEA
Πολύ δραστήριο μέλος
Τσάντα ταχυδρόμου με: πορτοφόλι, κάρτα ΟΑΣΘ, χαρτομάντηλα, 1 στυλό, 1 μπλοκ σημειώσεων, 1 μπλε τετράδιο, εργαστηριακή ποδιά, εργαστηριακά γυαλιά, κλειδιά, φλασάκι, κινητό
Σούπερ οργάνωση!
Πάντως εγώ τρία πράγματα παίρνω μαζί μου σταθερά: Φραπεδιά, τετράδιο, μπλε στυλό. Πέρα απ' αυτά υπάρχουν αυξομειώσεις.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Anonyme
Δραστήριο μέλος
Εννοώ λευκό περιθώριο.Το φύλλο έχει ένα τετραγώνο(μικρότερο από το φύλλο γι'αυτό είπα κενό/περιθώριο γύρω γύρω) μέσα είναι σαν μιλιμετρέ και μέσα το τετράγωνο έχει ανοιχτό μπλε απόχρωση.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
methexys
Τιμώμενο Μέλος
Guest 712911
Επισκέπτης
Εννοώ λευκό περιθώριο.Το φύλλο έχει ένα τετραγώνο(μικρότερο από το φύλλο γι'αυτό είπα κενό/περιθώριο γύρω γύρω) μέσα είναι σαν μιλιμετρέ και μέσα το τετράγωνο έχει ανοιχτό μπλε απόχρωση.
https://www.e-jumbo.gr/pd/mplok-milimetre-a4-50-fullon-285.htm?lang=el&path=-256649719
πρεπει να ναι οπως το θες!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.