heyday
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
::Forg0tt3n::
Εκκολαπτόμενο μέλος
χμμμ..για να δουμε...για αυριο μπορειτε??? εμεις τελειωνουμε 5 με τα μαθηματα...ειδαλλως το παμε για σαββατοκυριακο η για την αλλη βδομαδα...
Καλύτερα να πούμε για την άλλη εβδομάδα, για να μη μαζευτούμε 3 άτομα και να το οργανώσουμε καλύτερα. Για απογευματάκι λέμε να υποθέσω, ε;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
heyday
Νεοφερμένος
σωστος...ε κοιτα να δεις εγω προσωπικα ειτε πρωι ειτε απογευμα ειτε βραδι δεν εχω προβλημα!!!Καλύτερα να πούμε για την άλλη εβδομάδα, για να μη μαζευτούμε 3 άτομα και να το οργανώσουμε καλύτερα. Για απογευματάκι λέμε να υποθέσω, ε;
Wolly
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ουτε εγω!!!!σωστος...ε κοιτα να δεις εγω προσωπικα ειτε πρωι ειτε απογευμα ειτε βραδι δεν εχω προβλημα!!!
Εκκολαπτόμενο μέλος
heyday
Νεοφερμένος
ωραια!!! τοτε λεμε για την επομενη βδομαδα ...εγω ειμαι ανοιχτη!! οποτε τα βρισκουμε με τις ωρες να δουμε ποτε βολευει να μαζευτουμε αρκετοι και βλεπουμε!!!Ουτε εγω!!!!
statakos
Εκκολαπτόμενο μέλος
Θα παρακολουθώ το θέμα οπότε αν κανονιστεί τίποτα θα σας πώ.
koufontinas
Εκκολαπτόμενο μέλος
heyday
Νεοφερμένος
Alex0077
Νεοφερμένος
span.jajahWrapper { font-size:1em; color:#B11196; text-decoration:underline; } a.jajahLink { color:#000000; text-decoration:none; } span.jajahInLink:hover { background-color:#B11196; }
heyday
Νεοφερμένος
Να σου πω την αληθεια μου και μενα πιο πολυ με βολευει προς βορεια αλλα ειναι γεγονος οτι ειμαστε ο ενας εδω , ο αλλος εκει...οποτε εγω σκεφτομουν καπου στο κεντρο η κοντα στη σχολη...αλλα ειλικρινα ο,τι θελουν οι περισσοτεροι...εγω δεν εχω κανενα προβλημα!!!Και εγώ είμαι μέσα... Αλλά για πού λέτε? Εγώ προτείνω προς βόρεια για να με βολεύει
Εκκολαπτόμενο μέλος
Alex0077
Νεοφερμένος
Wolly
Εκκολαπτόμενο μέλος
Κεφαλάρι? Που ειναι αυτό?Εγώ προτείνω deja vu στο Κεφαλάρι.. Σίγουρα μας βολεύει όλους όχι κέντρο ρε παιδιά... Πού θα παρκάρουμε??span.jajahWrapper { font-size:1em; color:#B11196; text-decoration:underline; } a.jajahLink { color:#000000; text-decoration:none; } span.jajahInLink:hover { background-color:#B11196; }
Alex0077
Νεοφερμένος
span.jajahWrapper { font-size:1em; color:#B11196; text-decoration:underline; } a.jajahLink { color:#000000; text-decoration:none; } span.jajahInLink:hover { background-color:#B11196; }
koufontinas
Εκκολαπτόμενο μέλος
Tip: Συγκοινωνια.
andreask
Νεοφερμένος
Εκκολαπτόμενο μέλος
https://www.aueb.gr/pages/news/anakoinosi_item.php?catid=2&index=0
Alex0077
Νεοφερμένος
Αρχική Δημοσίευση από andreask;[URL="javascript:void(0)":245048[/url]]Απλά είναι λίγο άσχετος στο παρκάρισμα...
Θες να μου πεις ότι εσύ βρίσκεις θέση πάρκινγκ στο κέντρο? :no1:
Όσο για τη συγκοινωνία πρέπει να πάρω λεωφορείο και ηλεκτρικό ή μετρό μετά.. είναι μπέρδεμα...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 174 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- ioanna2007
- Verikoko17
- EFAKIT
- mtala
- Helen06
- Mathitis_tou_15
- Totreno
- AggelikiGr
- γκολφ
- aris63
- KALA1
- panaman
- UserGr2023
- jimis2001
- flaura
- Scandal
- Giii
- ag97
- mimikos
- akouts
- Deadly_sorrowX
- Panagiotis849
- Steliosalm
- GeorgePap2003
- johnsala
- ggl
- Joji
- Χάρις
- Hased Babis
- thenutritionist
- korlef
- Nala
- Ioanna98
- Τρελας123
- tsiobieman
- Ziekr
- KingOfPop
- oups
- giwrgos00
- Gggu
- Nikos05
- johnietraf
- Dionyshs1
- diamag
- Chrisa
- abc1234
- alextheo
- FRT
- Anestis123
- γιαννης185
- mike741
- Devid
- το κοριτσι του μαη
- SlimShady
- Viedo
- Eri0611
- Kostis-Palamas
- Paragontas7000
- george777
- stefan
- constansn
- paulkin94
- Specon
- Ziggy 1
- ale
- Unboxholics
- Citylights
- Turtlestar
- VouDou
- clevercat
- kwstaseL
- Konstantinos4
- Dei Gratia
- ρενακι 13
- Jimmy20
- DonaeB
- eri548
- the.notorious
- Αριάνα123
- Polipolikalos
- Belle26
- leo41
- Λαμπρινηη
- J.Cameron
- MarcoReus
- Kleanth
- Κλημεντίνη
- ΠΕΤΕ
- Athens2002
- hirasawayui
- Monster Hunter
- Nefiki
- mechaniceng
- Trolling Stones
- stamoul1s
- fretoe
- Stelios725
- ckotsakos
- antoniskazz
- cel123
- kristinbacktoschool
- notis_19
- Stroka
- Rene2004
- Dimitris2001
- lnesb
- χημεια4λαιφ
- fmarulezkd
- Kostakis45
- ΘανάσοςG4
- Mukumbura
- alexrami
- Φινεύς
- tasost
- Θανασης Α.
- igeorgeoikonomo
- Bgpanos
- charmander
- DiCafrio
- Αλκης Κ.
- Giorno
- Johnman97
- civilian
- the purge
- aggelosst9
- harisk18
- bvb09
- Reik
- Marskr
- ChGeorge
- GiorgosAsi
- tslef8
- mitsakos
- Thanos_D
- Earendil
- giorgos99
- American Economist
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.