asyftaos
Νεοφερμένος
Είναι βλακεία να γίνεις γκέι στις μέρες μας. Απλά δεν λέει με τόσες ξελιγωμένες κοπέλες που τριγυρνάνε.
ετσι, πες τα!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
pinotubo
Νεοφερμένος
ετσι, πες τα!
Σιγα μωρε σας χαλανε να πουμε... οχι οτι συμφωνω με τις ξελιγωμενες αλλα αραξτε
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
miv
Επιφανές μέλος
pinotubo
Νεοφερμένος
Καμία σχέση...Η ομοφυλοφιλία έχει να κάνει αποκλειστικά με τα βιώματα που δεν σχετίζονται με το κοινωνικό στάτους της οικογένειας.
και ομως εχει σχεση!....
miv
Επιφανές μέλος
Valandil
Πολύ δραστήριο μέλος
miv
Επιφανές μέλος
Valandil
Πολύ δραστήριο μέλος
Όχι, ούτε αυτο ισχύει, τουλάχιστον σε καθοριστικό βαθμό.
Σύμφωνα με μελέτες τις οποίες έτυχε να διαβάσω υποστήριζαν επιστημονικά πως ομοφυλόφιλος γεννιέσαι,γιαυτό και κάθε μορφή ρατσισμού θεωρείται κατακριτέα.
Anarki
Διάσημο μέλος
Δες εδώ:
https://en.wikipedia.org/wiki/Homosexuality#Why_some_people_are_gay_or_lesbian
Valandil
Πολύ δραστήριο μέλος
Ίσως να έχεις δίκιο.Τουλάχιστον αυτοί υποστηρίζουν πως έχουν γεννηθεί έτσι.Θα με βόλευε να ήταν έτσι για να έχω ενα επιχείρημα επιπλέον για υπεράσπισή τους, αλλά δεν είναι.
Δες εδώ:
https://en.wikipedia.org/wiki/Homosexuality#Why_some_people_are_gay_or_lesbian
Πολύ πιθανό όμως να επηρεάζουν και ενδοοικογενειακοί παράγοντες, όπως χωρισμοί,έλλειψη ανδρικού πρότυπου,κακοποίησης κ.α
Απ' ότι ξέρω όμως δεν υπάρχει κάτι 100% σίγουρο που να αποδεικνύει το παραπάνω.
Valandil
Πολύ δραστήριο μέλος
Ποια τα πρότυπα αυτού του παιδιού;
Υπάρχει περίπτωση να γίνει ετεροφυλόφιλος όταν βιώνει αυτή τη κατάσταση στην ίδια του την οικογένεια;
Δεν φαίνεται σαν εξαναγκαστική μετατροπή του παιδιού σε ομοφυλόφιλο;
miv
Επιφανές μέλος
Scandal
Διαχειριστής
Και στο ορφανοτροφείο πάντως δε νομίζω να υπάρχει αυτό το κλασσικό μοντέλο μητέρα- πατέρας.Ισως. Το σημαντικότερο προβλημα σε αυτό, για μένα, ειναι η έλλειψη του θεμελιώδους αναπαραγωγικού μοντέλου πατέρας-μητέρα. Απο τη στιγμή που ενα ομοφυλο ζευγάρι δεν έχει καμια σχέση με την αναπαραγωγή δεν βλέπω κανένα λόγο να έχει ένα παιδί.
Δεν τίθεται θέμα σύγκρισης ετεροφυλόφιλου ζευγαριού με ομοφυλόφιλο για να προκύψει το συμπέρασμα ότι οι ομοφυλόφιλοι δεν μπορούν να μεγαλώσουν σωστά ένα παιδί. Πόσο μάλλον από τη στιγμή που και να επιτραπούν οι υιοθεσίες, θα δίνεται προτεραιότητα στα ετεροφυλόφιλα ζευγάρι (χώρια το τι τραβάει κάθε ζευγάρι πριν του δοθεί παιδί για υιοθεσία).
Τέλος, και ένα ζευγάρι ετεροφυλόφιλο που δεν μπορεί να τεκνοποιήσει, εν τέλει δεν έχει καμία σχέση με την αναπαραγωγή.
-petros
miv
Επιφανές μέλος
Δεν ξερω αν ενα ομοφυλο ζευγάρι μπορεί να αναθρέψει ή όχι ενα παιδί καλύτερα απ'οτι ενα ετερόφυλο ζευγάρι. Μιλώντας πάντα αντικειμενικά. Αυτό που ξέρω ειναι οτι δεν υπάρχει κανένας λόγος ένα παιδί που δεν έχει διαμορφώσει ταυτότητα (δηλαδή κάτω των 5-6 ετών) να υποχρεώνεται να ζει σε ένα μοντέλο οικογενειακώς ανώμαλο. Και προσοχή, λέω οικογενειακώς ανώμαλο. Δεν λέω οτι γενικά η ομοφυλοφιλία ειναι ανωμαλία. Όταν όμως μπαίνει στα χωράφια του θεσμού της οικογένειας, τότε είναι. Απόδειξη αυτού ειναι οτι ποτέ στη φύση δεν απαντήθηκαν όντα που είχαν παράλληλα ομοφυλοφιλικές σχέσεις και δεσμούς συζύγων. Γι'αυτο και θεωρώ οτι οι γκέι λέγονται σύντροφοι και όχι σύζυγοι. Η έννοια της συζυγίας έχει να κάνει με την οικογένεια, η οποία πιστεύω ακράδαντα οτι άπτεται μονο στα ετερόφυλα ζευγάρια.
Αναγνωρίζω κάθε δικαίωμα συμβίωσης των ομοφυλοφίλων. Δεν μπορώ ομως να αναγνωρίσω κάτι που ξεφεύγει από τη λογική. Άλλωστε ουτε νομικά δεν κατοχυρώνεται όρος "γάμος" για τους γκέι. Κάθε νομικη κατοχύρωση αποτελεί απλή διοικητική πράξη. Ο όρος "γαμος" αναφέρεται αποκλειστικά σε δύο νυμφευόμενους γαμέτες, δηλαδή φυσικώς ικανούς να αναπαράγουν το είδος. Άρα, λοιπόν, δεν ορίζεται κάτι που να καλείται "γαμος ομοφυλοφίλων", παρά μονο "νομική κατοχύρωση συμβίωσης".
journalist
Εκκολαπτόμενο μέλος
qwertyuiop
Διάσημο μέλος
Valandil
Πολύ δραστήριο μέλος
πω πω κάτι ρεζίλια :!: γινόμαστε ρεζίλι διεθνώς που παντρεύουμε αδερφές και μετά τις βγάζουμε να παραπονιούνται ναζιάρικα στην τηλεόραση ότι πρέπει να νομιμοποιηθούν :!: ΑΙΣΧΟΣ :!:
Δεν ισχύει κάτι τέτοιο,στην Ευρώπη το φαινόμενο αυτό δεν αντιμετωπίζεται όπως εδώ..Άλλωστε νομίζω πως σε ορισμένες τουλάχιστον - αν όχι σε όλες - ευρωπαϊκές χώρες είναι κατοχυρωμένος ο γάμος ομοφυλόφιλων.
Γιατί είναι ρεζίλι να δίνεις σε κάποιον που έχει διαφορετικές απόψεις και επιλογές από σένα το ίδιο δικαίωμα που έχεις κι εσύ,δηλαδή,την νόμιμη συμβίωση με ένα άτομο που αγαπάς και στηρίζεις;
Είναι λιγότερο ρεζίλι να παραβιάζεις τα ανθρώπινα δικαιώματα του;
ΥΣ: Για να προλάβω ορισμένους,είμαι straight.
!Βάλια!
Πολύ δραστήριο μέλος
Ξέρεις δεν στις περισσότερες χώρες αυτό επιτρέπεται....Και δεν είναι μόνο στην Ολλανδία.Αρχική Δημοσίευση από qwertyuiop2:πω πω κάτι ρεζίλια :!: γινόμαστε ρεζίλι διεθνώς που παντρεύουμε αδερφές και μετά τις βγάζουμε να παραπονιούνται ναζιάρικα στην τηλεόραση ότι πρέπει να νομιμοποιηθούν :!: ΑΙΣΧΟΣ :!:
Πολύ δραστήριο μέλος
Ας τον λένε Βαγγέλη.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- bboys
- 54321
- Alessandra Eliza
- qwertyuiop
- Joji
- Fanimaid123
- Philologist
- Citylights
- Appolon
- elpidarina
- edweimaste
- Athens2002
- mechanicarts
- Libertus
- Cupid
- Muffin18
- Pharmacist01
- lnesb
- MIkeTr123
- Meow
- Πύρος
- eukleidhs1821
- Jimmy20
- iminspain
- Daydreamer
- harry akritas
- Memetchi
- pink_panther
- anna333
- Mhtrogoal
- Αλκης Κ.
- No name
- don_vito
- Εχέμυθη
- Scandal
- charmander
- tsiobieman
- SlimShady
- Viedo
- cel123
- ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.