Chemwizard
Τιμώμενο Μέλος
έβλεπα μία "κοινωνική εκπομπή"( ο θεός να την κάνει αλλά τέσπα μεσημεριανό ήταν) και βγήκε μια καμένη και έλεγε ότι φοβάται να παρουσιάσει το παιδί της στο μέλλοντα σύζυγό της επειδή ήταν γκέι και φαινόταν πολύ. Και οι άλλες οι παρουσιάστριες και μία ψυχολόγος της πλάκας της έλεγαν ότι λένε πάντα. Δεν πρέπει να ντρέπεσαι, είναι παιδί σου και τέτοια.
Κι εσυ θα επρεπε να ντρεπεσαι για τις πολυ κοινωνικες εκπομπες που βλεπεις,στις οποιες τυχαινει να ειναι φανατικη κι η μητερα μου.Αστειευομαι.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αυτό εννοείται, αλλά προσωπικά πιστεύω ότι όλα αυτά είναι θεωρίες. Έτσι είναι διαμορφωμένα και μακάρι να αλλάξουν τα πράγματα. Προσωπικά είμαι κατά κάθε είδους ρατσισμού και διαχωρισμού των ανθρπώπου και νομίζω ότι έχει φανεί αυτό.
Εγώ προσωπικά θα είμαι ειλικρινής και θα πώ ότι δεν θα ήμουν τόσο ανοιχτή σε μια παρέα με έναν ομοφυλόφιλο. Δεν λέω ότι δεν θα έκανα παρέα ή δεν θα γινόμουν φίλη, απλά θα ήμουν πολύ επιφυλλακτική στην αρχή...
Και πως φτασαμε σε αυτη την κοινωνια ομως; Δεν την διαμορφωσαν καποιοι με τις αποψεις τους; Δεν λεω οτι θα την αλλαξουμε εμεις σε 5, 10 χρονια, εννοω οτι οταν φτασουμε εμεις 50 και 60 χρονων η κοινωνια θα εχει και ενα στιγμα απο τα δικα μας πιστευω ενσωματωμενα σε αυτην. Ουτε λεω οτι θα ειναι τελειως διαφορετικα με τα σημερινα, αλλα θα μπορει να ειναι ενα βημα παραπερα. Σιγα σιγα αλλαζουν οι κοινωνιες, οχι απο τη μια μερα στην αλλη.
Γιατι να μην εισαι τοσο ανοιχτη; τι προκειται να συμβει δηλαδη, διαφορετικο απο το αν δεν ηταν ομοφυλοφιλος; Δεν το λεω ειρωνικα, απλως θα ηθελα να σκεφτεις και να απαντησεις.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
!Βάλια!
Πολύ δραστήριο μέλος
αυτό είναι το θέμα. Ότι δεν διαφέρουν και πολύ από τους υπόλοιπους. Είναι και αυτοί άνθρωποι σαν και εμάς. Λέω ότι είμαι μία από τους πολλούς που παρόλο που το ξέρουν αυτό συνεχίζουν να τους κάνουν παραπέρα μερικές φορές.αλλά πραγματικά λυπάμαι για αυτό...τι προκειται να συμβει δηλαδη, διαφορετικο απο το αν δεν ηταν ομοφυλοφιλος;
annoula
Εκκολαπτόμενο μέλος
αυτό είναι το θέμα. Ότι δεν διαφέρουν και πολύ από τους υπόλοιπους. Είναι και αυτοί άνθρωποι σαν και εμάς. Λέω ότι είμαι μία από τους πολλούς που παρόλο που το ξέρουν αυτό συνεχίζουν να τους κάνουν παραπέρα μερικές φορές.αλλά πραγματικά λυπάμαι για αυτό...
Ναι γι'αυτο σε ρωταω να σκεφτεις γιατι κανεις αυτο, αν κατσεις να το σκεφτεις και δε βρεις μια λογικη απαντηση μπορει αν σταματησεις να φερεσαι ετσι
virginia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Purple sunrise
Πολύ δραστήριο μέλος
Λοιπον
Καταρχην θα δημιουργησουμε στρατοπεδα συγκεντρωσης ειδικα για τους ομοφυλοφιλους.
Θα τα εξοπλισουμε με τα καλυτερα βασανιστηρια (αερια,τεχνιτος πνιγμος κλπ) αυτος θα ναι ο πρωτος τομεας
Στον δευτερο τομεα θα ειναι τα ψυχολογικα βασανηστιρια (λευκο δωματιο )
Ολοι οι ομοφυλοφιλοι θα φορανε ενα ροζ αστερι για να ξεχωριζουν απο τους αλλους και θα μπορουν να υποστουν το καθε λογης λιντσαρισμα.
Μετα απο ολα αυτα ή θα συνουσιαστουν με γυναικα και θα απορριψουν την ομοφυλοφιλια τους ή θα πεθανουν ΜΟΥΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ(satanic laugh)
Πλακα κανω ε
!Βάλια!
Πολύ δραστήριο μέλος
ο ρατσισμόςΠαντως εγω εχω μια λυση για το προβλημα των ομοφυλοφιλων.
Λοιπον
Καταρχην θα δημιουργησουμε στρατοπεδα συγκεντρωσης ειδικα για τους ομοφυλοφιλους.
Θα τα εξοπλισουμε με τα καλυτερα βασανιστηρια (αερια,τεχνιτος πνιγμος κλπ) αυτος θα ναι ο πρωτος τομεας
Ολοι οι ομοφυλοφιλοι θα φορανε ενα ροζ αστερι για να ξεχωριζουν απο τους αλλους και θα μπορουν να υποστουν το καθε λογης λιντσαρισμα.
Μετα απο ολα αυτα ή θα συνουσιαστουν με γυναικα και θα απορριψουν την ομοφυλοφιλια τους ή θα πεθανουν ΜΟΥΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ(satanic laugh)
του ρατσισμού
τον ρατσισμό
(ωωωωωωωωωωωωωωωω) ρατσισμέ
Chemwizard
Τιμώμενο Μέλος
Παντως εγω εχω μια λυση για το προβλημα των ομοφυλοφιλων.
Λοιπον
Πλακα κανω ε
γελάσαμε.Αντε βρε,σου εύχομαι μεγαλώνοντας να ανακαλύψεις πως εισαι gay.Τότε θα γελάσω.
halvas
Πολύ δραστήριο μέλος
ο ρατσισμός
του ρατσισμού
τον ρατσισμό
(ωωωωωωωωωωωωωωωω) ρατσισμέ
γελάσαμε.Αντε βρε,σου εύχομαι μεγαλώνοντας να ανακαλύψεις πως εισαι gay.Τότε θα γελάσω.
Ελάτε ρε σιγά, χιούμορ κάνει, ενάντια στους ρατσιστές.
Hey Joy
Εκκολαπτόμενο μέλος
Anarki
Διάσημο μέλος
Ε αυτό ισχύει και για straight άτομα όμως. Άρα λες οτι πρέπει να αντιμετωπίζονται όπως οι straight, ωραία, συμφωνούμε .Εγώ νομίζω ότι πρέπει να αφήσουμε τους ανθρώπους να κάνουν ό,τι γουστάρουν,αρκεί να μην προκαλούν.
Hey Joy
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αν και δεν είμαι σίγουρη κατά πόσο μπορούν να αισθανθούν ολοκληρωμένοι/ες,αλλά αυτό είναι άλλο θέμα.
pinotubo
Νεοφερμένος
xxhitedragonxx
Νεοφερμένος
Χριστίνα20750
Νεοφερμένος
Hey Joy
Εκκολαπτόμενο μέλος
xxhitedragonxx
Νεοφερμένος
Leo Killer
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- bboys
- 54321
- Alessandra Eliza
- qwertyuiop
- Joji
- Fanimaid123
- Philologist
- Citylights
- Appolon
- elpidarina
- edweimaste
- Athens2002
- mechanicarts
- Libertus
- Cupid
- Muffin18
- Pharmacist01
- lnesb
- MIkeTr123
- Meow
- Πύρος
- eukleidhs1821
- Jimmy20
- iminspain
- Daydreamer
- harry akritas
- Memetchi
- pink_panther
- anna333
- Mhtrogoal
- Αλκης Κ.
- No name
- don_vito
- Εχέμυθη
- Scandal
- charmander
- tsiobieman
- SlimShady
- Viedo
- cel123
- ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.