γεωργία α.
Εκκολαπτόμενο μέλος
Danke.
Απορώ πως δε το γνωρίζεις
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
venividivici43946
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
γεωργία α.
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο χρόνος είναι περιορισμένος. Οπότε αντί της συγκεκριμενης, προτίμησα άλλες δραστηριότητες.
Μμμμ όπως;
venividivici43946
Διάσημο μέλος
γεωργία α.
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τα τετριμμένα των φοιτητών.
Από αυτά άλλο τίποτα... άσχετο αλλά τα σπουδαστήρια έχουν καταντήσει φρίκη
venividivici43946
Διάσημο μέλος
Σώπα.άσχετο αλλά τα σπουδαστήρια έχουν καταντήσει φρίκη
γεωργία α.
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σώπα.
Μα να μιλάνε και στο τηλέφωνο;! Καλά το ότι φέρνουν φραπέ το αφήνω ασχολίαστο (ούτε καν καπουτσίνο )
Theoritikos
Εκκολαπτόμενο μέλος
γεωργία α.
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μια φορά πήγα στο σπουδαστηριο και όλο κάτι με ενοχλούσε το πατατακι που έτρωγε σιγανα η διπλανή μου τα πέρα δοθε του κόσμου το μόνο καλο είναι ότι βλέπεις όλους αυτούς να διαβάζουν και λες δεν είμαι μονο εγώ το κορόιδο ´
Μάλλον θα πήγες στο αναγνωστήριο, το σπουδαστήρια είναι μικρά και συνήθως δεν έχουν κόσμο
venividivici43946
Διάσημο μέλος
Δεν είναι όλοι εκλεπτυσμένοι, να έχουν μάθει τον καπουτσίνο. Επίσης έχουν τις επείγουσες δουλειές που πρέπει να λύσουν παραχρήμα.Μα να μιλάνε και στο τηλέφωνο;! Καλά το ότι φέρνουν φραπέ το αφήνω ασχολίαστο (ούτε καν καπουτσίνο )
Κάνουν ότι διαβάζουν.Μια φορά πήγα στο σπουδαστηριο και όλο κάτι με ενοχλούσε το πατατακι που έτρωγε σιγανα η διπλανή μου τα πέρα δοθε του κόσμου το μόνο καλο είναι ότι βλέπεις όλους αυτούς να διαβάζουν και λες δεν είμαι μονο εγώ το κορόιδο ´
Theoritikos
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μάλλον θα πήγες στο αναγνωστήριο, το σπουδαστήρια είναι μικρά και συνήθως δεν έχουν κόσμο
Α λες τις βιβλιοθήκες ναι έχω παει και κει γιατι με έτρεχε η αδερφή μου που είναι δικηγόρος να τις βρω βιβλία που θέλει
γεωργία α.
Εκκολαπτόμενο μέλος
Theoritikos
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ενταξεί ας μην είμαστε αυστηροί, στο σπουδαστήριο τουλάχιστον τα βιβλία είναι στην αρμόζουσα κατάσταση...
Ναι όντως ένα βιβλίο που πήγα για εκτύπωση ήταν σκισμενο στη μέση και όταν το άνοιξα σχεδόν διαλύθηκε και κρατιοταν απ ένα μικρό σελοτειπ
Θεμιστοπόλος
Πολύ δραστήριο μέλος
Ευχαριστώ!
γεωργία α.
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μπορεί να με ενημερώσει κάποιος σχετικά με τις ώρες κατά τις οποίες θα διεξαχθούν οι διαλέξεις Συνταγματικού Δικαίου Ι (Α' εξάμηνο) τούτη, καθώς και την επόμενη εβδομάδα;
Ευχαριστώ!
Οι ώρες είναι σταθερές, απλώς υπάρχουν διαφορετικοί διδάσκοντες.
https://www.law.uoa.gr/proptyxiakes-spoydes/wrologio-programma.html
https://www.law.uoa.gr/anakoinoseis-...hs/syntagmatiko-dikaio-enar3h-paradosewn.html
nikosxdxd
Διάσημο μέλος
Theoritikos
Εκκολαπτόμενο μέλος
nikosxdxd
Διάσημο μέλος
Νίκος4
Εκκολαπτόμενο μέλος
Theoritikos
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δε την εχω αρχισει ακομη, αυτο και την εισαγωγη στην επιστημη τα αφηνω τελευταια
Εγώ απ την άλλη που τα διαβάζω όλα παράλληλα μου φαίνεται πως δεν πρόκειται να την βγάλω την ύλη στην ιστορία δικαίου αστικό κ συνταγματικό κ εισαγωγη βγαίνουν πιστεύω
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 183 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- yenev
- marikakitsou16
- Libertus
- Ria.
- SlimShady
- Claire05
- milianis
- Billprs
- giorgos78
- Nyx
- Praxis
- P.Dam.
- paul
- nearos
- SoyN
- angies
- tfghp
- brizoulis
- Alexecon1991
- το κοριτσι του μαη
- lepipini
- Mammy Nun
- tsiobieman
- Τρελας123
- Hased Babis
- Helen06
- kiyoshi
- ggl
- Than003
- johnsala
- thenutritionist
- constansn
- Philologist
- Αναστασία197
- Joji
- Johnman97
- Ryuzaki
- Giii
- shadow
- Ροβερτα
- redarrow
- nobody8
- augustine
- jj!
- Mar2002
- Vask
- theodoraooo
- nicole1982
- Έμμα
- KingOfPop
- katia.m
- ougka pougka
- george777
- oups
- margik
- emilyfan85
- Schlimazel
- Paragontas7000
- Athens2002
- J.Cameron
- Νομάρχης
- kost28
- Kostas568
- katerinavld
- Nala
- KingPoul
- GeorgePap2003
- Panagiotis849
- Viedo
- Evelynne
- Meow
- Ioanna98
- Stelios725
- Pharmacist01
- New member
- eukleidhs1821
- Marple
- Sherlockina
- korlef
- charmander
- Scandal
- χημεια4λαιφ
- Drglitterstar
- snowy
- Miranda32
- TheLittleBookworm
- Katerina_99
- Pierre Bezukhov
- Magigi
- BloodyFairy
- Dimitris2001
- Specon
- Nocommingback
- Kitana
- mhtsos-4
- Mukumbura
- Christosgeorgo
- xakounaamatata
- Nikos05
- Marifei
- jims
- lnesb
- Tina02
- igeorgeoikonomo
- Annu
- TakSimeon
- anastasis06
- Kemi
- Ευτυχια Αδαμοπουλου
- Panos_02
- ag97
- Γιωργος15773
- οθεσσαλονικιος
- Petros.21
- Jocaste
- aekaras 21
- SMK
- Jimmy20
- Darkking
- Natassa02
- giorgosp97
- abbyrob
- Anas02
- Κλημεντίνη
- wannabelawyer
- Ifigenia
- ChristosV21
- Christ_8
- anna333
- Vasilina93
- andreas2002
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.