Αριστοτέλης_13
Νεοφερμένος
Είμαι αριστούχος απόφοιτος του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης και σκέφτομαι να δώσω κατατακτήριες είτε για α) Νομική έιτε για β) Πολιτικό Νομικής (Πολιτικής Επιστήμης & Δημόσιας Διοίκησης).
Θα ήθελα να μου πείτε τη γνώμη σας σχετικά με το τί θα ήταν καλύτερο να κάνω, λαμβάνοντας υπόψη οτι τα μαθήματα του δeεύτερου είναι πιο κοντά στα ενδιαφέροντά μου, αλλά και το ότι οι διέξοδοι σχετικά με το πτυχίο της Νομικής ίσως είναι περισσότερες.
Ευχαριστώ για το χρόνο και το ενδιαφέρον σας.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
miss marple
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλησπέρα!
Είμαι αριστούχος απόφοιτος του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης και σκέφτομαι να δώσω κατατακτήριες είτε για α) Νομική έιτε για β) Πολιτικό Νομικής (Πολιτικής Επιστήμης & Δημόσιας Διοίκησης).
Θα ήθελα να μου πείτε τη γνώμη σας σχετικά με το τί θα ήταν καλύτερο να κάνω, λαμβάνοντας υπόψη οτι τα μαθήματα του δeεύτερου είναι πιο κοντά στα ενδιαφέροντά μου, αλλά και το ότι οι διέξοδοι σχετικά με το πτυχίο της Νομικής ίσως είναι περισσότερες.
Ευχαριστώ για το χρόνο και το ενδιαφέρον σας.
Γεια σου και συγχαρητήρια α) για το πρώτο πτυχίο και β) για την όρεξή σου να συνεχίσεις τις σπουδές!
Κοίτα, σίγουρα η νομική έχει ευρύτερο πεδίο και προσφέρει περισσότερες εναλλακτικές.
Ωστόσο εαν σου αρέσει περισσότερο το πολιτικών επιστημών, θα σου πρότεινα να το ακολουθήσεις. Εάν προτιμάς τα μαθήματα του πολιτικού που έχουν σχέση με συνταγματολογία, πολιτειολογία κλπ ενδέχεται να σου φανούν βαρετά κάποια αμιγώς νομικά μαθήματα, στυλ αστικό, ποινικό κλπ.
Σκέψου το!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αριστοτέλης_13
Νεοφερμένος
Σωστά έχεις καταλάβει οτι παλεύει μέσα μου το συναισθηματικό με τη χρηστικότητα ενός 2ου πτυχίου!
Όπως και να έχει σε ευχαριστώ για την απάντηση
konstantinab199
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σε ευχαριστώ πολύ για την ενθάρρυνση και εύχομαι τα καλύτερα και για σένα. Το έχω σκεφτεί αυτό που λές και όντως με προβληματίζει. Απ' την άλλη τα "+" της Νομικής είναι α)οτι θα μπορούσε να μου εξασφαλίσει την ιδιότητα του νομισκού συμβούλου σε παιδαγωγικό φορέα και β) οτι σε αντιθεση με το Πολιτικό εντάσσεσαι (με ομολογουμένως δυσκολότερες εξετάσεις) στο 2ο έτος.
Σωστά έχεις καταλάβει οτι παλεύει μέσα μου το συναισθηματικό με τη χρηστικότητα ενός 2ου πτυχίου!
Όπως και να έχει σε ευχαριστώ για την απάντηση
Εγώ θα σου προτεινα να προσπαθησεις για νομική
Θεωρω οτι εχει περισσοτερες ενναλακτικες ,και εφοσον μπαινεις στη διαδικασια για 2 πτυχιο κανε κατι που θα σε βοηθησει επαγγελμαστικα.
Αριστοτέλης_13
Νεοφερμένος
Αν μου το επιτρέψουν και οι επαγγελματικές συνθήκες, πράγμα που ελπίζω, θα το κυνηγήσω! Σ' ευχαριστώ για τη βοήθεια!!!Εγώ θα σου προτεινα να προσπαθησεις για νομική
Θεωρω οτι εχει περισσοτερες ενναλακτικες ,και εφοσον μπαινεις στη διαδικασια για 2 πτυχιο κανε κατι που θα σε βοηθησει επαγγελμαστικα.
the-stockbroker
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
American Economist
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kirdou
Πολύ δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 17 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...