mechanicarts
Εκκολαπτόμενο μέλος
Α τους
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Οδυσσέας
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
miv
Επιφανές μέλος
Οδυσσέας
Διάσημο μέλος
mechanicarts
Εκκολαπτόμενο μέλος
-----------------------------------------
Δεν ήταν γάμοι βασικά. Άλλο πολιτικός γάμος, άλλο σύμφωνο συμβίωσης.
Πολιτικοί γάμοι ήταν. Τους είχε παντρέψει ο δήμαρχος (και ο ίδιος τους ακύρωσε αν κατάλαβα καλά)
miv
Επιφανές μέλος
-----------------------------------------
Ps, διορθώνω. Πολιτικοί γάμοι ήταν. Απλά δεν είναι το ίδιο το σύμφωνο με το γάμο.
Nickname
Πολύ δραστήριο μέλος
Μαρουλάκι
Δραστήριο μέλος
Είχε πει κάτι τέτοιο ο γιώργος; ουάου! να ένα θέμα στο οποίο θα είχαμε μεγάλη αντίθεση!Ναι, έχει ξαναγίνει στο messenger, όπου ο qwertyuiop, σαν μοντερνος άνθρωπος που ειναι ειχε πει οτι αν ο γιος του έβγαινε ομοφυλόφιλος, θα τον ανάγκαζε δια της βίας να...επανέλθει στο σωστό (?) δρόμο...
Σχετικά με τους ομοφυλόφιλους δεν θεωρώ ότι είναι κακό να είναι μαζί και δεν με πειράζει μιας και συνήθως έχουν πολύ χιούμορ και είναι μια χαρά άνθρωποι. Απλά θεωρώ ότι δε θα ταν τόσο καλό να υιοθετήσουν και παιδί γιατι αν δεν είναι και αυτό gay ίσως να χε προβλήματα στην ένταξη στην κοινωνία αλλά και να μην το έβλεπε καλά. Περισσότερο για καλό του παιδιού δεν θα το έγκρινα. Αλλά αν εμένα μου βγει το παιδί μου γκέυ δεν θα έχω πρόβλημα. Θα προτιμούσα όχι για λόγους ένταξης στην κοινωνία αλλά εμένα προσωπικά δεν θα με πείραζε. Και σαφώς θα προσπαθούσα να το βοηθήσω με όποιον τρόπο μπορούσα.
mechanicarts
Εκκολαπτόμενο μέλος
miv
Επιφανές μέλος
mechanicarts
Εκκολαπτόμενο μέλος
kiki1993
Νεοφερμένος
Οδυσσέας
Διάσημο μέλος
Δεν μεγαλωνουν ολα τα παιδια σημερα με μητερα και πατερα,αλλα αυτο δεν σημαινει πως δεν γινονται σωστοι ανθρωποι.Στον σεξουαλικό τομέα ο καθένας έχει δικαίωμα να κάνει ό,τι θέλει χωρίς να δίνει λογαριασμό σε κανέναν αλλα ειμαι εντελώς κατα στην υιοθέτηση παιδιών απο ενα ζευγάρι ομοφυλοφύλων.Τα παιδιά πρέπει να μεγαλώνουν σε ένα περιβάλλον που να υπάρχει ο ρόλος της μητέρας,του πατέρα για να βγούν στην κοινωνία με κάποιο πρότυπο.Σε μια τέτοια οικογένεια,ποιος εχει το ρόλο της μητέρας και ποιός του πατέρα!!!Δηλαδή έλεος!!!!
Silent Walker
Εκκολαπτόμενο μέλος
Evris7
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεν μεγαλωνουν ολα τα παιδια σημερα με μητερα και πατερα,αλλα αυτο δεν σημαινει πως δεν γινονται σωστοι ανθρωποι.
Επειδή όμως δε μεγαλώνουν όλα τα παιδιά με μητέρα και πατέρα, αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να το στερήσουμε από τα υπόλοιπα παιδιά. Κι εγώ δεν είμαι υπερ της υιοθετησης παιδιών από ομοφυλόφιλα ζευγάρια, και πριν βιαστείτε να με αντικρούσετε, σκεφτείτε λίγο πώς θα ήταν εσείς να είχατε ως γονείς, 2 άντρες ή 2 γυναίκες. Εγώ προσωπικά δε θα το ήθελα.
mechanicarts
Εκκολαπτόμενο μέλος
πάντως άσχετο αλλά θα προτιμούσα όσοι είναι διάσημοι να κρατούν τα προσωπικά τους για εκείνους...όποια κι αν ειναι αυτά!δε θα ήθελα το παιδί μου να έχει τέτοια πρότυπα...
Ο ένας είναι αυτός από το Γκρέυ'ς Ανάτομυ? :!::!:
Φιλιον_Τερας
Διάσημο μέλος
πάντως άσχετο αλλά θα προτιμούσα όσοι είναι διάσημοι να κρατούν τα προσωπικά τους για εκείνους...όποια κι αν ειναι αυτά!δε θα ήθελα το παιδί μου να έχει τέτοια πρότυπα...
δεν ειναι κατι κακο αυτο που κανουν. ελεος δηλαδη
Anarki
Διάσημο μέλος
Αν το παιδί σου ψάχνει πρότυπα στο χώρο της show biz, κάτι θα έχεις κάνει λάθος εσύ και όχι αυτοί οι άνθρωποι που απλά δεν ντρέπονται για τη σεξουαλικότητά τους.πάντως άσχετο αλλά θα προτιμούσα όσοι είναι διάσημοι να κρατούν τα προσωπικά τους για εκείνους...όποια κι αν ειναι αυτά!δε θα ήθελα το παιδί μου να έχει τέτοια πρότυπα...
psipsi
Νεοφερμένος
επειδή ξέρω αρκετά ατομα gay δν εχω κανενα πρόβλημα!!!!!!!!
οσο για τν υιοθέτηση, γτ να μην εχουν κ αυτοί παιδιά? καλύτερα θα περάσουν τα ορφανά στα ιδρύματα? ΟΧΙ
Φιλιον_Τερας
Διάσημο μέλος
Επειδή όμως δε μεγαλώνουν όλα τα παιδιά με μητέρα και πατέρα, αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να το στερήσουμε από τα υπόλοιπα παιδιά. Κι εγώ δεν είμαι υπερ της υιοθετησης παιδιών από ομοφυλόφιλα ζευγάρια, και πριν βιαστείτε να με αντικρούσετε, σκεφτείτε λίγο πώς θα ήταν εσείς να είχατε ως γονείς, 2 άντρες ή 2 γυναίκες. Εγώ προσωπικά δε θα το ήθελα.
αν ειχες γονεις 2 αντρες ή 2 γυναικες πραγματικα δε θα ειχες προβλημα.
ετσι και αλλιως δεν στερεις κατι
Υ.Γ. στις συγχρονες κοινωνιες, με την χειραφετηση της γυναικας, δεν υφισταται ο ρολος, του σκληρου πατερα που εργαζεται για να φερει τα χρηματα στο σπιτι και της νοικοκυρας μητερας που φροντιζει τα παιδια.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- bboys
- 54321
- Alessandra Eliza
- qwertyuiop
- Joji
- Fanimaid123
- Philologist
- Citylights
- Appolon
- elpidarina
- edweimaste
- Athens2002
- mechanicarts
- Libertus
- Cupid
- Muffin18
- Pharmacist01
- lnesb
- MIkeTr123
- Meow
- Πύρος
- eukleidhs1821
- Jimmy20
- iminspain
- Daydreamer
- harry akritas
- Memetchi
- pink_panther
- anna333
- Mhtrogoal
- Αλκης Κ.
- No name
- don_vito
- Εχέμυθη
- Scandal
- charmander
- tsiobieman
- SlimShady
- Viedo
- cel123
- ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.