Chris1993
Περιβόητο μέλος
Να τις εκατοστήσεις χαχαχα..πλακίτσα!
Έλα μωρε και Πληροφορική να περάσεις...καλά είναι!
Πώς γίνεται να έχεις δώσει τόσες φορές και να μην έχεις βγάλει ΑΚΟΜΑ 17000+ , πες μου το μυστικό !
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MetalChest
Δραστήριο μέλος
Τι να πω! Είμαι νυχτερίδα, τι να κάνουμε!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pure_Seduction
Επιφανές μέλος
Angelique.
Διακεκριμένο μέλος
Τώρα πλέον διαβάζω απογεύματα συνήθως.
Μετά τις 17:00-18:00 δηλαδή. Και το πολύ να μείνω άυπνη μέχρι τις 2 το βράδυ. Όχι παραπάνω.
Ωστόσο πέρυσι,όταν έδινα Πανελλήνιες,μπορεί να διάβαζα και μέχρι τις 4 ή 5 το πρωί. Αλλά πλέον το αποφεύγω.
Φώτης09
Πολύ δραστήριο μέλος
natasoula...
Πολύ δραστήριο μέλος
Shadowfax
Διάσημο μέλος
Γενικά μη μπείτε καν στον κόπο της Γ αν δεν καταλάβετε κάτι πολύ καλά: δεν είναι μαγκιά να ξενυχτάς διαβάζοντας. Ούτε φροντιστήρια στις 4 το πρωί θα 'χετε, ούτε εξετάσεις στις 5 θα γράψετε. Του χρόνου θα κληθείτε να προσαρμοστείτε, όχι να προσαρμόσετε τα πράγματα πάνω σας. Τα ξενύχτια να τα περιορίσετε στρατηγικά όταν θα δείτε πως πρέπει να γίνουν. Αν το κάνετε for the sake of it προετοιμάζετε την αποτυχία σας κι όποιος δε μπορεί να το καταλάβει αυτό, επειδή δε θέλει να σκεφτεί, ας μην πάει του χρόνου για εξετάσεις. Καλό είναι και το απολυτήριο, δε θα γίνουν όλοι επιστήμονες.
Πρόπερσι πήγαινα για ύπνο εκεί γύρω στις 4 καθημερινά σχεδόν. Φέτος μαγκιές δεν παίζουν. Σοβαρευτείτε.
Φώτης09
Πολύ δραστήριο μέλος
natasoula...
Πολύ δραστήριο μέλος
δεν εννοουμε να γινεται αυτο σε καθημερινη βαση!αλλα μερικες φορες δν μπορεις ν κανεις λλιως..αλλωστε εξαρταται κ απο το ποτε του ερχεται του καθενος!εγω ας πουμε το βραδυ δν μπορω μ τπτ ν διαβασω θεωρια,αλλα αντιθετα γ ασκησεις ειναι η καλυτερη μ ωρα...τωρα απο ενα σημειο και μετα χρειαζεται ν βρεις ενα προγραμμα,αυτο ειναι σιγουρο...(κ εννοειται οτι δν ειναι μαγκια ν ξενυχτας μ τ βιβλιο,οσοι το κανουν αυτο δν εχουν κτλβει ποιος ειναι ο πραγματικος τς στοχος!)Αν μέχρι του χρόνου τέτοιο καιρό συνεχίσεις και καταφέρεις να ζήσεις, στείλε μήνυμα εδώ. I dare you.
Γενικά μη μπείτε καν στον κόπο της Γ αν δεν καταλάβετε κάτι πολύ καλά: δεν είναι μαγκιά να ξενυχτάς διαβάζοντας. Ούτε φροντιστήρια στις 4 το πρωί θα 'χετε, ούτε εξετάσεις στις 5 θα γράψετε. Του χρόνου θα κληθείτε να προσαρμοστείτε, όχι να προσαρμόσετε τα πράγματα πάνω σας. Τα ξενύχτια να τα περιορίσετε στρατηγικά όταν θα δείτε πως πρέπει να γίνουν. Αν το κάνετε for the sake of it προετοιμάζετε την αποτυχία σας κι όποιος δε μπορεί να το καταλάβει αυτό, επειδή δε θέλει να σκεφτεί, ας μην πάει του χρόνου για εξετάσεις. Καλό είναι και το απολυτήριο, δε θα γίνουν όλοι επιστήμονες.
Πρόπερσι πήγαινα για ύπνο εκεί γύρω στις 4 καθημερινά σχεδόν. Φέτος μαγκιές δεν παίζουν. Σοβαρευτείτε.
vassilis498
Διακεκριμένο μέλος
Αν μέχρι του χρόνου τέτοιο καιρό συνεχίσεις και καταφέρεις να ζήσεις, στείλε μήνυμα εδώ. I dare you.
προσωπικά κοιμάμαι γύρω 2-5 από την αρχή της χρονιάς, όχι λόγω πανελληνίων, απλά μου αρέσει να διαβάζω βραδινές ώρες. Μέχρι τώρα δεν το έχω μετανιώσει, μία βδομάδα πριν τις εξετάσεις θα το πάω στο κανονικό πάλι κι ούτε γάτα, ούτε ζημιά. Νομίζω είναι πώς βολεύεται ο καθένας, αρκεί να ξέρεις τα όριά σου και να μην κάνεις κάτι απλά επειδή το επιβάλουν οι καταστάσεις.
Shadowfax
Διάσημο μέλος
vassilis498
Διακεκριμένο μέλος
Λες ότι ξενυχτάς χωρίς να μου περιγράφεις το πρόγραμμά σου ή έστω να μου λες πόσες ώρες κοιμάσαι. Γιατί κι εγώ αν είχα χρόνο να αναπληρώνω ύπνο μέσα στη χρονιά τέτοιες ώρες θα διάβαζα. Όλα σχετικά είναι.
Έχω (είχα) αρκετό χρόνο να διαβάσω όλη την υπόλοιπη ημέρα, αλλά προτιμώ τότε να κωλοβαράω και να διαβάζω το βράδυ. Αναπλήρωση ύπνου στο σχολείο. Τέλος πάντων λίγη σημασία έχει, αυτό που λες κι εσύ όλα είναι σχετικά, ο καθένας με τις συνήθειές και τις επιλογές του.
ShatteredIce
Δραστήριο μέλος
μέχρι την γ λυκείου ούτε μια φορά δεν ξενύχτησα διαβάζοντας..
στην γ λυκείου ξενύχτησα λόγω πανελληνίων
τώρα που είμαι στο ιστορικό αρχαιολογικό όχι μόνο δεν ξενυχτάω διαβάζοντας, αλλά ούτε σχολή δεν πάω!
από Σεπτέμβριο θα αρχίσω να ξενυχτάω πάλι γιατί θα δώσω πανελλήνιες για αγγλική φιλολογία....Να περάσω επιτέλους εκεί που θέλω και ας ξενυχτήσω ακόμα ένα χρόνο! χαλάλι
m@iry
Νεοφερμένος
3v@Ki
Εκκολαπτόμενο μέλος
το κάνει η κολλητή μου αυτο...βάζει ξυπνητήρι στις 5...εγώ δεν μπορώ ππωί-πρωί..ούτε μεσημέρι-μεσημέρι..οπότε προτιμώ το βράδυ-βράδυ.....και γενικότερα το βράδυ με πιάνει η όρεξη...αισθάνομαι πως έχω και χρόνο και ησυχία...σχεδόν ποτέ δεν νυστάζω και βγάζω περισσότερη δουλειά..και αυτό το κάνω από την πρώτη γυμνασίου....κια μη μου πείτε ότι δεν θα αντέξω μέχρι την τρίτη λυκείου...καταλάβετε πως υπάρχουν και άνθρωποι που είτε κοιμηθούν 3 ώρες είτε 8 είναι το ίδιο για αυτούς...και που λειτουργούν καλύτερα το βράγυ..εγώ μάλιστα έχει τύχει να κσενυχτήσω και όοολο το βράδυ στις εξετάσεις μέχρι το πρωί που πήγα να γράψω κια δεν νύσταζα καθόλου (και χωρίς καφέδες φυσικα)....Εγω δεν εχω προβλημμα να ξενυχτησω το προτημω απο το να βαζω το ξυπνητηρι στις 6 το πρωι!!!!!!!
*Maria (^_^)*
Πολύ δραστήριο μέλος
anta1996
Νεοφερμένος
thanosnt
Εκκολαπτόμενο μέλος
3v@Ki
Εκκολαπτόμενο μέλος
το να ξενυχτάς διαβαζοντας δεν οφείλεται παντα στο λαθος προγραμματισμ..δεν ειναι λιγοι αυτοι ου συγκεντρωνονται καλύτερα κατά τις βραδινές ώρες...εγω εχω φτασει 17 κ ουτε μια φορα δεν εχω διαβασει μετα της 11(αν και πιστεθω ρως φετοσ θα χειαστει) χαρη στον σωστο προγραματισμο...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 13 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.