Νίκος4
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
danai-elpida
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγω εκανα αιτηση για το πασο!!!!!!!!!!!!Οσοι πηραμε τους κωδικους τι αλλο πρεπει να κανουμε?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νίκος4
Εκκολαπτόμενο μέλος
konstantina-
Νεοφερμένος
_Morticia_
Επιφανές μέλος
Οκ γι'αυτο αλλα λεω σχετικα με την σχολη π.χ. δηλωση μαθηματων κ λοιπα . Χρειαζεται να κανουμε τιποτα αλλο σχετικο με τη σχολη σε καποια ιστοσελιδα?
Όχι ακόμα. Όπως έχουμε πει και στο παρελθόν θα περιμένετε σχετική ανακοίνωση.
Όσον αφορά τη Σύγκλητο: Μόνο την ημερήσια διάταξη μπόρεσα να βρω https://www.uoa.gr/anakoinoseis-kai-...-sygklitoy-ak-etoys-2011-2012-13-10-2011.html. Κανένα νέο για απόφαση.
Penny93
Νεοφερμένος
Δεν το συνιστώ.
Γιατι? Ειναι δυσκολο?
venividivici43946
Διάσημο μέλος
Το αντίθετο. Όμως πάει πακέτο με Ποινική Δικονομία, της οποιας αποτελεί μέρος.Γιατι? Ειναι δυσκολο?
Τα 'χουμε ξαναπεί. Κανένα. Ψάξε σε μεγαλύτερα εξάμηνα.Για πρώτο εξάμηνο ποιο μάθημα ελεύθερης επιλογής θεωρείται ως το πιο εύκολο,σχετικά με το να πάρεις δηλαδή πολύ μεγάλη βαθμολογία όσο το δυνατόν πιο εύκολα?
dante ravenclaw
Εκκολαπτόμενο μέλος
Penny93
Νεοφερμένος
Το αντίθετο. Όμως πάει πακέτο με Ποινική Δικονομία, της οποιας αποτελεί μέρος.
Γενικα εσυ ποιες θεωρεις καλες επιλογες για 1ο 6μηνο και στα υποχρεωτικης και στα ελευθερης?
venividivici43946
Διάσημο μέλος
anastasia5
Νεοφερμένος
Γεια σας παιδιά....ενημερώθηκα σχεδόν για όλα για εμάς τους πρωτοετείς από μια γνωστή μου 3ετη....Μου πρότεινε για ευκολία καθαρά δική μου να επιλέξω πέντε μαθήματα και στα δυο αυτά εξάμηνα της πρώτης μας χρονιάς....πέρα δηλ από τα 4 υποχρεωτικά ακόμη ένα επιλεγόμενο..έτσι θα βαδίζω κατά τα λεγόμενά της με φυσιολογικούς κ σταθερούς ρυθμούς....Γενικα εσυ ποιες θεωρεις καλες επιλογες για 1ο 6μηνο και στα υποχρεωτικης και στα ελευθερης?
Penny93
Νεοφερμένος
anastasia5
Νεοφερμένος
Παντως εμενα ενας γνωστος μου που τωρα εχει τελειωσει τη σχολη και τωρα ειναι στο διδακτορικο μου προτεινε να ακολουθησω τη δικη του τακτικη, την οποια του την προτεινανα απο ενα φροντιστηριο . Αυτος ο ανθρωπος τελειωσε τη σχολη, παρολο που εργαζοταν στο πολεμικο ναυτικο ως οικονομικος, σε 3 1/2 χρονια χωριζοντας τα μαθηματα σε κατηγοριες αναλογα με το δικαιο στο οποιο ανηκουν... Δεν ξερω τωρα....
γενικότερα το ότι πρέπει να επιλέξουμε εμείς το θεωρώ λίγο μπέρδεμα μπορεί όμως τελικά να μας ωφελήσει ...πάντως μου πρότεινε να πάρω ιστορία δικαίου κ φιλοσοφία δικαίου επειδή έχουν σε ελάχιστο βέβαια βαθμό κάποια σχέση με το λύκειο...
Penny93
Νεοφερμένος
anastasia5
Νεοφερμένος
λογικά δεν θα υπάρχει κάποια καθοδήγηση μέσα από τη σχολή ????λέμε τώρα.... δεν ξέρω, θα έχουμε χρόνο να το ψάξουμε...Παντως μια συμβουλη που μου εδωσαν 2 διαφορετικα ατομα ηταν να αφησω τα ευκολα πχ. Φιλοσοφια, Ιστορια κτλ. στο τελος οταν θα κανω την πτυχιακη και σε συνδιασμο με το Ανωτερο σεμιναριο ποινικων επιστημων που με ενδιαφερει και εχει αρκετη δουλεια.....
Penny93
Νεοφερμένος
λογικά δεν θα υπάρχει κάποια καθοδήγηση μέσα από τη σχολή ????λέμε τώρα.... δεν ξέρω, θα έχουμε χρόνο να το ψάξουμε...
Μακαρι να υπαρχει (αν και χλωμο το βλεπω). Διαφορετικα ας μας καθοδηγησουν καπως οι μεγαλυτεροι. Βεβαια, ο καθενας εχει και τις δικες του δυνατοτητες και ξερει τι επιπεδο δυσκολιας αντεχει καθε φορα.... Επισης, γνωριζει κανεις αν δηλωνουμε τα μαθηματα που θελουμε πριν ξεκινησουμε να τα διδασκομαστε ή αργοτερα?
venividivici43946
Διάσημο μέλος
Στην παρούσα φάση δεν μπορείς να πετύχεις το απόλυτο, όπως ένας επί πτυχίω λόγου χάριν. Άρα προσαρμόζεις σχετικά το πρόγραμμα σου.χωριζοντας τα μαθηματα σε κατηγοριες αναλογα με το δικαιο στο οποιο ανηκουν
+1πάντως μου πρότεινε να πάρω ιστορία δικαίου κ φιλοσοφία δικαίου επειδή έχουν σε ελάχιστο βέβαια βαθμό κάποια σχέση με το λύκειο...
Σίγουρα ήταν από Νομική;Παντως μια συμβουλη που μου εδωσαν 2 διαφορετικα ατομα ηταν να αφησω τα ευκολα πχ. Φιλοσοφια, Ιστορια κτλ. στο τελος οταν θα κανω την πτυχιακη και σε συνδιασμο με το Ανωτερο σεμιναριο ποινικων επιστημων που με ενδιαφερει και εχει αρκετη δουλεια.....
Penny93
Νεοφερμένος
Σίγουρα ήταν από Νομική;
Ο ενας ειναι μαχομενος δικηγορος και ο αλλος στο διδακτορικο
venividivici43946
Διάσημο μέλος
Στη θέση σου δεν θα τους εμπιστευομουν και πολύ, αν όντως σου είπαν αυτά που παρέθεσες.Ο ενας ειναι μαχομενος δικηγορος και ο αλλος στο διδακτορικο
Penny93
Νεοφερμένος
Στη θέση σου δεν θα τους εμπιστευομουν και πολύ, αν όντως σου είπαν αυτά που παρέθεσες.
Συγγνωμη αλλα σε ποιο ετος εισαι? Γιατι πολυ σιγουρος μου ακουγεσαι.... Μην το παρεις οτι σε ειρωνευομαι, απλα μου κανει εντυπωση...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 183 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- yenev
- marikakitsou16
- Libertus
- Ria.
- SlimShady
- Claire05
- milianis
- Billprs
- giorgos78
- Nyx
- Praxis
- P.Dam.
- paul
- nearos
- SoyN
- angies
- tfghp
- brizoulis
- Alexecon1991
- το κοριτσι του μαη
- lepipini
- Mammy Nun
- tsiobieman
- Τρελας123
- Hased Babis
- Helen06
- kiyoshi
- ggl
- Than003
- johnsala
- thenutritionist
- constansn
- Philologist
- Αναστασία197
- Joji
- Johnman97
- Ryuzaki
- Giii
- shadow
- Ροβερτα
- redarrow
- nobody8
- augustine
- jj!
- Mar2002
- Vask
- theodoraooo
- nicole1982
- Έμμα
- KingOfPop
- katia.m
- ougka pougka
- george777
- oups
- margik
- emilyfan85
- Schlimazel
- Paragontas7000
- Athens2002
- J.Cameron
- Νομάρχης
- kost28
- Kostas568
- katerinavld
- Nala
- KingPoul
- GeorgePap2003
- Panagiotis849
- Viedo
- Evelynne
- Meow
- Ioanna98
- Stelios725
- Pharmacist01
- New member
- eukleidhs1821
- Marple
- Sherlockina
- korlef
- charmander
- Scandal
- χημεια4λαιφ
- Drglitterstar
- snowy
- Miranda32
- TheLittleBookworm
- Katerina_99
- Pierre Bezukhov
- Magigi
- BloodyFairy
- Dimitris2001
- Specon
- Nocommingback
- Kitana
- mhtsos-4
- Mukumbura
- Christosgeorgo
- xakounaamatata
- Nikos05
- Marifei
- jims
- lnesb
- Tina02
- igeorgeoikonomo
- Annu
- TakSimeon
- anastasis06
- Kemi
- Ευτυχια Αδαμοπουλου
- Panos_02
- ag97
- Γιωργος15773
- οθεσσαλονικιος
- Petros.21
- Jocaste
- aekaras 21
- SMK
- Jimmy20
- Darkking
- Natassa02
- giorgosp97
- abbyrob
- Anas02
- Κλημεντίνη
- wannabelawyer
- Ifigenia
- ChristosV21
- Christ_8
- anna333
- Vasilina93
- andreas2002
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.