Micro
Συντονιστής
Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4,669 μηνύματα.
13-07-23
14:16
Πάτρα νομίζω είναι η πιο άσχημη που έχω δει, έπαθα ένα πολιτισμικό σοκ με το πόσο βρώμικη πόλη είναι
Grand Duchess
Περιβόητο μέλος
Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 6,009 μηνύματα.
13-07-23
14:28
Πιστεύω ότι το Άργος και το Κιλκίς πάνε λίγο πολύ μπροστά στις πιο άσχημες πόλεις... Τσιμέντο παντού
Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8,112 μηνύματα.
13-07-23
14:31
Καλά, μην έρχεσαιΠάτρα νομίζω είναι η πιο άσχημη που έχω δει, έπαθα ένα πολιτισμικό σοκ με το πόσο βρώμικη πόλη είναι
Nala
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Nala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 893 μηνύματα.
13-07-23
14:55
Ομορφότερη είναι ή Αθήνα και όλες οι παραθαλάσσιες πλεονεκτούν, εκτός της Πάτρας, δεν μου άρεσε καθόλου όπως και τά Ιωάννινα, πνιγηκα από τά βουνά και την βροχή
Πολύ όμορφο και το Ναύπλιο!!
Πολύ όμορφο και το Ναύπλιο!!
Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12,001 μηνύματα.
13-07-23
15:06
Και βρόμικους ανθρώπους, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα.Πάτρα νομίζω είναι η πιο άσχημη που έχω δει, έπαθα ένα πολιτισμικό σοκ με το πόσο βρώμικη πόλη είναι
Εμένα δε μου αρέσει και η Τρίπολη αν και συνήθως διαφωνούν μαζί μου.
Micro
Συντονιστής
Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4,669 μηνύματα.
13-07-23
15:13
Με αναγκάζει η αγάπη μου για εσέναΚαλά, μην έρχεσαι
ίσως και τα οικονομικά των γονιών μου
Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8,112 μηνύματα.
13-07-23
15:18
Τι μου λες τώρα Ίσως να μην θέλω την κτηνιατρική τελικά, θα κάτσω Πάτρα.Με αναγκάζει η αγάπη μου για εσένα
Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12,001 μηνύματα.
13-07-23
15:19
Ενοχλώ, να φύγω;
Micro
Συντονιστής
13-07-23
15:23
Δεν χρειάζεται , θα φύγω εγώ με την jojiΕνοχλώ, να φύγω;
Pak
Επιφανές μέλος
13-07-23
15:27
Πακ πάμε δεν είμαστε και οι μεγαλύτερες συμπάθειες εδώ πέραΔεν χρειάζεται , θα φύγω εγώ με την joji
Poirot
Περιβόητο μέλος
Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 4,611 μηνύματα.
13-07-23
15:28
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, Φοιτητής του τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας ΑΠΘ και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 21,523 μηνύματα.
13-07-23
17:27
Δυστυχώς μετά την τσιμεντοποίηση των πάντων επί Καραμανλή οι μεγαλουπόλεις έχασαν την ομορφιά τους. Όλες χάλια είναι.
Παρ'όλα αυτά ομορφότερη θα πω την Θεσσαλονίκη και ασχημότερη την Αθήνα που είναι μία ζούγκλα. Βλέπεις φωτογραφίες της Παλιάς Αθήνας (προ του '70) και σε πιάνει τρομερό δέος. Και βλέπεις και φωτογραφίες του σήμερα και σε πιάνει κατάθλιψη. Χίλιες φορές οι κάποτε παραγκουπόλεις των λαϊκών συνοικιών στα δυτικά παρά το σημερινό έκτρωμα με τις τσιμεντοπολυκατοικίες παντού.
Παρ'όλα αυτά ομορφότερη θα πω την Θεσσαλονίκη και ασχημότερη την Αθήνα που είναι μία ζούγκλα. Βλέπεις φωτογραφίες της Παλιάς Αθήνας (προ του '70) και σε πιάνει τρομερό δέος. Και βλέπεις και φωτογραφίες του σήμερα και σε πιάνει κατάθλιψη. Χίλιες φορές οι κάποτε παραγκουπόλεις των λαϊκών συνοικιών στα δυτικά παρά το σημερινό έκτρωμα με τις τσιμεντοπολυκατοικίες παντού.
atlantida
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η atlantida αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 236 μηνύματα.
13-07-23
20:27
το Κιλκίς δεν μετράει γιατί το Κιλκίς δεν υπάρχει.Πιστεύω ότι το Άργος και το Κιλκίς πάνε λίγο πολύ μπροστά στις πιο άσχημες πόλεις... Τσιμέντο παντού
WindOfChange
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο WindOfChange αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 157 μηνύματα.
13-07-23
21:05
Τρίκαλα δυνατό
Tropical Peace .
Επιφανές μέλος
Η Sofia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 9,408 μηνύματα.
13-07-23
21:41
Ομορφότερες(από αυτές που έχω πάει) Βόλος Θεσσαλονίκη
Ασχημοτερη Καρδιτσα
Ασχημοτερη Καρδιτσα
Dimitris9
Δραστήριο μέλος
Ο Dimitris9 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 411 μηνύματα.
13-07-23
22:00
Ομορφη πόλη = όπου υπαρχουν όμορφοι ανθρωποι .
Φινεύς
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 333 μηνύματα.
14-07-23
00:40
Πες τααΤρίκαλα δυνατό
juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32,240 μηνύματα.
14-07-23
08:16
Τι δε σου άρεσε στην Καρδίτσα;Ομορφότερες(από αυτές που έχω πάει) Βόλος Θεσσαλονίκη
Ασχημοτερη Καρδιτσα
Ουριήλ
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Ουριήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ρουμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1,662 μηνύματα.
14-07-23
09:37
Όμορφες πόλης που έχω επισκεφθεί
Θεσσαλονικη (Δεν μου άρεσε αρκετά αλλα η Ανατολική περιοχή ήταν πανέμορφη)
Αθηνα-Πειραιάς (Παλιά θα ελεγα ότι είναι άσχημη αλλά αν είσαι με κάποιον που ξέρει την Αθήνα εύκολα είναι από τις ομορφότερες)
Μυτιληνη
Φλωρινα
Ναυπλιο
Καβαλα
Ασχημες
Σερρες (Ποτε δεν ξαναπαω, σκέτη τσιμεντούπολη, οι άνθρωποι καταθλιπτική, αισθάνομαι ότι αν καθίσω 1 μήνα σε αυτή την πόλη θα χρειαστώ ψυχίατρο)
Κοζάνη (Τα ίδια με πάνω, οι δρόμοι μικρή και πραγματικά ασφυκτιείς)
Στη μέση
Καλαματα (Ήταν ωραία παραλιακά αλλά προς το λιμάνι μου έβγαζε την εντύπωση ότι την έχουν ξεχάσει)
Θεσσαλονικη (Δεν μου άρεσε αρκετά αλλα η Ανατολική περιοχή ήταν πανέμορφη)
Αθηνα-Πειραιάς (Παλιά θα ελεγα ότι είναι άσχημη αλλά αν είσαι με κάποιον που ξέρει την Αθήνα εύκολα είναι από τις ομορφότερες)
Μυτιληνη
Φλωρινα
Ναυπλιο
Καβαλα
Ασχημες
Σερρες (Ποτε δεν ξαναπαω, σκέτη τσιμεντούπολη, οι άνθρωποι καταθλιπτική, αισθάνομαι ότι αν καθίσω 1 μήνα σε αυτή την πόλη θα χρειαστώ ψυχίατρο)
Κοζάνη (Τα ίδια με πάνω, οι δρόμοι μικρή και πραγματικά ασφυκτιείς)
Στη μέση
Καλαματα (Ήταν ωραία παραλιακά αλλά προς το λιμάνι μου έβγαζε την εντύπωση ότι την έχουν ξεχάσει)
Tropical Peace .
Επιφανές μέλος
Η Sofia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 9,408 μηνύματα.
14-07-23
10:40
Απλά θεωρώ ότι υπάρχουν πολύ πιο όμορφα μέρη στην Ελλάδα από την Καρδίτσα . Δεν είναι ακριβώς ότι δεν μου αρέσει απλά την βρίσκω αδιάφορηΤι δε σου άρεσε στην Καρδίτσα;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 20 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 138 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Sotiris 12
- iamanalien0_0
- Stavros o Arkas
- TheNorth
- Claire05
- Kate1914
- Mewmaw
- sophiaa
- johnsala
- thenutritionist
- eirinipap
- tsiobieman
- Rina
- Unboxholics
- nicole1982
- Nala
- jimis2001
- Φινεύς
- Kzaro
- Joji
- Theo2005
- Vanillatack
- constansn
- Meow
- ΘανάσοςG4
- alexa-24
- dmav
- giannhs2001
- Τρελας123
- User2350
- Gxatzis
- Obi-Wan Kenobi
- Νικολινα
- Praxis
- P.Dam.
- augustine
- desperate-ambitious!
- Athens2002
- arko
- alpha.kappa
- Arianara S3
- UserGr2023
- ειδήμων
- hello1234
- Arvacon
- thesecretfemme
- Χάρις
- AnnaRd
- SoyN
- Hased Babis
- Mammy Nun
- BatGuin
- American Economist
- panaman
- GeorgePap2003
- mvas
- Ness
- KALA1
- Dimitris9
- emzou
- Ryuzaki
- aggorf
- charmander
- anastasia papa
- Nick_nt
- Scandal
- george777
- AggelikiGr
- Steliosgkougkou
- spring day
- giorgos5002
- iiTzArismaltor_
- ilias_21
- Than003
- Helen06
- Wonderkid
- Γιώργος Ζ
- Panagiotis849
- Mary06
- Γιώργος μεγ
- Frozensun
- Kostas_Athens
- estrela
- Drglitterstar
- eukleidhs1821
- stefan
- MariaK11
- Pfizer
- Freddys
- seduv
- Xx-Giota-xX
- Superhuman
- Greg1900
- hecktors
- Neos167
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.