Orient.
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος
Νομίζω ότι ο σημερινός αγώνας επιβεβαιώνει αυτό που έγραψα χθες, ΠΡΙΝ τον αγώνα. Απλά δεν περίμενα να κάτσει να το χάσει τόσο εύκολα ο Federer. Ντάξει, το γελοιοποίησαν το άθλημα.Πάντως κόβω τον Murray να κερδίζει την Κυριακή. Αφενός λόγω της κούρασης του Federer κι αφετέρου γιατί κάτι μου λέει πως τα 'χουν συμφωνήσει, να πάρει το Wimbledon ο ένας και τους Ολυμπιακούς ο άλλος. Μακάρι να το πάρει ο Federer, βέβαια, αλλά δύσκολο...
Δεν με εκπλήσσει, ωστόσο, το έγραψα και χθες ότι θα το πάρει ο Murray. Ολυμπιακοί Αγώνες, μέσα στο σπίτι σου και μέσα στην έδρα ενός από τα Grand Slam και να χάσεις το χρυσό; Απλά δεν γίνεται. Για να λέω ΕΓΩ ότι ΔΕΝ θα το πάρει ο Federer, προφανώς και το 'χα ψυλλιαστεί το πράγμα. Βρώμαγε...
Ωστόσο δεν περίμενα να κάτσει τόσο εύκολα και να το δώσει ο Federer. Προφανώς και κάτι έπαιξε, δεν γίνεται να είσαι το #1 και να χάνεις σετ με 1 game, αλλά και να χάνεις ΔΕΚΑ (10) σερί games.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
fockos
Επιφανές μέλος
στημένος ήταν ο αγώνας ....Η κούραση νίκησε σήμερα..κρίμα!
gms7
Νεοφερμένος
ΥΓ.:Τελικός των 100μ. σήμερα.Και το δίλημμα είναι ένα:Μπόλτ ή Μπλέικ (ή μήπως κάποια έκπληξη από τον Πάουελ ή τους Αμερικάνους; )
Θάλεια
Διάσημο μέλος
Δαλιδά
Περιβόητο μέλος
nikosxdxd
Διάσημο μέλος
Aαα ποτε ηταν, να το δω στο replay tv?Φοβερές οι Ελληνίδες στη συγχρονισμένη κολύμβηση
Wild_Boy
Διάσημο μέλος
Φοβερές οι Ελληνίδες στη συγχρονισμένη κολύμβηση
Οι Ελληνίδες όντως ήταν φοβερές.
Η τρισάθλια, όμως, είναι η ΕΡΤ.
Ο αγώνας ήταν σε επανάληψη..
Εννοώ μαγνητοσκοπημένος.
Θάλεια, τα 100μ. σπριντ νομίζω ότι είναι 23.50 (παρά δέκα), όχι παρά τέταρτο:
https://www.iaaf.org/mini/oly12/Results/ResultsByDate.aspx
Πηγαίνετε 5 Αυγούστου, προσθέτετε στις ώρες που βλέπετε άλλες 2 και έχετε την ώρα διεξαγωγής σε EEST.
Itach1
Διάσημο μέλος
Νηρηίς
Διάσημο μέλος
Δαλιδά
Περιβόητο μέλος
Ρε παιδιά εγώ τσάμπα περιμένω να τελειώσουν να δω αν μπήκαν στην 5αδα?Οι Ελληνίδες όντως ήταν φοβερές.
Η τρισάθλια, όμως, είναι η ΕΡΤ.
Ο αγώνας ήταν σε επανάληψη..
Εννοώ μαγνητοσκοπημένος.
Θάλεια, τα 100μ. σπριντ νομίζω ότι είναι 23.50 (παρά δέκα), όχι παρά τέταρτο:
https://www.iaaf.org/mini/oly12/Results/ResultsByDate.aspx
Πηγαίνετε 5 Αυγούστου, προσθέτετε στις ώρες που βλέπετε άλλες 2 και έχετε την ώρα διεξαγωγής σε EEST.
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος
Wild_Boy
Διάσημο μέλος
Ρε παιδιά εγώ τσάμπα περιμένω να τελειώσουν να δω αν μπήκαν στην 5αδα?
Τερμάτισαν στην 8η θέση.
Αύριο είναι και το ελεύθερο πρόγραμμα, και σε συμψηφισμό με το σημερινό τεχνικό πρόγραμμα, θα δούμε αν θα καταφέρουν να προκριθούν στον τελικό.
Όσο για τα 100μ., ο,τι και να πεις είναι λίγο γι'αυτόν τον μεγάλο αθλητή. Δεν χρειάζονται και πολλά λόγια, απλά θα κάνω ένα γενικό σχόλιο για ολόκληρη την κούρσα:
Usain Bolt 9.63 OR
Yohan Blake 9.75 =PB
Justin Gatlin 9.79 PB
9.79 είχε κάνει και ο Maurice Greene το 1999 στην Αθήνα, παγκόσμιο ρεκόρ τότε και όλοι πίστευαν πως δεν μπορούσε να καταρριφθεί.
jj!
Τιμώμενο Μέλος
evi07larissa
Πολύ δραστήριο μέλος
Καμία κράμπα μάλλον.......O Πάουελ τι σκατά έπαθε; Στραμπούληξε το πόδι του από την υπερβολική ταχύτητα;
jj!
Τιμώμενο Μέλος
Μεγάλη ξενέρα αυτό. Να είσαι στον τελικό, να έχεις τρέξει εκατομμύρια χιλιόμετρα στη ζωή σου και να παθαίνεις κράμπα σε αγώνα 100mΚαμία κράμπα μάλλον.......
Irodis
Δραστήριο μέλος
Το παιδί έπαθε θλάση στο δικέφαλο αυτόν έπιανε όλη την ώρα !
Θάλεια
Διάσημο μέλος
Πια κράμπα ρε παιδιά ;;;;
Όντως. Και ο speaker θλάση είπε.
jj!
Τιμώμενο Μέλος
Έστω. Ο λογισμός μου είναι ο ίδιοςΠια κράμπα ρε παιδιά ;;;;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.