Mavro Provato
Εκκολαπτόμενο μέλος
Υ.Γ - Βεβαια να κρατανε και ενα επιπεδο, οχι να το διατυμπανιζουν παντου και να κουνιουνται χαρουμενα... λιγη αξιοπρεπεια δε βλαπτει
...πέστο και στα straight ξέκωλα που κυκλοφορούν...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Green 13
Δραστήριο μέλος
...πέστο και στα straight ξέκωλα που κυκλοφορούν...
Να το πω... θα με ακουσουν; Δε ζηταω τυπους πολλα βαρυδες σαν τον Παπαμιχαηλ και τον Ξανθοπουλο στις ταινιες... απλα αξιοπρεπεια και οχι υπερβολικη επιδειξιομανια... ειμαι υπερβολικος;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
deathnote
Νεοφερμένος
Να το πω... θα με ακουσουν; Δε ζηταω τυπους πολλα βαρυδες σαν τον Παπαμιχαηλ και τον Ξανθοπουλο στις ταινιες... απλα αξιοπρεπεια και οχι υπερβολικη επιδειξιομανια... ειμαι υπερβολικος;
xaxaxa καλόόό....χαχαχ
miv
Επιφανές μέλος
https://uk.youtube.com/watch?v=6DdFYzkSHM0&feature=related
https://uk.youtube.com/watch?v=sknK8wL0wrk&feature=related
~Λένα~
Πολύ δραστήριο μέλος
ειδικα το 2ο!!
Green 13
Δραστήριο μέλος
Green 13
Δραστήριο μέλος
miv
Επιφανές μέλος
Green 13
Δραστήριο μέλος
Ακτιβιστές για τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων είναι και οι δύο. Μην συγχέετε το γνωστό ομοφυλόφιλο με το γνωστό ομοφυλόφιλο-αδερφάρα. Κανένας από τους δύο δεν είναι "κραγμένη". Κραγμένες είναι κάτι στυλ Εθνικός Σταρ, κάτι τραγουδιστές και κάτι μόδιστροι...
Ωρες ωρες κανουν ομως σαν κραγμενες...
και ναι, ο Εθνικος Σταρ ειναι ο σουπερομοφυλοφιλος
miv
Επιφανές μέλος
Green 13
Δραστήριο μέλος
Απλά είναι πιο λάιτ, λογικό είναι...
Τουλαχιστον παλευουν σε λογικα πλαισια να νομιμοποιηθουν αυτοι και η διαφορετικοτητα τους...
Αλλαξανε πολυ οι εποχες ρε παιδι μου ομως... Πριν 50 χρονια το ΚΚΕ παλευε να νομιμοποιηθει και τωρα αυτοι
miv
Επιφανές μέλος
Τουλαχιστον παλευουν σε λογικα πλαισια να νομιμοποιηθουν αυτοι και η διαφορετικοτητα σου...
Αλλαξανε πολυ οι εποχες ρε παιδι μου ομως... Πριν 50 χρονια το ΚΚΕ παλευε να νομιμοποιηθει και τωρα αυτοι
Δεν είμαι εγω διαφορετικός.
Νομιμοποιημένοι είναι σαφέστατα, σε νομικά πλαίσια. Παλεύουν απλά για να γίνονται αποδεκτοί κι από την κοινωνία. Φαινόμενα κραγμένων αδερφάρων βέβαια και gaypride φεστιβαλ που κατεβαίνουν με φούστες και πούδρες μόνο αυτό δεν βοηθούν. Έχουν κάνει κι αυτοί τα λάθη τους και μάλιστα σοβαρότατα λάθη που χρήζουν αναθεώρησης.
~Λένα~
Πολύ δραστήριο μέλος
syros511
Νεοφερμένος
Ίρις
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χριστιάννα ^^
Διάσημο μέλος
Εγώ με τους ομοφυλοφυλους προβλημα δεν εχω. Καθείς στο κρεβατι του μπορει να κανει οτι θελει. Αλλα ειμαι εντελως κατα στο να παντρευονται και ιδιως στο να υιοθετουν παιδια. Ουσιαστικά το πρωτο εχει ως σκοπο το δευτερο. Ομως οσο να ʼναι η κατασταση τους δεν ειναι η φυσιολογικη. Αρα τι προτυπο μπορουν να δωσουν σε ενα παιδι;;;;
Απ'ότι έχω ακούσει, το να παντρεύονται δεν έχει μόνο την υιοθεσία σκοπό, παίζει ρόλο και η περιουσία.. Αν δεν ήταν παντρεμένοι, δεν θα μπορούσε ο ένας να κληρονομήσει τα περιουσιακά στοιχεία του άλλου μετά τον θάνατό του..
**Gay Pride : https://en.wikipedia.org/wiki/Gay_pride
Luis
Εκκολαπτόμενο μέλος
miv
Επιφανές μέλος
georgi@_17
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ναι γιατί στις πόλεις, ας πούμε, είμαστε μες το σεβασμό και την κατανόηση...
:no1:
Notis
Νεοφερμένος
ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΩ;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- bboys
- 54321
- Alessandra Eliza
- qwertyuiop
- Joji
- Fanimaid123
- Philologist
- Citylights
- Appolon
- elpidarina
- edweimaste
- Athens2002
- mechanicarts
- Libertus
- Cupid
- Muffin18
- Pharmacist01
- lnesb
- MIkeTr123
- Meow
- Πύρος
- eukleidhs1821
- Jimmy20
- iminspain
- Daydreamer
- harry akritas
- Memetchi
- pink_panther
- anna333
- Mhtrogoal
- Αλκης Κ.
- No name
- don_vito
- Εχέμυθη
- Scandal
- charmander
- tsiobieman
- SlimShady
- Viedo
- cel123
- ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.