Stef
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
PIL
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Stef
Εκκολαπτόμενο μέλος
mirti
Νεοφερμένος
...
περναω οδοντιατρικη αθηνας κ θεσσαλονικης αλλα δν εχω ιδεα τι να δηλωσω...
Απο τη μια ακουω οτι η σχολη στην αθηνα ειναι καλυτερη, απο την αλλη οτι η θεσσαλονικη ειναι χειροτερη...
μετα, εγω σκεφτομουν θεσσαλονικη γτ σαν πολη μου φαινεται εξαιρετικη, κλασσικη φοιτητουπολη.
Ασε που θα ειναι κ μια αλλαγη στη μεχρι τωρα ζωη μου.
ομως αν στο 3-4ο ετος οι ατελειες της σχολης και η ανεπαρκεια στα εργαστηρια, οπως μου λενε, με δυσκολεψουν για να παρω το πτυχιο?
...ναι. εχω μπερδευτει...
παρακαλω....διαφωτιστε με!!!!!
Daisy
Δραστήριο μέλος
λίγο οφφ τοπικΡε παιδες S.o.S
...
περναω οδοντιατρικη αθηνας κ θεσσαλονικης αλλα δν εχω ιδεα τι να δηλωσω...
Απο τη μια ακουω οτι η σχολη στην αθηνα ειναι καλυτερη, απο την αλλη οτι η θεσσαλονικη ειναι χειροτερη...
μετα, εγω σκεφτομουν θεσσαλονικη γτ σαν πολη μου φαινεται εξαιρετικη, κλασσικη φοιτητουπολη.
Ασε που θα ειναι κ μια αλλαγη στη μεχρι τωρα ζωη μου.
ομως αν στο 3-4ο ετος οι ατελειες της σχολης και η ανεπαρκεια στα εργαστηρια, οπως μου λενε, με δυσκολεψουν για να παρω το πτυχιο?
...ναι. εχω μπερδευτει...
παρακαλω....διαφωτιστε με!!!!!
στη χαλκιδα σε ποιο σχολείο πήγαινες?
PIL
Πολύ δραστήριο μέλος
PIL
Πολύ δραστήριο μέλος
It's up to you:no1:
!GeoRge!
Δραστήριο μέλος
PIL
Πολύ δραστήριο μέλος
!GeoRge!
Δραστήριο μέλος
δεν καταλαβαα! :s δηλαδη τελειωνεις τα 10 εξαμηνα και αν εχεις χρηματα μπορεις να ανοιξεις οδοντιατρειο? δεν κανεις πρωτα ειδικοτητα? κι αν ναι ποσο χρονο διαρκει? εννοω μεταπτυχιακες σπουδες τελος παντων...ποσο ειναι το κοστος για ανοιγμα ιδιωτικου οδοντιατρειου?Μπορεις να ανοιξεις αν εχεις χρηματα. Σε εμας το πτυχιο ισοδυναμει με αδεια ασκησεως επαγγελματος
george_k214
Εκκολαπτόμενο μέλος
δεν καταλαβαα! :s δηλαδη τελειωνεις τα 10 εξαμηνα και αν εχεις χρηματα μπορεις να ανοιξεις οδοντιατρειο? δεν κανεις πρωτα ειδικοτητα? κι αν ναι ποσο χρονο διαρκει? εννοω μεταπτυχιακες σπουδες τελος παντων...ποσο ειναι το κοστος για ανοιγμα ιδιωτικου οδοντιατρειου?
Πρακτικά,με το που θα πάρεις το πτυχίο μπορείς να δουλέψεις ως οδοντίατρος.Ωστόσο,για να καταρτιστείς επιστημονικα καλύτερα,να δείς περισσότερα περιστατικά κλπ,είναι καλό να κάνεις και ένα μεταπτυχιακό..
!GeoRge!
Δραστήριο μέλος
Alessandra
Διάσημο μέλος
Αν συνυπολογίσεις ψηφιακή ακτινογραφία, ενδοστοματική κάμερα, χειρολαβή, κλπ, για ενδοδοντικές θεραπείες μηχανοκίνητα, αν αγοράσεις τα πάντα-όλα τα υλικά και τα εργαλεία από την αρχή- ανεβαίνει το κόστος.
Τα μεταπτυχιακά διαρκούν 3 χρόνια για τις περιζήτητες ειδικότητες. Αν θέλεις να κάνεις μεταπτυχιακό, πρέπει να φροντίσεις για γνωριμίες με τα κατάλληλα πρόσωπα, διαφορετικά μην ελπίζεις.
!GeoRge!
Δραστήριο μέλος
30.000 ??? γιατι ειχα την αισθηση οτι ο ολος εξοπλισμος κοστιζει 300.000?!! εξαρταται και απο το μεγεθος του ιατρειου ε?Kόστος ιατρείου= Γύρω στις 30000, στην καλύτερη περίπτωση, μόνο για τα απολύτως απαραίτητα.
Αν συνυπολογίσεις ψηφιακή ακτινογραφία, ενδοστοματική κάμερα, χειρολαβή, κλπ, για ενδοδοντικές θεραπείες μηχανοκίνητα, αν αγοράσεις τα πάντα-όλα τα υλικά και τα εργαλεία από την αρχή- ανεβαίνει το κόστος.
Τα μεταπτυχιακά διαρκούν 3 χρόνια για τις περιζήτητες ειδικότητες. Αν θέλεις να κάνεις μεταπτυχιακό, πρέπει να φροντίσεις για γνωριμίες με τα κατάλληλα πρόσωπα, διαφορετικά μην ελπίζεις.
δηλαδη αν αγορασεις εναν χωρο με 100.000 + 30.000 = 130.000 ευρωπουλα... Τι εννοεις για τις γνωριμιες με τα καταλληλα προσωπα? :fish::fish::fish:
Evris7
Πολύ δραστήριο μέλος
Nickname
Πολύ δραστήριο μέλος
Alessandra
Διάσημο μέλος
1) μεταχειρισμένο μηχάνημα.
2) συγγενείς που θα σου φτιάξουν τα υδραυλικά, ηλεκτρικά, πάγκους.
3) εργαλεία όχι ακριβής μάρκας
4) ιδιόκτητο διαμέρισμα ώστε να μη χρειάζονται προκαταβολές για νοίκια.
Αυτές είναι παράμετροι που μπορούν να μειώσουν το κόστος.
Αν θες λεπτομέρειες, στείλε μου πμ.
Alexia91
Εκκολαπτόμενο μέλος
Evris7
Πολύ δραστήριο μέλος
Ποιές 2 σχολές? Όλες οι οδοντιατρικές (2 είναι όλες κι όλες) είναι 5 χρόνια/10 εξάμηνα
Εννοώ τη σχολή Αθήνας και της Θεσσαλονίκης. Το ίδιο λέμε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 82 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Vok
- despoina13
- ειδήμων
- kwstasloul
- MarcoReus
- Γιώργος μεγ
- Billprs
- Giannis_19
- Eirinakiii8
- Sia_k
- Mewmaw
- hello1234
- Peter Pan13
- nearos
- P.Dam.
- Applepie
- Ntinaaa
- Nikos05
- niaou
- Carpediem2001
- μαρινακι96
- Appolon
- kiyoshi
- sunrise123
- dragonite
- Cat lady
- _Aggelos123
- GTS
- Sociallyawkward
- Pharmacist01
- Δέσποινα Χ
- roud
- sweater weather
- stella999
- magiaantm
- KONNΟΣ
- Ασαπ
- Jimmy20
- Georgel
- Daydreamer
- Dimitris9
- Scandal
- T C
- Athens2002
- Ryuzaki
- don_vito
- tsiobieman
- eukleidhs1821
- SlimShady
- Αλκης Κ.
- fockos
- Ria99
- Μαρία Λι
- eri548
- No name
- Georgia110
- Drglitterstar
- Stelios725
- nucomer
- Nefh_
- jul25
- Kaz
- danai241
- Johnnnn
- Catherine3
- Mary98
- GiwrgosLxs
- An@sTaZi@
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.