Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kwstas2113293
Εκκολαπτόμενο μέλος
Οπως το πες.Δεν χρειαζεται να προσθεσω κατι.(συνεχίζω την προπαγάνδα μου για τα νέα μέλη που μπαίνουνε στο φόρουμ και προφανώς δεν πάνε σε πιο πίσω σελίδες)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zed
Διάσημο μέλος
Έχει και την θετική έννοια ο όρος, ένας που δηλώνει Ελληνάρας, θα έπρεπε να ξέρει καλά και την ελληνική γλώσσα.
meidei
Εκκολαπτόμενο μέλος
Προπαγάνδα
Έχει και την θετική έννοια ο όρος, ένας που δηλώνει Ελληνάρας, θα έπρεπε να ξέρει καλά και την ελληνική γλώσσα.
Εκτός αυτού, ο Panzerfaust θα έπρεπε να ξέρει και πώς έχει προσδιοριστεί η χρήση του όρου στις προηγούμενες σελίδες του παρόντος νήματος (από ομοϊδεάτη του μάλιστα) και την οποία υιοθετεί ο lesgaybitrans.
chronis_25
Πολύ δραστήριο μέλος
Να υποθέσω ότι το ομοϊδεάτης απευθύνεται σε εμένα.Εκτός αυτού, ο Panzerfaust θα έπρεπε να ξέρει και πώς έχει προσδιοριστεί η χρήση του όρου στις προηγούμενες σελίδες του παρόντος νήματος (από ομοϊδεάτη του μάλιστα) και την οποία υιοθετεί ο lesgaybitrans.
(Εάν κάνω λάθος ζητώ συγνώμη.)
meidei
Εκκολαπτόμενο μέλος
Να υποθέσω ότι το ομοϊδεάτης απευθύνεται σε εμένα.
(Εάν κάνω λάθος ζητώ συγνώμη.)
Δεν θυμάμαι για ποιο άτομο πρόκειται. :xixi:
Το δε "ομοϊδεάτης" το χρησιμοποιώ ως ουδέτερο όρο.
chronis_25
Πολύ δραστήριο μέλος
Να χρησιμοποιείς σωστά την έκφρασή σου ώστε να μην ξεφεύγουμε σε προσωπικές αντιπαραθέσεις γιατί εγώ ήμουν αυτός που τη χρησιμοποίησα σε προηγούμενες σελίδες.Δεν θυμάμαι για ποιο άτομο πρόκειται. :xixi:
Το δε "ομοϊδεάτης" το χρησιμοποιώ ως ουδέτερο όρο.
georg13pao
Εκκολαπτόμενο μέλος
roseberry
Διάσημο μέλος
vassilis498
Διακεκριμένο μέλος
sylvia19
Νεοφερμένος
το υπερ η κατα της υιοθεσιας στην προκειμενη περιπτωση θελει σκεψη.Δε θα ειχα προβλημα να εχω ομοφυλοφιλο καθηγητη,αδερφο,θειο.Αλλα δε θα μου αρεσε να εχω δυο ομοφυλοφιλους πατεραδες.Το μα μεγαλωνει ενα παιδι σε ομοφυλοφιλικη οικογενεια ειναι κατι ακραιο,και υπο αυτη την εννοια οχι απαραιτητα θεμιτο.αλλα και οχι απαραιτητα κακο.Αυτο που με κανει να τεινω προς το ΥΠΕΡ ειναι η σκεψη οτι ενα παιδι ενωνει και κρατει μαζι δυο ανθρωπους πολυ εντονα,επομενως ενα ζευγαρι δεν θα επρεπε να αποκλειστει απο την ευτυχια αυτη για κανενα λογο
Morelo
Πολύ δραστήριο μέλος
edweimaste
Πολύ δραστήριο μέλος
Χριστιάννα ^^
Διάσημο μέλος
michael92
Πολύ δραστήριο μέλος
edweimaste
Πολύ δραστήριο μέλος
Great Chaos
Περιβόητο μέλος
Έχω διαβάσει ότι στο εξωτερικό, όπου έχει επιτραπεί η υιοθεσία παιδιών από ζευγάρια ομοφυλόφιλων, τα αποτελέσματα από την παρακολούθηση της πρώτης γενιάς παιδιών που μεγάλωσαν με ομοφυλόφιλα ζευγάρια, δεν έδειξε αυξημένα ποσοστά ψυχολογικών προβλημάτων, ούτε καν αυξημένα ποσοστά ομοφυλοφιλίας, αντίθετα ήταν λιγότερο φοβικά και περισσότερο ανεκτικά στην διαφορετικότητα. Όσο αν κι εμένα με ξενίζει μια τέτοιας μορφής οικογένεια, σε σημείο ν' αδυνατώ να ψηφίσω στη δημοσκόπηση, ενώ συμφωνώ με το θέμα του γάμου ομοφυλοφίλων, τ' αποτελέσματα αυτά αποτελούν άλλο ένα επιχείρημα υπέρ μιας τέτοιας θεσμοθέτησης.δεν ξερω παντως εμενα δεν θα μου αρεσε κατι τετοιο... μονο και μονο επειδη δεν θα ζουσα με τα κανονικα προτυπα και αυτα που βοηθαν στην καλυτερη ψυχολογικη κατασταση!!!τωρα το αν θα του παρεχουν τα παντα αυτο βοηθαει ως ενα βαθμο απο κει και περα υπαρχει σιγουρα ή εστω τις περισσοτερες φορες καποιο ειδος ανασφαλειας στο παιδι...
Μια άλλη παράμετρος στο όλο ζήτημα, είναι και η εξής: Βλέπω ότι κι εδώ συζητάμε ως επί το πλείστον το ζήτημα της ομοφυλοφιλίας και του δικαιώματος υιοθεσίας από ομοφυλόφιλους, ωσάν να υπήρχαν μόνο άντρες τοιούτοι ( λογοπαίγνιο μη δίνετε σημασία). Συνηθίζουμε σε τέτοιου είδους συζητήσεις να περιορίζουμε το ζήτημα, ως επί το πλείστον, στην αντρική ομοφυλοφιλία. Εδώ όμως γεννάται η παρακάτω απορία:
Εφόσον ένα ζευγάρι λεσβιών έχει τη δυνατότητα να κάνει παιδιά, με δότη σπέρματος, χωρίς κανείς να τις ελέγξει νομικά, η απαγόρευση υιοθεσίας από τους gay, δεν αποτελεί μια μορφή ανισότητας, σωβινισμού και διάκρισης μεταξύ των φύλλων;
edweimaste
Πολύ δραστήριο μέλος
Great Chaos
Περιβόητο μέλος
edweimaste
Πολύ δραστήριο μέλος
ναι σιγουρα αφου το θεμα υιοθετηση απο ομοφυλοφιλους ειναι καινουργιο φρουτο!!!!!Μα αυτό ακριβώς λέω: Οι έρευνες απέδειξαν ότι τέτοιου είδους ψυχολογικά προβλήματα, τα οποία εμείς εικάζουμε, δεν υπήρξαν, τουλάχιστον σε ποσοστό μεγαλύτερο από τα προβλήματα που εμφάνισαν τα παιδιά ετεροφυλόφιλων ζευγαριών.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 16 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- bboys
- 54321
- Alessandra Eliza
- qwertyuiop
- Joji
- Fanimaid123
- Philologist
- Citylights
- Appolon
- elpidarina
- edweimaste
- Athens2002
- mechanicarts
- Libertus
- Cupid
- Muffin18
- Pharmacist01
- lnesb
- MIkeTr123
- Meow
- Πύρος
- eukleidhs1821
- Jimmy20
- iminspain
- Daydreamer
- harry akritas
- Memetchi
- pink_panther
- anna333
- Mhtrogoal
- Αλκης Κ.
- No name
- don_vito
- Εχέμυθη
- Scandal
- charmander
- tsiobieman
- SlimShady
- Viedo
- cel123
- ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.