Devina
Τιμώμενο Μέλος
Οδήγηση και Αλκοολ ποτέ μαζί!! Πότε άραγε θα μπει στα κεφάλια μας κάτι τόσο απλό...?????
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Afey
Πολύ δραστήριο μέλος
Να εννοείται.. ΣΑΦΩΣ.. ΑΛΛΑ ΠΩΣ ΝΑ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΑΝ
1) Ο πιτσιρικάς που μόλις έβγαλε δίπλωμα, δεν έχει ιδέα τι συνέπειες έχει το αλκοολ στην οδήγηση καθώς όταν έβγαζε δίπλωμα ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΤΙΠΟΤΑ?
2) Όταν βλέπει τον πατέρα του να πίνει και μετά να οδηγεί?
3) Όταν βλέπει τους μεγαλύτερους φίλους του να πίνουν και να οδηγούν?
4) Όταν προβάλεται συνεχώς το πρότυπο: ΟΔΗΓΩ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΛΙΩΜΑ?
5) Ελάχιστες εώς μηδαμινές διαφημίσεις για ευαισθητοποίηση από τα ΜΜΕ στο θέμα αλκοολ + οδήγηση
όταν όταν όταν....
Δεν ξέρω, αν δεν είχα χάσει κι εγώ δικό μου άτομο που έπιασε τιμόνι ενώ είχε πιει, ΙΣΩΣ να ήμουν κι εγώ σταρχιδιστής.
Άσφαλτος και ποτάκια δεν πάνε μαζί...
Τα επιχειρήματα σου είναι βασικά το 1 και τα 4-5, όσον αφορά στα άλλα και ο πατέρας ήταν κάποτε ο γιος που περιγράφεις.
Το 1 δεν ισχύει επ' ουδενί, υπάρχει διεξοδική ανάλυση των κινδύνων που επιφυλάσσει η οδήγηση υπό την επείρια αλκοόλ στο βιβλίο των σημάτων και στα σχετικά tests του υπουργείου. Το 4 απ' ό,τι έχω δει εγώ τουλάχιστον (βλέπω από ελάχιστη μέχρι καθόλου τηλεόραση) δεν ισχύει, θυμάμαι αρκετές διαφημίσεις κατά του αλκοόλ. Ε το 5 πρέπει να 'σαι τελείως μαλάκας για να παίξει ρόλο.
My point is, δεν υπάρχουν δικαιολογίες, όποιος οδηγεί μεθυσμένος είναι ένα αρχίδι και μισό, όχι για τον εαυτό του (με αυτόν ας κάνει ό,τι του καπνίσει) αλλά γιατί βάζει σε μεγάλο κίνδυνο και του υπόλοιπους.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Unkown-User
Πολύ δραστήριο μέλος
Τα επιχειρήματα σου είναι βασικά το 1 και τα 4-5, όσον αφορά στα άλλα και ο πατέρας ήταν κάποτε ο γιος που περιγράφεις.
Το 1 δεν ισχύει επ' ουδενί, υπάρχει διεξοδική ανάλυση των κινδύνων που επιφυλάσσει η οδήγηση υπό την επείρια αλκοόλ στο βιβλίο των σημάτων και στα σχετικά tests του υπουργείου. Το 4 απ' ό,τι έχω δει εγώ τουλάχιστον (βλέπω από ελάχιστη μέχρι καθόλου τηλεόραση) δεν ισχύει, θυμάμαι αρκετές διαφημίσεις κατά του αλκοόλ. Ε το 5 πρέπει να 'σαι τελείως μαλάκας για να παίξει ρόλο.
My point is, δεν υπάρχουν δικαιολογίες, όποιος οδηγεί μεθυσμένος είναι ένα αρχίδι και μισό, όχι για τον εαυτό του (με αυτόν ας κάνει ό,τι του καπνίσει) αλλά γιατί βάζει σε μεγάλο κίνδυνο και του υπόλοιπους.
1-- Όταν δίνεις δίπλωμα μαθαίνεις 16-β 17-γ. Όπως και μαθαίνεις "θεωρητικά" να αλλάζεις λάστιχο, να ελέγχεις λάδια κτλ. Δηλαδή δεν "μαθαίνεις" τίποτα.
Από την οικογένεια πρέπει να αρχίσει το όλο θέμα. Δηλαδή αν ο πατέρας πίνει και μετά οδηγει, το 18χρονο πιτσιρίκι δεν θα έχει υπ όψην του ότι είναι φυσιολογικό? Δεν πρέπει οι γονεις αφενος να δίνουν το good example και αφετέρου να πουν στο παιδί πόσο επικίνδυνο είναι?
Στο εξωτερικό συνεχώς προβάλλονται σποτ κατά του αλκοολ + οδηγηση.. Εγώ προσωπικά τον τελευταίο χρόνο στην Ελλάδα δεν έχω δει ούτε ένα (βασικά ούτε εγώ βλέπω πολύ ΤV αλλά πιστεύω ότι αν έδειχναν θα είχα πετύχει έστω και μία φορά). ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΞΟΔΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ-ΠΑΣΧΑ.
Anyway, το ποίντ σου είναι σωστότατο όπως και να χει, no excuses...
Jenny
Πολύ δραστήριο μέλος
Αυτό που φοβάμαι όταν επιστρέφω στο σπίτι κάποιο βράδυ, είναι οι υπόλοιποι οδηγοί....Γιατί σίγουρα κάποιοι έχουν πιει κάτι παραπάνω και δεν αποκλείεται να πάρει κάποιος εμένα ή και κάποιον άλλο στο λαιμό του.
michael92
Πολύ δραστήριο μέλος
~Λένα~
Πολύ δραστήριο μέλος
kambana
Δραστήριο μέλος
Dodos-7
Εκκολαπτόμενο μέλος
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι ειναι εγκληματικο να πιει κανεις και να οδηγησει....μακρια απο το αλκοολ οταν προκειται να πιασουμε τιμονι !!
παντως η ιστοριουλα εχει καποια πηγη?[/quote]
Να σου πω την αληθεια δεν θυμαμαι απο που τη βρηκα!!!SORRY!!!
Πάντως αυτή η ιστοριουλα κυκλοφορεί πολύ και στο bitefight ενα online παιχνίδι
internet_robber
Νεοφερμένος
SCULLY
Πολύ δραστήριο μέλος
Μην πίνετε πριν οδηγήσετε...
-----------------------------------------
Καλά, αν ήταν έτσι ο καθένας θα είχε το δικαίωμα να οδηγεί ενώ έχει πιει. Όμως, έτσι βάζεις σε κίνδυνο τη ζωή κι άλλων ανθρώπων...Όλους σκουλίκια θα μας φάνε .. τι γρήγορα τι αργά .. το θέμα είναι να απολαμβάνεις κάθε στιγμή ..
halvas
Πολύ δραστήριο μέλος
Το κείμενο είναι συγκλονιστικό, κι ελπίζω όχι αληθινό
Τόσοι και τόσοι έχουν σκοτωθεί από μεθύστακες.
kambana
Δραστήριο μέλος
maraki
Δραστήριο μέλος
Antigoni_18
Νεοφερμένος
Δαλιδά
Περιβόητο μέλος
purplebutterfly
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fabulous
Δραστήριο μέλος
Αν και τόσο αναίσθητοι που είναι, πως να το συλλάβουν. Για να είσαι μεθυσμένος και να πας να οδηγήσεις, πάει να πει πως είσαι ντιπ για ντιπ.
Βάζεις σε κίνδυνο τη ίδια σου τη ζωή, αλλά ταυτόχρονα κι άλλων ανθρώπων.
Είναι αδικία να πληρώνουν τα λάθη ζώων, άνθρωποι που δεν φταίνε πουθενά.
Τι συζητάμε τώρα, η ζωή είναι άδικη για πολλούς.
Επειδή ο άλλος έχει το μυαλό πάνω απο το κεφάλι του κι ο δείκτης ανωριμότητάς του έχει σπάσει προ πολλού, πρεπει εσύ να πεθάνεις.
Πριν οδηγήσεις, ή καλύτερα, πριν πιείς, δεν θα σου κοστίσει και τίποτα να τα σκεφτείς αυτά.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Unkown-User
Πολύ δραστήριο μέλος
Ναι είναι δολοφονικό να πίνεις και να οδηγείς. Ωραία... Είσαι μαλάκας αν το κάνεις. Και εσύ άντε ψόφα, αλλά αν προκαλέσεις ατύχημα και ζήσεις θα έρθω εγώ προσωπικά να σου κόψω τα αρχίδια και να σε βάλω να τα φας...
Φυσικά και η ιστοριούλα είναι "γελοία" όπως και όλα του στυλ: "και ενώ οδηγούσε την μηχανή με 200 φώναξε στην κοπέλα του ότι την αγαπάει"
Δείτε όλοι οπωσδήποτε τα παρακάτω βίντεο.
[ame]https://www.youtube.com/watch?v=S06CBqaXox4&feature=related[/ame]
[ame]https://www.youtube.com/watch?v=UiSXUYj-AZ0&feature=related[/ame]
[ame]https://www.youtube.com/watch?v=_oVFfijT6i8&feature=related[/ame]
Γενικότερα μην αφήνετε να υποτιμούν την νοημοσύνη σας και να σας κάνουν ότι θέλουν πατώντας πάνω στην ευαισθησία σας. Δεν αναφέρομαι μόνο σε αυτή την ιστοριούλα αλλά γενικότερα και σε ότι προβάλλει η τηλεόραση.
Ωραία, δεν πρέπει να πίνεις και να οδηγείς. Από εκεί και πέρα... Γράφοντας ψεύτικες γλυκανάλατες μαλακίες δεν πείθεις αυτούς που πρέπει να πείσεις.. ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣ
Rania.
Πολύ δραστήριο μέλος
Σαφως δεν πρεπει να πινει καποιος οταν ξερει οτι θα οδηγησει.
Αλλα με τετοιες ΜAΛΑΚΙΕΣ, υποτιμας το μεσο αικιου.
Θελω να πω οκ, χτυπαει ενα αυτοκινητο την κοπελα και αντι να ειδοποιησουν ασθενοφορο καλουν τα ΜΜΕ. Και αφου φτανει το δημοσιογραφικο κρου, η κοπελα αρχιζει τον μονολογο της συγκινησης, χωρις καποιος να κανει κινηση να την παει σε νοσοκομειο ή κατι.
Γαμώ το κέρατό μου με τις μαλακίες του καθενός.
Ναι είναι δολοφονικό να πίνεις και να οδηγείς. Ωραία... Είσαι μαλάκας αν το κάνεις. Και εσύ άντε ψόφα, αλλά αν προκαλέσεις ατύχημα και ζήσεις θα έρθω εγώ προσωπικά να σου κόψω τα αρχίδια και να σε βάλω να τα φας...
Φυσικά και η ιστοριούλα είναι "γελοία" όπως και όλα του στυλ: "και ενώ οδηγούσε την μηχανή με 200 φώναξε στην κοπέλα του ότι την αγαπάει"
Δείτε όλοι οπωσδήποτε τα παρακάτω βίντεο.
https://www.youtube.com/watch?v=S06CBqaXox4&feature=related
https://www.youtube.com/watch?v=UiSXUYj-AZ0&feature=related
https://www.youtube.com/watch?v=_oVFfijT6i8&feature=related
Γενικότερα μην αφήνετε να υποτιμούν την νοημοσύνη σας και να σας κάνουν ότι θέλουν πατώντας πάνω στην ευαισθησία σας. Δεν αναφέρομαι μόνο σε αυτή την ιστοριούλα αλλά γενικότερα και σε ότι προβάλλει η τηλεόραση.
Ωραία, δεν πρέπει να πίνεις και να οδηγείς. Από εκεί και πέρα... Γράφοντας ψεύτικες γλυκανάλατες μαλακίες δεν πείθεις αυτούς που πρέπει να πείσεις.. ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣ
αχαχαχαχαχχααχαχχα
το πρωτο ειναι επικο απλα, τα αλλα 2 ψιλοχαζομαρες.
Αλλο βιντεο απο κει. Πιο πολυ θα πιασει το ''μην τρεχετε και φορατε παντα κρανος'' παρα αυτη η πιπ@.
Τοτε της ειπε ''αγκαλιασε με σφιχτα, πιο σφιχτα, πες μου οτι με αγαπας''. Και μετα στουκα σε τοιχο, πεθαινει το αγορι και η κοπελα αυτοκτονει επειδη της εσωσε τη ζωη δινοντας της το κρανος.
Ε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.