Anarki
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
johnakoseco
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
X-FILER
Πολύ δραστήριο μέλος
Orestes
Δραστήριο μέλος
miv
Επιφανές μέλος
peace
Εκκολαπτόμενο μέλος
Κανόνας της φύσης δεν είναι οι ομοφυλόφιλες οικογένειες. Και φυσικά, για μένα, πρόκειται περί ανώμαλης κατάστασης.
Αυτό λέω κι εγώ, απο την άλλη όμως πάντα υπήρχαν τέτοιες σχέσεις,
και στην αρχαιότητα και είναι γνωστό..Άρα υπάρχει σωστό κ λάθος?
Δε νομίζω..
miv
Επιφανές μέλος
artemaki
Διάσημο μέλος
peace
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ούτε εμένα μου αρέσει, κ απλά δεν ασχολούμαι, δεν το κατακρίνω.
Δεν μου αρέσει ο τρόπος που συμπεριφέρονται καποιοι σε αυτούς,
Είναι άνθρωποι κ έχουν δικαιώματα.
Κανείς δεν μπορεί να πει σε κανέναν ποιες θα είναι οι σεξουαλικές προτιμήσεις του. Οποιες κι αν είναι, οφείλουν να είναι σεβαστές και αποδεκτές ως μέρος της προσωπικότητάς του, την οποία μπορεί να αναπτύσσει ελεύθερα, προς όποια κατεύθυνση εκείνος επιλέγει.
Επιπλεόν, Έλληνες που πρόσφεραν/ουν πολλά στην Ελλάδα,στον πολιτισμό για παράδειγμα ήταν/είναι ομοφυλόφιλοι, άμα δν υπήρχαν θα ήμασταν πολύ πίσω, κ δν θα μας είχαν προσφέρει ολα αυτά...
qwertyuiop
Διάσημο μέλος
Crookshanks
Διάσημο μέλος
Είναι δικαίωμά τους να κάνουν οικογένεια, και να ζούν όπως θέλουν..
Ούτε εμένα μου αρέσει, κ απλά δεν ασχολούμαι, δεν το κατακρίνω.
Δεν μου αρέσει ο τρόπος που συμπεριφέρονται καποιοι σε αυτούς,
Είναι άνθρωποι κ έχουν δικαιώματα.
Κανείς δεν μπορεί να πει σε κανέναν ποιες θα είναι οι σεξουαλικές προτιμήσεις του. Οποιες κι αν είναι, οφείλουν να είναι σεβαστές και αποδεκτές ως μέρος της προσωπικότητάς του, την οποία μπορεί να αναπτύσσει ελεύθερα, προς όποια κατεύθυνση εκείνος επιλέγει.
Επιπλεόν, Έλληνες που πρόσφεραν/ουν πολλά στην Ελλάδα,στον πολιτισμό για παράδειγμα ήταν/είναι ομοφυλόφιλοι, άμα δν υπήρχαν θα ήμασταν πολύ πίσω, κ δν θα μας είχαν προσφέρει ολα αυτά...
Τα παιδιά δε φταίνε σε τίποτα να μην έχουν την ευκαιρία να πάρουν σωστά πρότυπα και να είναι αντικείμενο σχολιασμού από τους άλλους επειδή οι γονείς τους έχουν ιδιότυπες σεξουαλικές προτιμήσεις. Παιδιά ομοφυλοφίλων, λοιπόν, γιοκ.
Στα υπόλοιπα συμφωνώ.
Morphinr
Νεοφερμένος
parvaneh
Νεοφερμένος
Orestes
Δραστήριο μέλος
δεν πιστευω πως το προβλημα εντοπιζεται στα προτυπα...ετσι κι αλλιως ειτε λογω ενος διαζυγιου ειτε για αλλους λογους το πατρικο ή το μητρικο προτυπο ενδεχεται να λειψει...το θεμα ειναι να φτασουμε σε ενα σημειο οπου τα ζευγαρια αυτα δεν θα σχολιαζονται.απο κει και περα πιστευω πως ειναι ικανα να προσφερουν στα παιδια τους ο,τι καλυτερο.
Το μόνο που θα προσφέρουν στα παιδιά τους είναι να γίνουν και αυτά ομοφυλόφιλοι.....
Scandal
Διαχειριστής
Άτοπο.Το μόνο που θα προσφέρουν στα παιδιά τους είναι να γίνουν και αυτά ομοφυλόφιλοι.....
-petros
άυρον_πτύσμα
Νεοφερμένος
Scandal
Διαχειριστής
Για τις λεσβίες το εγκρίνεις δηλαδή;νομίζω ότι από τη στιγμή που τα παιδιά (τα μωρά μάλλον) δεν έχουν ανεπτυγμένη κρίση και θα περάσουν καμιά δεκαριά το λιγότερο χρόνια για να την αποκτήσουν, δεν θα πρέπει να υιοθετούνται από ομοφυλόφιλους. Αν κατά τη φύση ήταν λογικό, οι άντρες θα μπορούσαν να μείνουν έγκυοι. Οπότε αν είχα τη δυνατότητα θα το απαγόρευα δια ροπάλου. Στην προσωπική τους ζωή, ας κάνουν ό,τι θέλουν, αλλά να ανακατεύονται μόνο με ανθρώπους με κρίση. Ή τουλάχιστον ενήλικες.
Επίσης οι ανήλικοι gay δεν επιτρέπεται να κάνουν τπτ στην προσωπική τους ζωή;
-petros
miv
Επιφανές μέλος
Scandal
Διαχειριστής
Όχι, ο νόμος αν θυμάμαι καλά ορίζει το όριο 17 ετών για ομο επαφές και το όριο 15 χρονών για ετερο.Νομικά όχι, είναι ποινικό αδίκημα σχεδόν σε όλο τον κόσμο, αλλά φυσικά το συγκεκριμένο νομοθέτημα είναι παράλογο. Δηλαδή ένας 15χρονος και μια 15χρονη διώκονται όταν το κάνουν μεταξύ τους;
-petros
miv
Επιφανές μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- bboys
- 54321
- Alessandra Eliza
- qwertyuiop
- Joji
- Fanimaid123
- Philologist
- Citylights
- Appolon
- elpidarina
- edweimaste
- Athens2002
- mechanicarts
- Libertus
- Cupid
- Muffin18
- Pharmacist01
- lnesb
- MIkeTr123
- Meow
- Πύρος
- eukleidhs1821
- Jimmy20
- iminspain
- Daydreamer
- harry akritas
- Memetchi
- pink_panther
- anna333
- Mhtrogoal
- Αλκης Κ.
- No name
- don_vito
- Εχέμυθη
- Scandal
- charmander
- tsiobieman
- SlimShady
- Viedo
- cel123
- ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.