gregory nub
Διάσημο μέλος
Εμένα μου είπαν να πάω από Τρίτη διότι έχουν αναστολή εργασίας Πέμπτη, Παρασκευή και Δευτέρα ( !! ). Στο μεταξύ έκανε εγγραφή σε όσους δεν ήταν από Θεσ/νίκη. Λες και εμείς τσάμπα πηγαίνουμε ως εκεί.
Εμάς μας έκανε όλους εγγραφή η Σούλα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
eirini9595
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Always_in_love
Νεοφερμένος
Παιδια τις πρωτες μερες των μαθηματων σε πρηζουν οι παραταξεις ή ολη η "φασαρια" γινεται μονο στην εγγραφη {γιατι οταν εκανα την εγγραφη δεν υπηρχε ιχνος απο παραταξη και γενικα δεν υπηρχε ψυχη.....}
Στην εγγραφή δεν υπήρχε ψυχή;wtf???
Γενικά, τους πρωτοετείς τους ζαλίζουν,αλλά στη περίπτωση σου μπερδεύτηκα,είστε λίγοι φοιτητές ;
eirini9595
Νεοφερμένος
126 δεχτηκε το πανεπιστημιο φετος!! νομιζω οτι δεν ειμαστε και πολλοιΣτην εγγραφή δεν υπήρχε ψυχή;wtf???
Γενικά, τους πρωτοετείς τους ζαλίζουν,αλλά στη περίπτωση σου μπερδεύτηκα,είστε λίγοι φοιτητές ;
Always_in_love
Νεοφερμένος
126 δεχτηκε το πανεπιστημιο φετος!! νομιζω οτι δεν ειμαστε και πολλοι
Όντως δεν είστε παρά πολλοί. Εμένα με είχαν ζαλίσει στο πρώτο έτος ελεεινα,σε κάθε διάλλειμα μα φανταστείς. Όταν στο τέταρτο έτος στα καλά καθούμενα με πήρε τηλ παραταξητης,ενώ είχαμε να μιλήσουμε από την εποχή των δεινοσαύρων,(ήθελε λέει να πάμε μαζί στην αίθουσα,να με περιμένει μα συναντηθούμε) του είπα καλά 4 έτοςειμαι,λες να χαθώ και να μην μπορώ να βρω την αίθουσα; Αγενεια ίσως απο πλευράς μου,αλλα πήγαινε γυρεύοντας.
nPb
Επιφανές μέλος
του είπα καλά 4 έτοςειμαι,λες να χαθώ και να μην μπορώ να βρω την αίθουσα; Αγενεια ίσως απο πλευράς μου,αλλα πήγαινε γυρεύοντας.
Πολλοί στο 4ο έτος παθαίνουν την κρίση του 1ο-ετή φοιτητή.
Always_in_love
Νεοφερμένος
Πολλοί στο 4ο έτος παθαίνουν την κρίση του 1ο-ετή φοιτητή.
Χαχαχαχαχα
eirini9595
Νεοφερμένος
χαχαχαχα,τα ΠΑΝΤΑ για τις ψηφους!! τα μαθηματα δηλαδη δεν θα ειναι ας πουμε 3ωρα συνεχομενα, θα υπαρχουν και διαλειμματα ή μονο στην αλλαγη του καθηγητη;; βασικα που ξερουν ποιος ειναι πρωτοετης,ενταξει τις πρωτες μερες ειναι καπως ψαρωμενοι και χαμενοι αλλα μετα.....Όντως δεν είστε παρά πολλοί. Εμένα με είχαν ζαλίσει στο πρώτο έτος ελεεινα,σε κάθε διάλλειμα μα φανταστείς. Όταν στο τέταρτο έτος στα καλά καθούμενα με πήρε τηλ παραταξητης,ενώ είχαμε να μιλήσουμε από την εποχή των δεινοσαύρων,(ήθελε λέει να πάμε μαζί στην αίθουσα,να με περιμένει μα συναντηθούμε) του είπα καλά 4 έτοςειμαι,λες να χαθώ και να μην μπορώ να βρω την αίθουσα; Αγενεια ίσως απο πλευράς μου,αλλα πήγαινε γυρεύοντας.
lexritis
Νεοφερμένος
Always_in_love
Νεοφερμένος
χαχαχαχα,τα ΠΑΝΤΑ για τις ψηφους!! τα μαθηματα δηλαδη δεν θα ειναι ας πουμε 3ωρα συνεχομενα, θα υπαρχουν και διαλειμματα ή μονο στην αλλαγη του καθηγητη;; βασικα που ξερουν ποιος ειναι πρωτοετης,ενταξει τις πρωτες μερες ειναι καπως ψαρωμενοι και χαμενοι αλλα μετα.....
Πάνε σε μάθηματα πρωτοετών,δε πάνε σε επιλεγόμενα να τους βρουν,επίσης κόβουν φάτσες,όποιος ειναι καινούριος φαίνεται. 3 ωρο σερί μπα οχι,θα κάνετε και διάλλειμα μη τρελαθούμε.
CollegeLife
Νεοφερμένος
Πάνε σε μάθηματα πρωτοετών,δε πάνε σε επιλεγόμενα να τους βρουν,επίσης κόβουν φάτσες,όποιος ειναι καινούριος φαίνεται. 3 ωρο σερί μπα οχι,θα κάνετε και διάλλειμα μη τρελαθούμε.
Εε όχι και να παρενοχλούνε εμάς τους πρωτοετείς εν ώρα μαθήματος! Μήπως είσαι λιγάκι υπερβολική?
Always_in_love
Νεοφερμένος
Εε όχι και να παρενοχλούνε εμάς τους πρωτοετείς εν ώρα μαθήματος! Μήπως είσαι λιγάκι υπερβολική?
Στο διάλλειμα λέω,κάνουν επισκέψεις.
eirini9595
Νεοφερμένος
οτι φαινεται ο πρωτοετης ειναι σιγουρο!! θα ηθελα να μπορουσα να δω πως θα ειμαι την πρωτη μερα,γιατι εγω θα χασω και καποιες μερες,βεβαια θα ειναι μονο 3!!!παλι καλα που θα κανουμε διαλειμμα γιατι ενας γνωστος μου σε μια αλλη σχολη δεν κανει διαλειμμα!!
Always_in_love
Νεοφερμένος
οτι φαινεται ο πρωτοετης ειναι σιγουρο!! θα ηθελα να μπορουσα να δω πως θα ειμαι την πρωτη μερα,γιατι εγω θα χασω και καποιες μερες,βεβαια θα ειναι μονο 3!!!παλι καλα που θα κανουμε διαλειμμα γιατι ενας γνωστος μου σε μια αλλη σχολη δεν κανει διαλειμμα!!
Καλή αρχή λοιπόν.
ZETAXA
Δραστήριο μέλος
Αν καθονται μπροστα σου, πισω σου, δεξια-αριστερα εν ωρα μαθηματος μπορουν να σου πιασουν την κουβεντα! Σε εμενα μια φορα εγινε αρχισε να μου μιλαει η παραταξιακη κανονικα ειπαμε να παμε για καφε κι οταν μετα απο λιγες μερες με πηρε τηλεφωνο κι αρχισε να μου λεει για ξυλο που επεσε με αντιπαλη παραταξη ειχα μεινει
_Νηρηίς_
Πολύ δραστήριο μέλος
Παίρνουν το μικρόφωνο εν ώρα διαλλείματος και αρχίζουν το διάγγελμα.Εε όχι και να παρενοχλούνε εμάς τους πρωτοετείς εν ώρα μαθήματος! Μήπως είσαι λιγάκι υπερβολική?
Eliminated
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εμάς μας έκανε όλους εγγραφή η Σούλα
Γράφτηκα και εγώ επιτέλους. Καλά φοβερή η Σούλα
eirini9595
Νεοφερμένος
ευχαριστω!!!!!!! θελω να περασει η πρωτη μερα......Καλή αρχή λοιπόν.
εγω δευτερα θα παω γιατι ειδα οτι ξεκινανε ασχετως τα μαθηματα!
Johny4Life
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 44 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Entropy24
- Reader
- kalhkardia
- BiteTheDust
- Cat lady
- Eirinakiii8
- Τρελας123
- Γιώτα Γιαννακού
- Hased Babis
- g59
- phoni
- Wonderkid
- ladybookworm
- Philologist
- Vminkook
- GeorgePap2003
- Paraskevoula_5
- air_fish
- Freddys
- Panos_02
- Nikoleta_Giann
- Αννα1
- EcoBill
- dim6
- stefan
- Jocaste
- Criplim
- StudyFreak04
- Natassa02
- nicole1982
- Athens2002
- Arvacon
- louminis
- Nefh_
- foteiniandr
- Tina02
- Γιώργος - Κόρινθος
- MIkeTr123
- Panagiotis849
- rekcoR
- Alma Libre
- hecktors
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.